PDA

View Full Version : خطا در اتصال با پایگاه داده

khoonsard
شنبه 10 فروردین 1387, 12:06 عصر
در هنگام اتصال به پایگاه داده با چنین خطایی مواجه می شوم . wamp را دوباره نصب کردم فرقی نکرد .!!!!!! حتی فایلهای دیگر هم همینطور شده اند !!!
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in C:\wamp\www\le\INSERT_Q.PHP on line 11

peyman1987
یک شنبه 11 فروردین 1387, 23:06 عصر
عزیز جان یوزرنیم و پسوردت برای وصل شدن به دیتابیس اشتباهه.

اگه دست به تنظیمات نزدی برای یوزرنیم از root استفاده کن و پسورد رو هم خالی بزار.

khoonsard
دوشنبه 12 فروردین 1387, 21:59 عصر
عزیز جان یوزرنیم و پسوردت برای وصل شدن به دیتابیس اشتباهه.

اگه دست به تنظیمات نزدی برای یوزرنیم از root استفاده کن و پسورد رو هم خالی بزار.

عرض کنم خدمتتون که یوزرنیم و پسورد درست است . حتی root رو هم که می زنم باز هم همون خطا رو میده . چه با پسورد چه بدون پسورد !

enteraks13
چهارشنبه 14 فروردین 1387, 21:22 عصر
یکی از دوستان من با wamp برنامه نوشته بود همه آندرلاین ها رو خط فاصله گذاشته بود و در mysql_connectجای پسورد و یوزنیم رو خالی گذاشته بود به هر حال کار با wamp درد سر داره

peyman1987
جمعه 16 فروردین 1387, 14:13 عصر
عرض کنم خدمتتون که یوزرنیم و پسورد درست است . حتی root رو هم که می زنم باز هم همون خطا رو میده . چه با پسورد چه بدون پسورد !
بهرحال این خطا خطای اشتباه بودن یوزرنیم و پسورده. حالا میتونی برای تست یه یوزر جدید بسازی و با اون کانکت بشی.

یکی از دوستان من با wamp برنامه نوشته بود همه آندرلاین ها رو خط فاصله گذاشته بود و در mysql_connectجای پسورد و یوزنیم رو خالی گذاشته بود به هر حال کار با wamp درد سر داره
کار با wamp چرا ربطی به نوع نوشتن تابع داره. wamp اصلا وظیفه ش رسیدگی به نوع نوشتن توابع شما نیست. کار wamp فقط نصب سه تا برنامه س. همین!!!

SHilaa
سه شنبه 22 آذر 1390, 09:44 صبح
در هنگام اتصال به پایگاه داده با چنین خطایی مواجه می شوم . wamp را دوباره نصب کردم فرقی نکرد .!!!!!! حتی فایلهای دیگر هم همینطور شده اند !!!
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in C:\wamp\www\le\INSERT_Q.PHP on line 11

منم با wamp همین مشکل رو دارم. چه با پسورد، چه بی پسورد، در هر دو حالت همین خطا رو میده. چی کار باید بکنم؟
در صورتیکه با easyphp درست کار میکنه.

mtk_designer
سه شنبه 22 آذر 1390, 09:55 صبح
سلام
خوب چرا برای اتصال به بانک از subsonic استفاده نمی کنی ؟

SHilaa
سه شنبه 22 آذر 1390, 10:12 صبح
سلام
خوب چرا برای اتصال به بانک از subsonic استفاده نمی کنی ؟

من این برنامه رو برای اینترانت شرکت میخوام راه اندازی کنم.
با subsonic هم آشنایی ندارم.
در ضمن نمیخوام در برنامه دستی ببرم. چون اونجوری بخاطر متغیرهایی که استفاده کردم باید کل صفحات رو تغییر بدم.
با easyphp درست کار میکنه و همه چی سر جاشه. فقط مشکلی که اونجا داریم سر ست کردن ip هست که شاخه www در easyphp رو به عنوان root نمیشناسه و برنامه رو اجرا نمیکنه ولی در wamp وقتی ip رو میزنم، صفحه index رو اجرا میکنه ولی به جاش به دیتابیس کانکت نمیشه و خطای using password(YES) رو میده.
میدونی باید چی کار کنم؟

mtk_designer
سه شنبه 22 آذر 1390, 12:41 عصر
sharmande amna ba asp kar mikonam va ba php kar nakardam .sharmande

maryammb66
چهارشنبه 23 آذر 1390, 12:29 عصر
سلام
منم همین مشکل رو دارم ، وقتی می خوام از پایگاه داد استفاده کنم میگه اجازه دسترسی نداری
دوباره mysql رو نصب کردم ولی هرکاری می کنم password فعال شده ، چطوری می تونم پسورد رو غیر فعال کنم؟