نقل قول: لطفا کمک کنید تازه میخوام شروع کنم
دوست من توضیحات بالا همگی درست هستند ولی من کاملا براتون توضیح میدهم
برنامه هایی که با جاوا نوشته می شوند jar.* کاملا portable هستند و روی ماشین مجازی که برای OS های محتلف طراحی شده است اجرا میشود به طور مثال شما فایل اجرایی با پسوند jar را تنها با کپی کردن در محیط ویندوز و لینوکس و حتی mac میتوانید اجرا کنید البته قبل از آن باید JVM مخصوص OS مورد نظر را نیز نصب کنید.
در واقع JVM هماهنگ کننده os های مختلف برای فایلهای JAR میباشد هرچند ادعا portable بودن رو زبان c هم داره اما واقعا این گونه نیست و شما باید کدهای زبان C را در OS مورد نظر recompile کنید .
تاکید به EXE نکردن برنامه های جاوا هم از همین جا ناشی میشه که شما با exe کردن فایلها در حقیقت قدرت اصلی جاوا را از اون گرفتید و اونو محدود به یک OS خاص میکنید (windows).
محیطهای IDٍE خوبی باسه java طراحی شده است که مبنی بر قدرت مورد نیاز و هزینه ای خرید نرم افزار برای کاربران متفاوت است شما میتوانید netBeans را از سایتش به صورت رایگان دانلود کنید (البته نه با IP ایران) و یا میتوانید نرم افزار های JBuilder و یا IDea را از بازار تهیه کنید .
جاوا و .net هم دو بحث جدا گانه اند و هر کدامشون یک platform مجزا هستند .
نقل قول: لطفا کمک کنید تازه میخوام شروع کنم
ممنون از جواب همه دوستان پس جاوا رو روی دات نت میشه اجرا کرد یه سوالدیگه هم دارم با جاوا میشه برنامه های سیستمی هم نوشت یا نه