View Full Version : چگونگی ساخت گزارش با ستونهای متغییر (به دلخواه کاربر)
ابی بنی حسینی
چهارشنبه 07 فروردین 1387, 00:27 صبح
:تشویق:خدمت اساتید معظم
ضمن سلام و عرض تبریک سال جدید یک مشکل در طراحی گزارش برام پیش امده لطفا راهنمایی بفرمایید.
یک گزارش میخوام طراحی کنم که اسامی و نمرات دانش آموزان را در یک لیست نمایش بده یعنی در گزارش فوق اسامی دروس در ستونها و اسامی دانش آموزان در سطرهای اونه. مشکله من اینه که تعداد دروس مختلفه و در هر پایه با پایه دیگه فرق میکنه و به یه شکل ثابت نمی تونم طراحی کنم. تنها راه اینه که برای هر پایه یه گزارش بسازم.
آیا راهی هست که تعداد ستونهای گزارش متغییر باشه؟ یعنی چنانچه کاربر اقدام به ایجاد درس جدید نمود اون درس در گزارش اضافه بشه یا خیر؟ با تشکر بنی حسینی
kia1349
چهارشنبه 07 فروردین 1387, 06:50 صبح
به نظر من بهتره یه دستور sql با انتخابهای کاربر ایجاد کنی
این دستور sql رو میتونی به شکل ماکرو ایجاد کنی
راه حل کلی اینه
rezaTavak
چهارشنبه 07 فروردین 1387, 08:17 صبح
به نظر من بهتره برای هر پایه یه گزارش ساخته بشه گزارشات پویا در موارد تعداد کم زیاد مناسب نیستند. چراکه بهم ریختگی و مشکلات بعدی دارند. گزارشات پویا معمولا چون طراحی اتوماتیک است جذاب نیست و ممکنه یک نوشته توی دیگری باشد! و...
rahro
شنبه 10 فروردین 1387, 06:46 صبح
سلام ببخشید این موضوع حل شده ولی چگونه؟!!
شما برای هر پایه یک گزارش مخصوص ساختید؟!
آیا راهی برای طراحی ریپورت بصورت دستی (همانند داس) در ویژوال وجود داره ؟! دوستان چنین کاری تا به حال کردند؟!
IC_prog
شنبه 10 فروردین 1387, 09:48 صبح
من در چند جا از ترکیب ساخت گزارش به روش داس و report ویژوال استفاده کردم . ودر واقع گزارش رو کد نویس کرده و به یک کرسر ارسال و از کرسر ریپورت گرفتم . و البته view
گزارش رو هم خودم ساختم .
ولی طراحی و ساخت گزارش مانند داس ( ساخت جدول و تایتل و فوتر و خطوط ) رو انجام ندادم .نمیدونم
ابی بنی حسینی
شنبه 10 فروردین 1387, 10:42 صبح
من برای هر پایه یک گزارش ساختم چون سه گزارش بیشتر نیاز نبود. (پایه اول تا سوم) ولی در محیط داس یک چیزی شبیه طراحی گزارش داشتم که کاربر با انتخاب عناوین دلخواه مثلا فقط نام و نام خانوادگی و تلفن یا نام و نام خانوادگی و معدل سال قبل و معدل سال جاری و... می توانست گزارش دلخواه خود را داشته باشه. چنین کاری رو میخواستم در محیط ویژوال انحام بدم که خیلی پر دردسر بود شاید هم اطلاعات من کم (که حتما اینطوره).
nevin2007
دوشنبه 12 فروردین 1387, 10:06 صبح
با سلام
کاری که "ابی بنی حسینی" انجام داده در حقیقت صورت مسئله رو پاک کرده نه حل
طراحی گزارش با ستون دلخواه (اگه منظور ستون دلخواه در report باشه نه در select در ویژوال کار وقتگیریه ولی بدلیل نیازی که تو یک برنامه به اون داشتم طراحی کردم و از اون تو برنامهای دیگرم استفاده می کنم که خیلی مفیده
من برای این کار از یک گزارش پایه استفاده کردم و روی اون تغییرات می دهم و با Report Listener تنظیمش می کنم و بعد چاپ می شه به عبارت دیگه مشتری هر قیلد یا فیلدهایی رو که می خواهد از بانک انتخاب می کنه براش شراط تعیین می کنه و بعد برنامه براش چاپ می کنه
rahro
چهارشنبه 14 فروردین 1387, 06:40 صبح
به چه صورت طراحی کردید؟!! به صورت EXclude به پروژه اضافه شده ؟!
میشه بیشتر توضیح بدین
mehran_337
شنبه 17 فروردین 1387, 09:33 صبح
و البته اگه اینجا قرارش بدین هم خیلی مفید می شه.
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.