بحث و گفتگو در مورد تاپیک آموزش WPF
با سلام
با هماهنگی قبلی که با مدیر بخش به عمل آمده ، این تاپیک به منظور بحث و گفتگو و بیان اشکالات و ایرادات ، تاپیک مربوط به آموزش WPF ایجاد شده است. دوستانی که در مورد مطالب تاپیک مذکور، سوال دارند، و ... را در این تاپیک مطرح کنند.
نکته مهم : طبیعی است که فعالیت در این تاپیک نیز بایستی تحت قوانین سایت باشد و عنوان تاپیک باعث به انحراف کشیده شدن تاپیک نشود
با تشکر
مهدی کیانی
1 ضمیمه
قسمت اول آموزش به فرمت HTML
با سلام خدمت همگی .
من به صورت offline داشتم مقاله آقای کیانی رو می خوندم که تصمیم گرفتم برای خودم اون رو به صورت Html در بیارم ، تا هر وقت لازم بود دوباره یه مروری کنم. بعد تصمیم گرفتم اون رو برای شما هم بزارم .
حالا هم قسمت اول آموزش WPF رو با اجازه آقای کیانی به صورت Html براتون می زارم.
ببینید چطور شده ، نظرتون رو بگید تا اگر خوب هست ادامه بدم.
باز هم از آقای کیانی به خاطر مقاله خوبشون ممنونم .
یا علی
نقل قول: آموزش WPF (مقدماتی تا پیشرفته)
جالب بود که یکی پیدا شد در مورد WPF بنویسه این فقدان تو فاروم های فارسی واقعا" احساس میشد ضمن تشکر از شما و مطلب مفیدتون متاسفانه وقت نکردم کامل مطالب رو بخونم ولی همونهایی که فرمودید احساس میکنم که یه جاهایی نقص داره امیدوارم اصلاح بشه (امیدوارم از جسارت من برداشت بد نکنید!)
چند تا از مصالبی که احساس کردم ناقص هست
1/ بحث Attached Proeprty که این وابسته است به نوع داده جدیدی به اسم DependencyObject که برخلاف کلاسهای قبلی در دات نت تمام کلاس ها ار DependencyObject ارث بری دارن و بحث دیگری که بوسط میاد DependencyProperty هست که واقعا" اگه بری تو بهرش خیلی جالب و برای خودش دنیاییه :)) (در WWF هم وجود داره) اینکه چی و به چه درد میخوره جاش اینجا نیست
2/کنترلها در WPF ما چندیدن کنترل داریم با انواع مختلف که اینهم باز بحث بزرگی هست
3/ اضافه کردن NameSpace ها به XAML چیزی که شما فرمودید درست است ولی xmlns های اصلی xaml رو ببینید شاید بخواید شما هم همچین xmlns داشته باشید با چیزی که شما فرمودید امکان پذیر نیست ولی میتونید با اضافه کردن Attribute به کلاستون این امکان رو فراهم کنی
[assembly: XmlnsDefinition("http://xaparoxmlns.WinFxDeveloper.com/Components/iRibbon", "ZaparoSys.Control.Primitives.iRibbonBase")]
4/بحث Container ها هم ناقص بود اگه مورد 2 که ذکر شد رو بیان کنید این بحث هم خود بخود حل میشه
و چند تا مورد دیگه که اگه رسیدگی بشه خیلی خوب میشه متشکر