View Full Version : حذف تبلیغات Yahoo Mail توسط مرورگر FireFox
a_true_2004
سه شنبه 13 فروردین 1387, 03:04 صبح
سلام
http://www.shahvar.net/?p=1285
در نسخه 3 بتا 4 امتحانش کردم و در محیط جدید یاهو میل عالی جواب داد.
اما در محیط کلاسیک یک مقدار تبلیغات از دستش در رفت.
به طور کلی سرعت بارگذاری میل رو به خوبی افزایش می ده.
a_true_2004
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 01:55 صبح
سلام
لازم بود این نکته رو بگم که برای این افزونه تا این تاریخ یعنی 10/04/2008 نسخه جدیدی ارائه نشده و نسخه 3 بتا 5 فایرفاکس رو ساپورت نمیکنه.
oxygenws
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 02:17 صبح
لازم بود این نکته رو بگم که برای این افزونه تا این تاریخ یعنی 10/04/2008 نسخه جدیدی ارائه نشده و نسخه 3 بتا 5 فایرفاکس اونو ساپورت نمیکنه.یکی دو روزی هست که نسخهی ۰.۷.۵.۴ adblock اومده و فایرفاکس ۳ بتا ۵ رو پشتیبانی میکنه.
ضمنا، فایرفاکس نباید یک افزونه رو پشتیبانی کنه، بلکه افزونه است که باید فایرفاکس رو پشتیبانی کنه!
a_true_2004
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 04:41 صبح
افزونه ای که شما معرفی کردید درسته و مشکلی با بتا 5 نداره.
در adblock باید فیلتر ها رو خودت تعیین کنی که در بعضی موارد مثل میل یاهو به خاطر تعدد آدرسها امکان فیلتر شدن اشتباه یک آدرس هم هست.
لیستهای فیلتر خودش هم هیچکدوم فیلتری در مورد میل یاهو ندارند.
اما حسن اون افرونه پست اول اینه که به صورت خودکار تبلیغات میل یاهو رو حذف میکنه ونیازی به اینکه آدرس رو به عنوان فیلتر بهش معرفی کنی نیست. بنده هم این نسخه رو گفتم که آپدیت براش ارائه نشده و اسمش هم greasemonkey-0.7.20080121.0-fx.xpi هست.
a_true_2004
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 04:57 صبح
سلام
نسخه جدید این افزونه رو پیدا کردم و همراه این پست ارسال کردم.
کاملا با بتا 5 سازگاره و به خوبی عمل می کنه.
oxygenws
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 08:23 صبح
در adblock باید فیلتر ها رو خودت تعیین کنی که در بعضی موارد مثل میل یاهو به خاطر تعدد آدرسها امکان فیلتر شدن اشتباه یک آدرس هم هست.
adblock plus رو نصب کن. :)
vcldeveloper
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 12:59 عصر
adblock plus نه تنها تبلیغات گرافیکی، بلکه تبلیغات متنی رو هم میتونه حذف کنه. من با استفاده از adblock plus بدون اینکه تنظیمی برای یاهو انجام داده باشم، توی میل یاهو تبلیغی نمی بینم. البته گاهی اوقات توی اون Sidebar ایی که موقع خوندن ای میل در سمت راست نمایش داده میشه و قابل بسته شدن هم هست، یک تبلیغ ساده میاد. به هر حال من ترجیح میدم که یک افزونه داشته باشم که کل تبلیغات در سایت های مختلف رو برام حذف کنه، نه اینکه برای هر سایتی یه افزونه داشته باشم! adblock plus در این زمینه واقعا عالی عمل میکنه. در ضمن، برای آپدیت لیست تبلیغاتی که باید block بشند، برای adblock plus لیست های مختلفی وجود داره، کافیه توی هر کدوم که خواستید subscribe بکنید تا adblock plus همون لیست رو براتون هر روز آپدیت بکنه. واقعا شعار Ads were yesterday اون برازنده اش هست. گاهی که نسخه بتای جدید فایرفاکس رو نصب میکنم و هنوز برای adblock plus ورژنی که اونو پشتیبانی کنه، نیومده، وقتی میام توی سایت برنامه نویس و این تبلیغات رو می بینم، تعجب می کنم! :D
Cave_Man
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 16:10 عصر
تبلیغات بالای سایت برنامه نویس رو هم حذف میکنه به صورت پیشفرض :لبخند:
raravaice
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 16:14 عصر
تبلیغات بالای سایت برنامه نویس رو هم حذف میکنه به صورت پیشفرض
چیزه عجیبی نیست چون اولین فیلتری که اینجور برنامه ها در نظر میگیرن ساب دامین هایی هست که با ad شروع میشن.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.