با سلام خدمت کراکرین
یه برنامه گذاشتم میخوام دامپ کنید , کار به این صورت که برنامه رو اجرا و بعد دکمه Load App رو بزنید , بعد هم برنامه اصلی ران میشه. می خوام برنامه دوم رو دامپ و اصلاح کنید ممنون .:لبخند:
Printable View
با سلام خدمت کراکرین
یه برنامه گذاشتم میخوام دامپ کنید , کار به این صورت که برنامه رو اجرا و بعد دکمه Load App رو بزنید , بعد هم برنامه اصلی ران میشه. می خوام برنامه دوم رو دامپ و اصلاح کنید ممنون .:لبخند:
خوب میبینم فعلا کسی نتونسته کاری کنه ؟؟!!!
اول از همه باید خدمت شما تبریک بگم که تو این پروتکتورتون پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتید به امید قوی تر شدنش
درجه سختی محافظت 100/30
زمان برای آنپک 10 دقیقه
مرسی آقا بردیا ، می شه یه کم در مورد این که چه جوری کرکش کردی توضیح بدی ؟
ممنون میشم .
شما فایل Loade.dll رو با Olly اجرا کنید F9 رو بزنید ببینید چه اتفاقی می افته
شما باید کاری کنید فایل dll وابسته به EXE باشه
از آقای بردیا تشکر میکنم .
خوب من هم طبق قوانین سایت یک سری توضیحات میدم :
من تو این پروتکشن یه Dll تعریف کردم و تمام روتین های مربوط به Decode کرد فایل Data.dat ( که فایل مربوط به برنامه اصلی بود ) و همچنین نوشتن اطلاعات Decode شده تو رم رو تو این Dll قرار دادم و بعد هم
این Dll رو به خود برنامه اول Inject میکرد و برنامه دوم ران میشد و بعد از اون هم , برنامه دوم هدر خودش رو تو رم خراب میکرد .
هادی جان؛ اینجور ایده ها رو از کدوم سایت برمی داری؟ منظورم اینه که کدوم سایت در زمینه کدنویسی واسه اینجور کارها کمک میکنه؟
من از سایت یا منبعی استفاده نمیکنم فقط اگه ساختار یه فایل اجرای و نحوه ران شدنش رو بدونی با یه کمی تجسم خیلی راه برای محافظت میشه پیدا کرد
سایت های روسی و چینی رو زیاد بگرد
بردیا، من هیچی از فایل آنپک شده نفهمیدم...نشستی از اول برنامه نوشتی یا اینهمه تغییرات مال فایل قبلیه ؟!!!
میتونی کامل بسطش بدی ؟
چه تقلبی؟!نقل قول:
من درست حرف شما رو متوجه نشدم که من رو متهم به تقلب کردید یا.
فایلت با فایل اصلی کلی فرق داشت ؛ متوجه نشدم چی کار کردی و کجاها رو دستکاری کردی... پرسیدم میتونی روش کارت رو توضیح بدی یا نه ...
من که قبلا در موردش تو صفحه اول توضیح داده بودم