View Full Version : قطع اینترنت در زمان مشخص
rezsat
شنبه 10 فروردین 1387, 13:41 عصر
سلام.من از اینترنت adsl استفاده میکنم و شبکه هم دارم که workgroup هستش.من اگه بخوام اینترنت رو از یک ساعتی به بعد تا یک ساعتی قطع باشه.مثلا از ساعت 2 تا 5.برای این کار چه باید بکنم.ایا باید کار خاصی انجام بدم.تنظیماتی خاصی در ویندوز باید انجام بدم یا در مودم(مودم dlink 2540t) هستش یا مثلا از برنامه خاصی استفاده کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
zman123456
شنبه 10 فروردین 1387, 14:25 عصر
سلام.من از اینترنت adsl استفاده میکنم و شبکه هم دارم که workgroup هستش.من اگه بخوام اینترنت رو از یک ساعتی به بعد تا یک ساعتی قطع باشه.مثلا از ساعت 2 تا 5.برای این کار چه باید بکنم.ایا باید کار خاصی انجام بدم.تنظیماتی خاصی در ویندوز باید انجام بدم یا در مودم(مودم dlink 2540t) هستش یا مثلا از برنامه خاصی استفاده کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام خدمت دوست عزیز
برای مدیریت اینترنت روی Lan می تونی از برنامه های مدیریتی استفاده کنی که یکیش ISA Server هست که ورژن های متفاوتی داره از جمله 2000و2004و2006
باز برنامه هست که این کار رو برات انجام بده.
rezsat
شنبه 10 فروردین 1387, 17:48 عصر
ممنون دوست عزیز ولی فکر کنم این برنامه تو workgroup کار نمیکنه.درسته؟ممنون میشم برنامه دیگه ای رو معرفی کنید
whitehat
شنبه 10 فروردین 1387, 22:38 عصر
چگونه اینترنت را بین کاربران توزیع کردید؟
zman123456
یک شنبه 11 فروردین 1387, 09:38 صبح
عزیز تو WorkGroup هم کار میکنه البته هیچی Domain نمیشه ولی من خودم رو WorkGroup باهاش کار کردم.
sinpin
یک شنبه 11 فروردین 1387, 10:43 صبح
عزیز تو WorkGroup هم کار میکنه البته هیچی Domain نمیشه ولی من خودم رو WorkGroup باهاش کار کردم.
واسه یک شبکه ی کوچیک و workgroup این راه حل نسبت به پیچیدگیهایی که داره بصرفه نیست.
یک راه ساده اینه که یک بچ فایل بنویسید و اون رو schedule کنید مثلا : راس ساعت 4 بعدازظهر برای stop کردن سرویس internet sharing مورد استفاده.
با این دستور :
Net Stop <Service_Name>
cybercoder
یک شنبه 11 فروردین 1387, 12:18 عصر
از Bandwith Manager ها هم می تونی استفاده کنی
online_mansoor2007
سه شنبه 13 فروردین 1387, 23:41 عصر
سلام ببین دوست عزیز تا وقتی ابزار های مایکروسافت به این خوبی هست فکر کنم نیازی به برنامه های جانبی نباشه . البته اونا هم جای خودشونا دارن . در شبکه های domain شما بهترین مدیریت روی شبکه را دارید . شما در شبکه دامین به راحتی می تونید این کار را انجام بدید . اونم به صورت حرفه ایییی . حتی میتونی این محدودین را را فقط برای تعداد خاصی از کاربر ها بزاریییی . منبع خواستید بگید تا بزارم .
بای
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.