لطفا" نظر بدهید (ساخت جداول موقت)
سلام
من در حال نوشتن یک برنامه database با استفاده از Sql server هستم (تحت شبکه)
در بعضی مواقع احتیاج میشه اطلاعات را اول در یک جدول بصورت TEMP ذخیره کنم و مثلا پس از فشار دکمه روی این اطالاعات پردازشهایی انجام بشه و سپس در جداول نهایی ذخیره بشن - مثل فاکتور خرید و فروش
حالا برای انجام این کار چند روش به ذهن من رسیده. لطفا شما اونها را مطالعه کنید و بهترین روش را پیشنهاد کنید
1)برای Temp از جداول Temporary (مثلا Create Table #TMP) در خود Sql Server استفاده کنم
2)یک جدول معمولی در بانک خودم طراحی کنم و از اون به عنوان Temp استفاده بکنم
3) یکسری فایل از نوع مثلا Paradox در کامپیوتر های client و به صورت Local اطلاعات موقت را نگهداری کنند و در صورت لزوم اطلاعات را برای سرور ارسال کنند
در ضمن اگه روش بهتری هم بلد هستید لطفا" به من هم یاد بدید
ممنون
نقل قول: لطفا" نظر بدهید (ساخت جداول موقت)
سلام
این موضوع رو پیگیر شدم تا ببینم بعد از 10 سال چه نتیجه های تازه ای بدست آمده .
تا جایی که متوجه شدم، این جند روش برای نگه داری داده های به صورت موقت (محلی Local) است ولی هر کدوم مشکلاتی داره .
اگه امکان داره نظر تون رو در مورد هر کدوم بگید :
1) ClientDataSet + Socket
2) Ado.Recordset
3) Xml
4) (Local DB (Paradox Or Access
5) StringGrid Or ListBox In Delphi
6) Array And Record In Delphi
6 ) راهی پیشنهادی شما :
سپاس .
نقل قول: لطفا" نظر بدهید (ساخت جداول موقت)
با سلام
دوست عزیز من خودم همیشه از روش چهارم استفاده کردم و بانک اطلاعاتی Access در کنار برنامه اجراییت به نظر من مزایای بهتری نسبت به بقیه داره
علتش هم اینه که شما تمامی امکانات اسکریپت نویسی sql رو در این روش داری و اینکه می تونی مثلا تو ویرایش فاکتور فروش رکوردهایی که حذف شدن رو حذف کنی و رکوردهایی که ویرایش شدن رو داخل بانک سرور ویرایش کنی
البته این که گفتم شاید با بقیه موارد هم انجام شدنی باشه اما با این روش که توضیح دادم خیلی راحت تر و دم دست تره
نقل قول:
1) ClientDataSet + Socket
2) Ado.Recordset
3) Xml
4) (Local DB (Paradox Or Access
5) StringGrid Or ListBox In Delphi
6) Array And Record In Delphi