ورود

View Full Version : سئوال درمورد Compact And Repair

nazemmazem
سه شنبه 13 فروردین 1387, 00:47 صبح
سلام
میخواهم بدانم وقتی که یک دیتابیس اکسس به مشکل برمیخورد و ارور میدهد و شروع به کامپکت و ریپیر میکند برای دیتابیس با توجه به اینکه چندین کاربر دیگر در حال استفاده از همان برنامه هستند چه اتفاقی می افتد؟
مثلا برای رکوردی که همان لحظه کاربر دیگری در حال اضافه کردن است و یا گزارشی که کاربر دیگری همزمان دارد از برنامه میگیرد
آیا ارتباط کاربران دیگر با برنامه ای که در حال کامپکت شدن است قطع مشود؟
و اینکه اگر من وضعیت Compact on Close برنامه را فعال کنم با خروج گاه و بیگاه کاربرها و کامپکت شدن برنامه اشکالی ممکن است برای باقی کاربرها پیش بیاید؟
این سئوال را مخصوصا برای حالتی دارم که Application و Database در یک فایل قرار دارد
وقتی که Application و Database از هم جدا باشند چطور؟
از لطفتان ممنونم

amirzazadeh
چهارشنبه 14 فروردین 1387, 09:25 صبح
سلام
میخواهم بدانم وقتی که یک دیتابیس اکسس به مشکل برمیخورد و ارور میدهد و شروع به کامپکت و ریپیر میکند برای دیتابیس با توجه به اینکه چندین کاربر دیگر در حال استفاده از همان برنامه هستند چه اتفاقی می افتد؟
مثلا برای رکوردی که همان لحظه کاربر دیگری در حال اضافه کردن است و یا گزارشی که کاربر دیگری همزمان دارد از برنامه میگیرد
آیا ارتباط کاربران دیگر با برنامه ای که در حال کامپکت شدن است قطع مشود؟
و اینکه اگر من وضعیت Compact on Close برنامه را فعال کنم با خروج گاه و بیگاه کاربرها و کامپکت شدن برنامه اشکالی ممکن است برای باقی کاربرها پیش بیاید؟
این سئوال را مخصوصا برای حالتی دارم که Application و Database در یک فایل قرار دارد
وقتی که Application و Database از هم جدا باشند چطور؟
از لطفتان ممنونم

اگر رکورد هاتون رو lock نکرده باشین (از منوی tools>option>advanced)در هنگام کامپکت هم امکان دسترسی هست.

nazemmazem
جمعه 16 فروردین 1387, 19:49 عصر
مرسی دوست عزیز