View Full Version : Data Environment
abdorreza
یک شنبه 11 فروردین 1387, 16:32 عصر
سلام دوستان
در زمان اجرای برنامه به راحتی میتوان یک Table را به Data Base اضافه کرد. آیا میتوان در هنگام اجرای برنامه یک Table را به Data Environment اضافه کرد و یا از آن حذف کرد ؟
nevin2007
دوشنبه 12 فروردین 1387, 09:55 صبح
اگه اسم فایل مشخصه توی رویداد Load بازش کن اگه نیست با پارامتر بفرست تو Init فرم بازش کن اگه تو Init بقیه لازمش داری با Public بفرست تو Load بازش کن
if !used([namfile])
use (namfile) in 0 shared
endif
abdorreza
دوشنبه 12 فروردین 1387, 11:08 صبح
ممنونم NEVIN2007 یعنی به این صورت فایل در کنار فایلهایی قرار میگیرد که در Data Environment تعریف کردم ؟
بعد BufferModeOverride چی میشه که میخوام روی 5 یعنی Optimistic Table Buffering تنظیم کنم ؟
باز هم ممنونم :-)
rezaTavak
پنج شنبه 15 فروردین 1387, 08:31 صبح
اول با دستور :
SET DATASESSION TO
به محیط مورد نظر برو و سپس هر کار خواستی بکن.
پیش فرض محیط default است.
mehran_337
شنبه 17 فروردین 1387, 09:30 صبح
دستور زیر را در help فاکس بزن مطالب خوبی دستت میاد :
cursorsetprop
این دستور می تونه بافرینگ یک رکورد و کنترل کنه و البته دستورات متناطری که چک کنن آیا جدول در حالت بافر هست یا خیر و ...
abdorreza
شنبه 17 فروردین 1387, 23:55 عصر
سلام خدمت آقا مهران (محسن) عزیز ، دوست و فامیل خوب خودم
آقا ممنون. باز هم مثل همیشه من را شرمنده کردی. دستت درد نکنه داداش.
خیلی مخلصیم
abdorreza
شنبه 17 فروردین 1387, 23:59 عصر
آقا محسن گل ، بعد از تشکر در ردیف بالا یک سوال دیگر برام پیش اومد.
اگر فایل و جدول مربوط به هر ماه در برنامه جدا باشد، پس بهتر است با دستورات Open Database و Use بانک و جدول را باز کنم و از Data Environment استفاده نکنم؟ چون معلوم نیست کدام ماه توسط کاربر برای ویرایش و مشاهده انتخاب شود.
به نظر شما چیکار کنم؟ راه حل دیگه ای هم هست ؟
mehran_337
یک شنبه 18 فروردین 1387, 14:40 عصر
با سلام خدمت عبدالرضای عزیز !
دیتا اینوایرمنت که همیشه خوبه و کار و نرمال تر و ساده تر می کنه اما یه پیشنهاد این که با مثلا اگر برای هر سال مالی پوشه ای مجزا داری :
همیشه فایلهای که در دیتااینوایرمنت اضافه شدند و در برنامه در حال استفاده هستند tmp باشند یعنی اطلاعات با انتخاب سال مالی از پوشه به درون این جداولtmp قرار بگیره .
فکر کنم این اولین راه حلی باشه که به نظر می رسه
abdorreza
یک شنبه 18 فروردین 1387, 18:48 عصر
سلام خدمت استاد خودم ، آقا محسن
آره. فکر عالی هست. اینطوری بهتره. یک فایل TMP در Data Environmet میزارم و جدول مربوط به هر سال و ماهی که انتخاب شد را در فایل TMP کپی میکنم. ممنونم.
mastim
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 11:54 صبح
باسلام خدمت اساتید محترم
لطفا" میشه دقیقا" بفرمائید چگونه یک فایل TMP در Data Environment میزاریم . چون نمیدونم جداول هر سال را که دریک پوشه هستش به چه شکلی در دیتا اینوایرمنت بزارم. بطوریکه در فرم کاربر اگر خواست سال مورد نظر خودرا انتخاب کند . جداول از سال مربوطه در اینوایرمنت بشینه. باتشکر
mastim
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 10:23 صبح
استاد محترم جناب آقای محسن کارگاه
درصورت امکان خوهشمنداست راهنمائی بفرمائید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.