PDA

View Full Version : مشکل با ISA Server 2004

zman123456
چهارشنبه 07 فروردین 1387, 10:22 صبح
با سلام
من روی شبکه خودم ISA Server 2004 نصب کردم وبرای اینترنت مشکلی ندارم و از set کردن proxy تو ie استفاده می کنم.ولی نمی تونم به این سایت login کنم.وقتی username & password رو تایپ میکنم تشخیص میده و خوش آمد میگه ولی در زمانی که Redirect میکنه باز بر میگرده سر جای اولش.انگار که اصلا چیزی تایپ نکردم.
ولی چون Wan هم دارم روی یک سرور دیگه هم ISA Server 2000 نصب شده که البته کار من نیست ولی با اون راحت میتونم به این سایت login کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
منظورم از این سایت : برنامه نویس هست.
با تشکر

online_mansoor2007
چهارشنبه 07 فروردین 1387, 11:55 صبح
سلام .
یه سر به این وبلاگ بزن . احتمال می دم کمکت کنه
isa-server.blogfa.com

zman123456
چهارشنبه 07 فروردین 1387, 12:41 عصر
با این وبلاگ آشنام و کمک بسیاری به من کرده ولی الان که چک می کردم دیدم که اگه با ISA خودم برم سایت برام دوتا Cookie می فرسته که احتمال میدم یکی برای Login و دیگری برای Logout هست.رفتم و حالت access برای Cookie را روی Prompt گذاشتم و با هر دنگو فنگی بود تونستم یکی از کوکی ها رو Block کنم و الان Logon شده و برام جالبه.

mehdiDER_5
پنج شنبه 08 فروردین 1387, 10:20 صبح
با سلام

شاید من این سوال را میپرسم بیربت با شد اما آیا isa server 2004 را میشود روی کالانتی که 2003 رویش نصب است نصب کرد چون من شنیدم که isa بانک ها را به هم میریزد و نمیخواهم روی سرور نصب کنم حال آیا میشود و آیا باید روی سرور کار خاصی انجام دهم که دسترسی را به آن کلاینت بدهم

cybercoder
پنج شنبه 08 فروردین 1387, 18:55 عصر
در این حالت session شما روی سرور ساخته شده فقط کش اشتباه می کنه. کافیه روی یه بخش دیگه از سایت بری تا درست بشه.
کش ISA باید تنظیم بشه ( تنظیم شدشم البته آش دهن سوزی نیست ... )

موفق باشی

zman123456
شنبه 10 فروردین 1387, 07:54 صبح
دستتان درد نکند.امتحان کردم من همیشه از بخش delphi وارد می شدم.الان از این بخش دیگه نمی تونم.ولی از بخش network که وارد شدم مشکلی نداشت.حالا چطوری باید تنظیمش کنم که ایم مشکل رو دیگه نداشته باشم؟

nima5848
دوشنبه 03 تیر 1387, 09:02 صبح
agar kasi balad hast in bahs edame bede