View Full Version : اطلاع از رکورد جدید در SQL
A_Salimi
چهارشنبه 07 فروردین 1387, 18:34 عصر
با سلام . می خواستم بدونم که چطوری در زمان اضافه شدن یک رکورد در SQL پیغام مناسبی تو دلفی بگیرم یعنی به محض این که یک رکورد توسط هر برنامه ای در یک table مشخص اضافه شد من در دلفی متوجه این کار بشم و یک عمل مثل پیغام دادن رو به کاربر ارسال کنم و همچنین بدونم کدوم رکورد است که آخرین بار اضافه شده است . من فکر کردم که با گذاشتن تایمر می شه این کار رو انجام داد ولی طرز کارش رو بلد نبودم . شاید راههای بهتری باشه که اگه منو راهنمایی کنید ممنون می شم .
با تشکر.
حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 08 فروردین 1387, 11:23 صبح
سلام.خوب شما به دو طریق دیتا رو وارد دیتابیس میکنی .یا داری از ابزار data access استفاده میکنی که مجبوری با استفاده از دستورات insert,post اینکارو انجام بدی که میتونی بعد از دستور post پیغام مربوطه رو به کاربر بدی. یا داری از دستورات sql استفاده میکنی که بعد از execute کردن دستور مربوطه به کاربر پیغام بدی. یا اینکه در داخل خود sql یک Trigger برای عمل اضافه بنویسی روی جداول مربوطه که آخرین رکوردی که اضافه میشه یک پیغام به شما برگردونه.
موفق باشید.
onlymaj
پنج شنبه 08 فروردین 1387, 16:39 عصر
جناب صادقیان حرف شما کاملا صحیح است ولی دوست ما در سوالشون به این نکته که ممکن است برنامه های دیگری ( که اصلا به برنامه در حال اجرا ما متصل نیستند ) یک رکورد را اضافه کنند و آن وقت برنامه ما مطلع این عمل شود . دقیقا مثل این که ما یک صندوق پستی داشته باشیم و اصلا با آن ارتباط نداشته باشیم و سپس هر شخصی که یک نامه در آن انداخت ما از آن مطلع شویم . این سوال بسیار جالبی است و کاملا جای بحث و مجادله دارد و من هم دوست دارم که مستثنی از دانستن جواب این سوال نباشم .
با تشکر از شما اساتید و دوستان
dkhatibi
پنج شنبه 08 فروردین 1387, 16:51 عصر
چیزی شبیه به این قبلا بحث شده است.
فکر کنم عنوانش این بود.
آگاه ساختن کلاینتها از به روز شدن سرور
حمیدرضاصادقیان
جمعه 09 فروردین 1387, 00:21 صبح
فکر میکنم بوسیله یک تریگر شما بتونی اینکارو انجام بدی.
A_Salimi
جمعه 09 فروردین 1387, 07:35 صبح
از پاسخ همه دوستان ممنونم
دقیقا من هم با only_maj موافقم و سوالم این بود
در هر حال موضوعی رو که اشاره کردید رو جستجو میکنم و اگه مشکلی بود مزاحمتون میشم
با تشکر
Arghavan_Reza
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 09:14 صبح
با سلام
دوست گرامی , نمیدانم پاسخ سوال خود را یافتید یا خیر. من هم تمایل دارم پاسخ آن را بدانم.
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.