-
1 ضمیمه
سورس یک برنامه حسابداری کوچک (تقدیم به دوستان)
دوستان این نرم افزار رو من با Access و Flash طراحی کردم برای یکی از دوستانم حالا کدشو تو سایت می ذارم که بتونید دانلود کنید و بتونید ازش ایده های خوبی بگیرید. اینها تجربه های چندین ساله من تو وی بی هستن.یک Setup گذاشتم که توسط اون فایلهای مورد نیاز اول نصب می شه و بعد می تونید کد رو باز کنید.
http://mpmsoft2.persiangig.ir/Code/Parsian.rar
http://mpmsoft2.persiangig.ir/Code/setup.exe
امیدوارم که بتونه کمکتون کنه
محیط نرم افزار
-
-
پسورد ورود به نرم افزار 1263
پسورد بانک MpmsoftGuitar
-
بسم الله.
من که نتونستم دریافت کنم .چون اصلا لینک خرابه.اگه لطف کنین دوباره...
ممنون
-
سلام
لینک کاملا سالمه ، برنامه هم برنامه قشنگیه ولی زیادی گرافیکی هستش یه چیزی شبیه به سرویس میل جدید یاهو می مونه .
ممنون
-
وقتي مي خوام لينك اول رو دانلود كنم، مينويسه 4 كيلو بايت و وقتي دانلود ميشه باز نميشه و اخطار ميده...
چيكار بايد كرد؟
-
فرم های دیگر بر خلاف فرم اصلی (اول) زیاد گرافیکی نیستند ...
-
دوستان من از قصد فقط پنجره اول رو گرافیکی کردم به درخواست مشتریم.
-
سلام
آخه مشتري فقط گرافيكو ميفهمه چيه !
آقا اين برنامه رو چند فروختي ؟
من دنبال فرم پرينتش ميكردم نيست ؟ (يعني بعد از اجرا از كدوم فرم فراخواني ميشه ؟)
-
از لحاظ قیمتی من این نرم افزار رو 1 میلیون گرفتم
و چاپش هم با DataReport هستش
خوشحال می شم نظراتونو بدونم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mpmsoft
و چاپش هم با DataReport هستش
خوشحال می شم نظراتونو بدونم
من ميخوام پرينتش رو ببينم ميشه بگي وقتي برنامه اجرا ميشه از كدوم منو ميتونم از اطلاعات پرينت بگيرم
-
شما می ری تو بخش مشترکین و بعد دریافتی و پرداختی رو انتخاب می کنی و بعد چاپ رو می زنی
-
صفحه آغاري بايد كل صفحه نمايش رو بگيره ؟
براي من از طرفين خيلي خالي داره
فكر كنم بايد روي رزولوژن خاصي اجرا بشه
-
دوستان البته این نسخه یکسری ایرادها توش بود که من بر طرفش کردم
تو نسخه بعدی یکسری امکانات اضافه می کنم که اونم حتما تو سایت می ذارم
مثل کالر آیدی ، صفربند ، ضبط مکالمات ...
-
سلام
ما( من و دوستم ) برای یه جایی برنامه ای ( حسابداری) نوشتیم که 67 تا فرم داشت ، به نظر شما اصلا مقیاس در یافت پول از مشتری چیه ؟( تقریبا بیش از 80 تا کار کلی انجام میداد )
خطی
فرمی
ساعتی
مقیاسی
کلی
هرقدر پول ( بسته به وضعیت مشتری )
-
برخی از دوستان در مورد Grid که استفاده کردم سوال کردن
اسم این گرید VsFlexGrid می باشد که یکی از محصولات ComponentOne می باشد
لینک دانلود این ابزار همراه با ک ر ک تو همین سایت هست چون من هم از همین سایت دانلود کردم
بعد از این که این ابزارو نصب بکنید (Setup) در Properties این ابزار از توی وی بی یک تب به اسم Preview اضافه می شه و می تونید توسط اون جدول رو طراحی کنید.
-
نقل قول: سورس یک برنامه حسابداری کوچک (تقدیم به دوستان)
نقل قول:
نوشته شده توسط
mpmsoft
میشه بفرمایید طبق چه معیارهایی چنین قیمیتی رو انتخاب کردید ؟
-
سلام. بابت برنامه خوبتون يك بار تشكر كردم دوباره هم متشكرم.
به نظر من برنامه خيلي خوب و ساده اي هست طوري كه وقتي كاربر باهاش كار مي كنه احساس راحتي مي كنه. به خيالش برنامه خيلي كوچيك و ريزه پيزه هست ولي وقتي به سورسش نگاه مي كني تازه اونوقت مي فهمي كه پشت اين سادگي چقدر كد مخفي شده.
چند تا سوال داشتم.
1- چرا تو هر رويدادي از on error استفاده كرديد به نظرتون كار درستي هست. به نظر من كار درستي هست اما به شرطي كه قبلش خطاهاي برنامه رو گرفته باشيم.
2- در مورد اين نوع تعريف كمي توضيح مي خواستم:
Dim FrmFactor as new Form
اين دقيقا اون چيزي نيست كه شما نوشتيد. يك چيزايي يادم بود نوشتم. شبيهش هست.
متشكرم.
موفق باشيد.
-
1 - ارزش این کار کمتر از اون قیمت نیست
2 - هزینه کردن جهت نرم افزار توجیح اقتصادی داره
3 - نرم افزار جهت بهبود کار موسسه هستش
منظورم فقط این نرم افزار نیست بلکه کلی عرض می کنم تمام نرم افزار های اداری
با قیمت پایین ارزشه کارم رو پایین نمیارم در ضمن ماهیانه 50000 تومان هم بابت پشتیبانی ازشون می گیرم و کاملا راضی هم هستن
به شما هم پیشنهاد می کنم با دادن قیمت پایین حتی با طرف صحبت هم نکنید ( قیمت پایین اعتبار و ارزش کار شمارو میاره پایین)
من نرم افزار از 20000 تومان نوشتم و همه اینایی که می گم برام پیش اومده
هر موقع بفهمی کی هستی و کارت چه ارزشی داره موفق می شه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mpmsoft
1 - ارزش این کار کمتر از اون قیمت نیست
2 - هزینه کردن جهت نرم افزار توجیح اقتصادی داره
3 - نرم افزار جهت بهبود کار موسسه هستش
منظورم فقط این نرم افزار نیست بلکه کلی عرض می کنم تمام نرم افزار های اداری
با قیمت پایین ارزشه کارم رو پایین نمیارم در ضمن ماهیانه 50000 تومان هم بابت پشتیبانی ازشون می گیرم و کاملا راضی هم هستن
به شما هم پیشنهاد می کنم با دادن قیمت پایین حتی با طرف صحبت هم نکنید ( قیمت پایین اعتبار و ارزش کار شمارو میاره پایین)
من نرم افزار از 20000 تومان نوشتم و همه اینایی که می گم برام پیش اومده
هر موقع بفهمی کی هستی و کارت چه ارزشی داره موفق می شی
خب همه اینایی که شما فرمودید درست . مطمئناً بیشتر برنامه نویس ها دوست دارند اعتبار و ارزش کارشون بالا باشه .
ولی مساله اینجاست که همه چنین طرز فکری ندارند . شما میای قیمیت رو 1 ملیون تومن اعلام میکنی از اون طرف یه برنامه نویس دیگه میاد همون پروژه رو و حتی شاید کاملترش رو با قیمیت خیلی پایین تر انجام میده . مثلاً : 50 هزار تومن . باور کنید هستند کسانی که چنین پروژه ای رو حتی با کمتر 50 هزار تومن هم انجام بدن (یعنی همون مبلغی که شما فقط واسه پشتیبانی میخوای بگیری). در ضمن فراروانی پرژه های Open Source رو هم به موارد بالا اضافه کنید .
شما ضرر کردن در بازار کار رو به پایین نیومدن ارزش کار ترجیح میدید ؟
-
دوست عزیز بله استفاده کردن از On Error ممکنه اشتباه باشه ولی من شخصا زمانی که پروژه رو Release که می کنم این کدهارو جهت کنترل خطا استفاده می کنم.
در مورد کد Dim FrmFactor As New FrmFactor باید بگم بوسیله این کد شما می توانید چند پنجره بصورت همزمان باز کنی و چند فاکتور همزمان ثبت کنی
-
براي برنامه شما فرم login نياز هست كه بجاي inbox قرار بگيره
در ضمن سورس برنامه تون قابل دانلود نيست
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
.M8SPY.
میشه بفرمایید طبق چه معیارهایی چنین قیمیتی رو انتخاب کردید ؟
برنامه را من هم دیدم جا داره از زحمتی که کشیدید تشکر کنم ولی به نظر من این یک برنامه با اصول حسابداری منافات داره چون اولا در حسابداری چیزی که خیلی مهمه جزئیاته که در این برنامه وجود نداره
شما یک فاکتور که میزنید ریز کالاها قیمت و ... را وارد نمی کنید و اینکه فاکتور خرید کجا ثبت میشه فاکتور فروش کجا :متعجب:
طرف حسابها و ماهیت حسابشون کجا ثبت میشه
در ثبت سند هم همینطور - اصلا چک نمیشه سند تراز شده یا نه و ....
با جود این همه برنامه کامل و |آماده که تو بازار وجود داره با اون قیمتهای مناسب اگه شما این برنامه را واقعا به این قیمت فروختید جای تبریک داره :تشویق:
البته من یک بار دیگه از زحمت شما تشکر میکنم :چشمک:
آقا به ما هم یاد بده چطوری قیمت بدیم که تو این بازار خراب مشتری قانع بشه و ما هم راضی
-
دوست عزیز من همون اول خدمت دوستان عرض کردم این یک نرم افزار شبیه حسابداری بصورت سفارشی اون جوری که مشتری خواسته طراحی شده
دلیل اینکه من گذاشتم روی سایت نه به دلیل اینکه بخوام اصول طراحی نرم افزار حسابداری رو به کسی یاد بدم بلکه هدفم این بوده که یک سیستمی که بدون خطا های کدی و کاربردی رو دراختیار کسانی بذارم که نیاز دارن با بانکهای اطلاعاتی کار کنن. به هر حال اگر کمو کسری داره به بزرگی خودتون ببخشید
-
در رابطه با قیمت دادن صحبت کردید. حقیقت من به شکل خواصی توضیح نمی دم و یا برای مشتری اصلا زیاد توضیح نمی دم . وقتی سوابق کاری و نرم افزارهای تولید شده توسط شخص خودم رو برای کسی شرح می دم فکر می کنم گوشی دست مشتری بیاد.
در ابتدا برای مشتریم می گم که نرم افزار حسابداری از 5000 تومان تو بازار هست و جالب اینجاست که تشویقشم می کنم از اونا استفاده کنه ولی 90% گفتن نه ما می خواهیم ساده باشه . و در آخر هم برای مشتری اضافه می کنم که در کنار کارهام کاره اونو انجام می دم که واقعا هم همینطوره و هیچ اصراری بر این که من این کارو انجام بدم نیست.
-
اتفاقا من با نظر شما موافقم ارزش اون همه وقتی که میزاره ادم تا یاد بگیره خیلی بیشتر از اینها هست
این که قیمت رو بالا بدی خودش چک جور جلب مشتریه در ضمن یک برنامه که تو بازار هست یک فروش عمومی داره ولی یک برنامه سفارشی فقط برای یک نفر طراحی میشه پس قیمتش باید بالا هم باشه
اون فایل فلش رو با چی ساختین ؟
-
اون با Macromedia Flash Mx هستش
جهت لینک دادن فلش با وی بی یا هر زبان برنامه نویسی دیگه می تونید در فلش بروی فرضا یک دکمه FsCommand بزنید و بعد از داخل وی بی توسط ابزار نمایش فلش در رویداد OnFsCommand
به مقادیر دسترسی پیدا کنید.
-
میشه تو همون برنامه یک فایل فلش رو باز و اصلاح کرد
با توجه به اینکه یکی از نقایص vb گرافیک برنامه هست لطفا در مورد ساخت این فلشها تو اون برنامه یکم توضیح بدین فکر نکنم باتوجه به ارتباط بیسیک با این مقوله کسی مخالف این قضیه باشه
یکی از مشکلاتی که تو برنامه شما دیدم ورود حروف تو قسمت ورود اطلاعات مربوط به تلفنها بود که اگه اطلاح کنید برنامه بهتر میشه
-
سلام...
من وقتی برنامه رو اجرا میکنم تو وی بی اولش با کلی پیغام واسه OCX و فرمهاش روبرو میشم...
پوشه رو کامل زیپ کردین؟
فعلا...
-
فکر کنم در هنگام ایجاد دکمه فلش باید یکسری اسکریپت هم در اون وارد کنیم ...
دقیقاً یادم نیست توی Flash MX چی می نوشتیم . ممنون میشیم جناب mpmsoft در این مورد توضیح بدن .
-
2 ضمیمه
-
ممنون یکم متوجه شدم اما اگه امکان داره یکم بیشتر در مورد این برنامه توضیح بدین که چجوری باید یک فایل رو از اول باهاش ساخت
البته من با SWiSH Max2 کار میکنم اما این فایلهای ساخته شده با برنامه شما رو باز نمیکنه ایا روی فایل فلشتون کار خاصی کردین
-
1 ضمیمه
اینم یک نمونه سورس خیلی ساده با فلش براتون گذاشتم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahmood_s
در ضمن سورس برنامه تون قابل دانلود نيست
حق بااين دوست عزيز قابل دانلود شدن نيست نه سورس و نه خود برنامه
-
سورس و ستاپ دانلود میشه
مشکل از ترافیک و ضعف های persiangig هست . که دانلود نمیشه
دوستان اگر دیدن دانلود نمیشه بجای com. بنویسن net.
و حتما برای دانلود از دانلود منجر استفاده کنید
-
دانلود كردم
فقط اگه وقت داريد در مورد Fscommand در فلش ام ايكس و نحوه ساختش رهنمايي يا كتاب يا سايت معرفي كنيد
با تشكر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mpmsoft
لطف كنيد فايلهاي ك براي دانلود گذاشتيد رو با يك سرور ديگه مشخص كنيد يا از سرور انجمن استفاده كنيد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahmood_s
دانلود كردم
فقط اگه وقت داريد در مورد Fscommand در فلش ام ايكس و نحوه ساختش رهنمايي يا كتاب يا سايت معرفي كنيد
با تشكر
نظر من هم بیشتر همین چیزی که ایشون گفتن بود اگه امار تایپیک رو دوستان ببینن خیلی بازدیدش نصبت به سایر تایپیک ها بیشتره که نشون میده کار با فایلهای فلش برای بقیه هم جالبه
-
1 ضمیمه
این هم سورس یک برنامه حسابداری نسبتا کامل
انبار
خرید و فروش
حسابداری دوبل
چک و بانک
.....
-
این برنامه تحت شبکه کار میکرده؟