فرمی که برای اولین اجرا فقط اجرا بشه
به نام ایزد منان
با سلام
بارها میبینیم که بعضی برنامه ها وقتی برای اولین بار اجرا میشن. یک فرم فقط و فقط همون دفعه اول اجرا میشه.
خوب شاید شما هم به هر دلیلی بخواید یه هم چین فرمی طراحی کنید.حالا میتونه برای گرفتن تنظیمات اولیه برنامه باشه و هر چیز دیگه . میتونید از این سورس استفاده کنید . فقط دقت کنید صفحه ی مورد نظر فقط سری اولی که این سورس رو اجرا میکنید میاد.
امید وارم مفید واقع بشه.
http://upload.iranblog.com/1/1211978907.rar
نقل قول: فرمی که برای اولین اجرا فقط اجرا بشه
سلام
در مورد Design Patern تو همین سایت یه سرچ بزنید .
من سورس شما رو ندیدم، اما کار ساده ای هست ، مثلا میشه اولین بار که فرم اولیه باز شد یه متغیر Boolean به نام LoadFirstForm رو در Setting گذاشت و بعد از اولین بار Load برنامه اون رو False کرد. اما من یه انتقاد داشتم ، خوب بعضی وقت ها این User بینوا اشتباه می کنه اون تیک رو می زنه یا بر می داره و دیگه راهی برای برگشت نیست که مثلا User بگه آقا پشیمون شدم ، باز هم اون فرم رو نشون بده، البته نه برای فرمی مثل شما، مثلا یه فرم مثل نمایش اطلاعات اولیه یک چیز خاص
سلام دوست عزیز ،
بله ، برای انجام اینکار :
1)میتوانید متغیر Boolean را در یک فایل XML نمایید - که فایل Settings نمونه ای از آن میباشد -
2)میتوانید متغیر Boolean را در یکی از کلیدهای رجیستری ذخیره نمایید ،
در هر دو حالت باید آیتم/کلید ی از نوع Boolean و با نام IsFirstTime و مقدار پیش فرض True قرار دهید و هنگامیکه برنامه اجرا میشود باید مقدار آن را چک کنید و در صورت True بودن عملیات مورد نظر را انجام داده و سپس آن را بر روی False ست کنید ،/