سوال پایه ای در مورد مفهوم کد مستقل از پلتفرم
سلام دوستان
لطفا به این سوال من نخندید و مسخره نکنید. چون من تازه سال دومم:خجالت:
وقتی صحبت از کد native می کنیم مگر منظورمون همون کدهای صفر و یک قابل درک واسه کامپوتر نیست؟ پس آیا هنگام اجرای چنین کدهایی بازم باید کامپایلر روی سیستم هدف نصب باشه ؟؟ و اگر کد صفر و یک هست دیگه چه فرقی داره سیستم عامل چیه؟؟
اینکه می گیم بعضی از زبانها مثل C# یا جاوا مستقل از پلتفرم هستند آیا به این معنی هستش که کامپایلر هونا روی هر سیستمی نصب می شه ؟؟
آیا این همون بستگی داشتن Runtime هستش؟؟
و در آخر اینکه کد بایتهای جاوا , کد های IL ماکروسافت و کدهای Native همه در فایلی با پسوند exe هستن. پس چطور سیستم عامل متوجه تفاوت اونا میشه؟؟
باور کنید اینارو سر کلاسم پرسیدم ولی جواب نگرفتم. استاد گفت سوال خارج از درس نکن
مرسی
نقل قول: سوال پایه ای در مورد مفهوم کد مستقل از پلتفرم
نقل قول:
نوشته شده توسط
bita_naz
سلام دوستان
لطفا به این سوال من نخندید و مسخره نکنید. چون من تازه سال دومم:خجالت:
وقتی صحبت از کد native می کنیم مگر منظورمون همون کدهای صفر و یک قابل درک واسه کامپوتر نیست؟ پس آیا هنگام اجرای چنین کدهایی بازم باید کامپایلر روی سیستم هدف نصب باشه ؟؟ و اگر کد صفر و یک هست دیگه چه فرقی داره سیستم عامل چیه؟؟
اینکه می گیم بعضی از زبانها مثل C# یا جاوا مستقل از پلتفرم هستند آیا به این معنی هستش که کامپایلر هونا روی هر سیستمی نصب می شه ؟؟
آیا این همون بستگی داشتن Runtime هستش؟؟
و در آخر اینکه کد بایتهای جاوا , کد های IL ماکروسافت و کدهای Native همه در فایلی با پسوند exe هستن. پس چطور سیستم عامل متوجه تفاوت اونا میشه؟؟
باور کنید اینارو سر کلاسم پرسیدم ولی جواب نگرفتم. استاد گفت سوال خارج از درس نکن
مرسی
سئوال هات کاملا بی ربطه
منظورت اینه که برنامه های نوشته شده در C# در هر کامپیوتری با هر سیستم عاملی اجرا میشه ،یا اینکه framework دات نت بر روی هر سیستمی نصب میشه؟
native chie dige?کوچکترین واحد حافظه بیت می باشد که هر بیت توانایی ذخیره یکی از ارقام 0 یا 1 را دارد و در range بزرگتر بایت را داریم که ظرفیت جا دادن 8 بیت را در خود دارد یعنی 8 تا 1 و0 ،حالا نمی دونم منظورت از native چی بود:لبخند::اشتباه::ناراحت:
نقل قول:
سئوال هات کاملا بی ربطه
منظورت اینه که برنامه های نوشته شده در C# در هر کامپیوتری با هر سیستم عاملی اجرا میشه ،یا اینکه framework دات نت بر روی هر سیستمی نصب میشه؟
native chie dige?کوچکترین واحد حافظه بیت می باشد که هر بیت توانایی ذخیره یکی از ارقام 0 یا 1 را دارد و در range بزرگتر بایت را داریم که ظرفیت جا دادن 8 بیت را در خود دارد یعنی 8 تا 1 و0 ،حالا نمی دونم منظورت از native چی بود
جواب شماهم چندان مربوط نبود!!!
دوستان سطح بالایی مثل آقا نیما جواب رو دادند حالا اگه ما نظرات منفی ندیم نمیشه؟
خوب بود به تاریخ تاپیک هم دقت می کردید.
بعد از گذشت یک سال و نیم، تاپیکی که به نتیجه رسیده (یا حداقل ایجاد کننده تاپیک جوابش را گرفته) بالا آوردید و دارید بحث می کنید. کار شما چه فایده ای داره؟ هدف از این کار چیه؟
سلام
ببخشید من تاریخ رو حواسم نبود نگاه کنم چون فکر نمیکردم کسی بیاد
از زیر یه خروار نوشته بیارش بالا
معذزت میخوام
یک سوال:
آیا جاوا یک زبان interpreted حساب میشه
چون برای اجرا نیاز به java runtime داره و آیا کدهای جاوا همانند C# آخر سر تبدیل به فابل اجرایی میشن یا نه؟
نقل قول:
آیا جاوا یک زبان interpreted حساب میشه
هم آره هم نه
کامپایل شدن جاوا و نظایر اون دو مرحله داره
- میدونین که هر نوع CPU زبان ماشین و اسمبلی مخصوص خودشو داره ( مثلا Intel یه مدل AMD یه مدل ARM یه مدل و حتی بین معماری های مختلف اینتل ، مثلا X86 یا X64 ، هم تفاوت وجود داره ) حالا تصور کنین ما یه جور اسمبلی داریم ( در مورد جاوا ByteCode و C# هم IL ) که برناممون رو فقط به اون کامپایل میکنیم . دقت کنین هیچ CPU واقعی این کدها رو نمیفهمه !
- در هنگام اجرا این کد اسمبلی حاصل از برنامه ما تحویل به یه برنامه ای داده میشن که به طور شبیه سازی شده اونها رو اجری میکنن ( در مورد Java ، JVM و در مورد .Net ، CLR) ، در واقع یعنی یه جورایی تفسیر میکنن ! حالا این وسط برنامه های مذکور یک کلک هایی هم میزنن یعنی به هر بخشی از برنامهی شما که برای بار اوّل اجرا میشه رو به کد Native کامپایل میکنن و برای بار دوّم دیگه تفسیری در کار نیست !
امیدوارم مقصود رو به درستی رسونده باشم
اگر میخواهید جاوا کار کنین به نظر من اینجا شروع خوبیه
توضیحات من رو با عکس و یه متن درست و حسابی و مبسوط توضیح داده
نقل قول:
چون برای اجرا نیاز به java runtime داره و آیا کدهای جاوا همانند C# آخر سر تبدیل به فابل اجرایی میشن یا نه؟
کدهای Java و C# تقریبا مثل هم پردازش میشن و C# هم به IL کامپایل میشه و CLR اجراش میکنه و این بحثایی که بالا گفتم براش رخ میده