ورود

View Full Version : جوملا

zelatco
سه شنبه 13 فروردین 1387, 20:01 عصر
با سلام
من میخوام نرم افزار جوملا رو یاد بگیرم.از سایتش هم نسخه 1.0.15اون رو دان کردم.حالا دو تا سوال دارم.
1-داخل پوشه Installation فایلهای PHP رو بصورت آیکون مدیا پلیر تبدیل کرده و بطور کلی چه برنامه یی نیاز داره چون فکر می کنم حتما بعضی نرم افزارها رو دستگام نصب نیست که فایلهای php این شکلی شدن.
تا برای تکمیل کردن نصب رو سیستمم بریزم.2-میشه کتابی رو معرفی کنید که JOOMLA را بصورت کامل واسه ی ما آماتورها توضیح بده.ممنون میشم اگه کسی جوابمو بده

moslem-visual
سه شنبه 13 فروردین 1387, 21:10 عصر
جولا یه CMS هست و یاد گرفتنش هم چندان سخت نیست، اگه منظورتون نجوه ی نصبش باشه میتونید از فرومهای خودش مطالب زیادی پیدا کنید یا یه سرچ در گوگل... برای اجرای فایلهای php و کار با mysql هم نرم افزارهای زیادی هست که براتون هر دو رو نصب میکنند که من EasyPHP رو توصیه میکنم.

zelatco
پنج شنبه 15 فروردین 1387, 11:20 صبح
جولا یه CMS هست و یاد گرفتنش هم چندان سخت نیست، اگه منظورتون نجوه ی نصبش باشه میتونید از فرومهای خودش مطالب زیادی پیدا کنید یا یه سرچ در گوگل... برای اجرای فایلهای php و کار با mysql هم نرم افزارهای زیادی هست که براتون هر دو رو نصب میکنند که من EasyPHP رو توصیه میکنم.
از توضیحات شما ممنونم

z.shh305
دوشنبه 24 تیر 1387, 12:04 عصر
سلام.

من يك وب سايت با جوملا طراحي كردم.در بخش ويرايش قالب نتونستم عنوان صفحه اصلي سايتم رو با عنوان پيش فرض قالب جايگزين كنم.لطفا راهنمايي كنيد. به php هم اشنايي ندارم.

محمدامین شریفی
جمعه 28 تیر 1387, 12:21 عصر
تاپیک را به بخش php منتقل کنید