ورود

View Full Version : نوشتن حروف متمایز لاتین (ترکی آذربایجانی) چگونه در delphi win32 امکان پذیر است

bozqurt
یک شنبه 11 فروردین 1387, 15:28 عصر
نوشتن حروف متمایز لاتین (ترکی آذربایجانی) چگونه در delphi win32 امکان پذیر است

Cave_Man
یک شنبه 11 فروردین 1387, 15:38 عصر
جالبه مگه ترکی آذربایجانی الفبا داره؟ من نمیدونستم و فکر میکردم یک گویش باشه و نه یک زبان.
به هر حال شما در دلفی میتونید از الفبایی که در ویندوز موجود هست استفاده کنید.البته بعد از نصب اون زبان در ویندوز. اگر برای مقصود شما زبانی در ویندوز اختصاص داده شده باشه.

bozqurt
یک شنبه 11 فروردین 1387, 15:42 عصر
منظور من کشور آذربایجان در شمال غرب ایران است.

Cave_Man
یک شنبه 11 فروردین 1387, 16:01 عصر
در لیست زبانهای ویندوز زبان Turkish به چشم میخوره
شما باید ببینید اسم اون زبان چیه و آیا در اون لیست وجود داره یا نه.

dkhatibi
دوشنبه 12 فروردین 1387, 11:10 صبح
زبان ترکی آدربایجانی قبلا از الفبای روسی استفاده می کرد. الان از الفبای انگلیسی که کم با الفبای ترکی متفاوت است بهره می گیره.
همانند فارسی الفبای آذری هم بیت زبانهای ویندوز وجود دارد.

babak_delphi
دوشنبه 12 فروردین 1387, 18:32 عصر
زبان Turkish را نصب کن
بعضی حروف در ترکی آذری هست که در انگلیسی نیست

dkhatibi
سه شنبه 13 فروردین 1387, 11:01 صبح
عکس زیز زا مشاهده نمایید.Azeri همون آذری نیست؟؟؟؟

bozqurt
پنج شنبه 15 فروردین 1387, 16:45 عصر
اون رو دیدم ولی در کامپیوتر من کار نمی کند یعنی در delphi win32 کار نمیکند ولی در delphi.net کار میکند
مثلا حروف " ə ı ş " رو نمی نویسه

dkhatibi
پنج شنبه 15 فروردین 1387, 17:18 عصر
تو سربرگ Advaned پنجره ی Reginal هم همین بان را انختاب کنبد.

bozqurt
پنج شنبه 15 فروردین 1387, 17:36 عصر
اون رو هم تست کردم وقتی اون رو تغییر میدم فارسی هم از کار میافته و لاتین آذری هم نمی نویسه من میخواهم هم لاتین بنویسم هم فارسی

dkhatibi
جمعه 16 فروردین 1387, 12:18 عصر
این یکی کارو نمی تونی بکنی. تو تب advaned که تغییر بدی فقط یکی زبان قابل استفاده هست.
اگر واقعا می خوای برای اوور مرز برنامه بنویسی ازشون بپرس چجوری زبانشونو نصب می کنن.
اگر هم برای کشور خودمون می خوای خط موجود برای تمام گویشها و لهجه ها فارسی است.

vc_c2005
شنبه 07 آبان 1390, 21:41 عصر
خدمت برادر فاشیستمان عرض کنم وقتی می گن زبان ترکی یک گویش است باید بگم که لا اقل دلفی برای این گویش یک charset تعریف کرده که می تونه بصورت پیش فرض انتخاب بشه. گویشی که حتی شرکت بورلند به عنوان زبان رسمی و زنده دنیا قبول کرده اما شما که دو روز پشت کامپیوتر (رایانک) نشستی و نامه تایپ کردی و اسم خودت را بعنوان برنامه نویس گذاشتی می گی که گویشه. ؟؟؟ عجب صبری خدا دارد که چنین موجوداتی را خلق می کنه. حال آنکه زبان زنده شما جزو لهجه های غیر متعاف دنیا که حتی نظم سیستم Unicode را بهم زنده را باید به عنوان زبان عربی.