گذاشتن عکس در برنامه توسط کاربر
من می خوام تو برنامم یه گزینه ای داشته باشم که از طریق اون کاربر بتونه یه عکس انتخاب کنه که اون عکس مثلا بالا ی فاکتوری که برنامه چاپ می کنه قرار بگیره و با اجرای مجدد برنامه هم اون عکس سر جای خودش باشه.
چطور می تونم این کار رو بکنم؟ضمنا من ازadodc استفاده می کنم
ممنون از همگی
نقل قول: گذاشتن عکس در برنامه توسط کاربر
سلام میشه بگوید نوع فیلد چه باشد text یا ole object ؟ بعد چطور مسیر فایل تصویر ذخیره کنم؟ بعد چطور می توانم با استفاده از این فیلد نمایش بدهم؟ ممنون
اگه میشه کد بانک اکسس و با Adodc ربط داده بشه و اگه خود برنامه را بزارید ممنون میشم.
شما تو بانکتون یک فیلد از نوعtext به اسم ax یا هراسم دیگه ای درست کنید بعد در فرمتون یکcommand dialog و یک textbox وهمینطور یک button و یک imagebox بذارید .
texbox رو به بانکتون و فیلد ax ارتباط بدید بعد خاصیت streach در imagebox رو برابر true قرار بدید و بعد در button کد زیر رو کپی کنید
هر جا در کد cmd دیدید یعنیcommand dialog
cmd.Filter = "All Graphic Formats|*.jpg;*.bmp;*.gif|jpg|*.jpg|GIF|*.gif|BMP| *.bmp"
cmd.ShowOpen
Text1.Text = cmd.FileName
Image1.Picture = LoadPicture(cmd.FileName)
و برای form_load کد زیر را اظافه کنید:
Image1.Picture = LoadPicture(Text1.Text)
برای دکمه next :
If Adodc1.Recordset.EOF = True Then
Adodc1.Recordset.MoveFirst
Else
Adodc1.Recordset.MoveNext
End If
Image1.Picture = LoadPicture(Text1.Text)
برای دکمه previous هم که مشخصه.
اگه خواستید برنام رو هم براتون می زارم.
سلام با تشکر از ali_habibi1384
مسیر تصویر در بانک ذخیره کردم چطور می توانم در گزارش data report تصویر نشان داد؟و ان را چاپ کرد. اشاره کردید با loadpicture .
لطفا کد ان را بنویسد
سلام
شما در فرمت ی image بزار و مثل textbox مسیر بانک و فیلدی که آدرس عکس هست رو بده فرم لود شد عکس هم باز میشه فقط باید ی شرط بزاری که اگر فیلد آدرس پر بود و در غیر اینصورت ارور میده
و برای اضافه کردن هم ی کلید می زاری و از dbimage استفاده کن کلا با 5 خط می تونی آماده کنی
اگه مشکلت هنوز حل نشد ب من ایمیل بزن ی برنامه برات بفرستم
chinisaz_morteza@yahoo.com
سلام دوستان به نظر من بهترين روش همونيه كه دوست عزيزمون گفتن هستش كه بايد شما مسير عكس انتخابي كاربر را به عنوان يك فيلد متني در بانك ذخيره كنيد و در يك imagebox لود كنيد كه دوستان زحمت سورسشو كشيدن منتها مشكل اينجاست من تا حالا تو گزارش گيري از عكس ذخيره شده در بانك استفاده نكردم و احتمالا بشه.راستي اون روشي كه گفتن آدرس عكس در رجيستري ذخيره بشه همچين يه كم غير اصولي هستش. البته جسارت نشه به دوستان.
اگه تونستم و وقت شد الساعه يه سورس كد ضميمه مي كنم
مـــوفـــق باشد همگـــي
با سلام خدمت دوستان
به نظر من اگر مسير عكس رو توي بانك نگه داريد و بعد با دستور زير هر دفعه عكس را داخل pictureلود كنيد
((picture1.picture=load picture(adodc1.recordset.fileld(0
كه در اون مثلا صفر شماره فيلد هستش
كه مسير عكس داخلشه
در ضمن ياد آور مي شوم كه شما با دستور move next يا find مي تونيد ركوردها رو تغيير دهيد
سلام این روشی که دوستان گفتند خوبه ولی کار شما با بانک اطلاعاتی درست نمیشه
یعنی اگه هم درست کار کرد روش شما صحیح نیست
بهترین کار ؛ کارکردن با رجیستری ویندوز هستش اگه خواستین از این روش استفاده کنین به من بگید من فایلشو در اختیارتون بذارم
با یک خط کد
من به کلی سر در گم شدم مگه سوال این نیست که کاربر یک عکس رو انتخاب کنه و اون عکس همیشه تو بانک موجود باشه و در صورت نیاز در صفحه گزارش گیری به همراه اطلاعات دیگه نمایش داده بشه و چاپ بشه؟
چرا همینه ، موندم دوستان پی می گن :متعجب:
ghasemweb لطفا سریع تر این سورس رو آماده کن که خیلی لازمش دارم
ممنون می شم اگر من رو خبر کنی
sou_javad_69@yahoo.com
سلام
من تمام اين روش هاي كه دوستان گفتن رو امتحان كردم ولي بهترين و راحت ترين نش استفاده از DBImage.ocx هستش اگه خواستي بگو يه نمونه برنامه واست بزارم
kiss_my_l0ve
ممنون می شم بزاری
rببخشید ها، عجب مخهایی هستید شما :قهقهه:.
بابا ایشون ali_habibi1384 بهترین روش رو ارائه کردند.
کار با رجستری برای ذخیره عکس !!! ایول بابا، این روش اصلا توصیه نمیشه، مگه 1 عکسه !!!
فایل ضمیمه ali_habibi1384 جان را بگیر روش کار کن، این که کاری نداره، من وقته زیادی ندارم، درگیر پروژه پایانی خودم هستم، وگر نه کمکت میکردم.