نقل قول: C# vs. Delphi
نقل قول:
نوشته شده توسط
Hamishebahar
سلام خسته نباشید مثل اینکه قراره دلفی هم کار کنم ببینم انشاالله یه خورده که کار کردم و اطلاعات جمع شد راحت میتونم اینا رو باهم مقایسه کنم با تشکر از همه دوستان.
سلام
پست اینا مال سال 1382 بود که به حمدالله حسابی داشت خاک می خورد.
من C# نویس هستم(البته اگه خدا قبول کنه). فروم های دیگه رو هم دیده ام. اما احساس می کنم هیچ کدوم به اندازه ی C# فعال نیستند. بعضی هاشون که چند روز یک بار یک تاپیک جدید دارند.
راستش من دیگه از Delphi و ++VC و این جور نرم افزار ها زیاد نمی شنوم. آیا این زبان ها تیر خلاصی را خورده اند یا این فقط تصور من هست؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
حسین شهریاری
اگه دیدی جایی فردی میگه فلان زبون خوبه(مثلا C#) و فلان زبون(مثلا دلفی) دیگه مرده و از دور خارج هست در بی سوادی و بی تجربگی اون شک نکن و مطمئن باش که بیش از شش ماه نیست که برنامه نویسی میکنه اونم از برنامه هایی که دوتا عدد میگیره و بعدش هم ولشون میکنه!!!
برخی زبان ها واقعا مرده هستند. مثلا Fortran به معنای واقعی کلمه مرده و در اون هیچ شکی نیست. قرار نیست که یک زبان تا ابد زنده باشه. فروم های Delphi رو که می بینم، احساس می کنم اون جنب و جوش C# رو نداره. حالا اگه مایکروسافت Delphi رو خریده باشه بعید می دونم دوست داشته باشه حرفی ازش به میون بیاد. اگه من جای بیل گیتس بودم حتما تیر خلاص رو بهش می زدم. می دونم که مایکروسافت خیلی وجدان نداره و براش مهم نیست برنامه نویس ها از سیاست هاش خوششون بیاد یا نه.
نقل قول:
هر فرد فنی و تحصیلکرده ای میدونه که تمام زبانهای برنامه نویسی در اصل یکی هستند و فقط در Syntax ظاهری با هم فرق دارن
:متفکر:
نقل قول:
در ضمن برنامه نویسان دلفی برای کارکردن و فراگیری دات نت نیاز به 5 ساعت زمان مفید دارن که این زمان برای خود بنده نصف هم نبود.
از اون حرفا بودا!
نقل قول:
نوشته شده توسط
حسین شهریاری
چیزهایی از پشت صحنه دات نت به لحاض معماریش میدونم که اگه برای شما باز گو کنم دیگه با دات نت برنامه نویسی نمیکنین.د
به این میگند تعصب!
نقل قول:
نوشته شده توسط
شاهین عشایری
ما که نمی خواهیم جر و بحث کنیم. فقط می خواهیم شرایط رو بررسی کنیم و با هم تبادل اطلاعات کنیم. البته اگه بعضی ها جو را پرآشوب نکنند. اگه بحث اصولی جلو بره اتفاقا می تونه خیلی مفید هم باشه.
نقل قول:
نوشته شده توسط
علی کشاورز
عجب! تشریف ببرید در محیط های آکادمیک مرتبط با ریاضیات، بهشون بگید فورترن مرده، همونجا خودشون بهتون کاربردهای فعلی آن را نشان میدند.
مثلا میشه کاربردهاش رو بگید؟
پس چرا فورترن رو دیگه نه آموزش میدند و نه گسترش؟
من نه روی زبان خاصی متعصبم و نه با زبانی دشمنی دارم. وقتی برنامه نویسان عزیز ما سر اینکه VB.NET بهتره یا C#.NET کلی مشاجره می کنند سر C#.NET و دلفی که جای خود داره!
خودم رو کشتم ولی نتونستم بهشون یاد بدم که C#.NET و VB.NET سر هر کدوم از برتری هاشون که نسبت به هم دارند یک بهایی رو به ازای اون می پردازند. و هیچ کدوم برتری مطلق نسبت به اون یکی نداره. اما هیچ کس زیر بار نرفت و هر کس حرف متعصبانه خودش رو دوباره زد.
اصلا منطق نداشتند که بدونند چرا یک زبان یک سیاست خاصی رو پیگیری می کنه.
بنیان گزاران C# هم یک مشت گشنه گدا از کف خیابون که نبودند. کسانی بودند که تجارب درخشانی داشتند. الکی که نمیاند یک زبان بی مصرف بیرون بدند.
نقل قول:
نوشته شده توسط
مجتبی تاجیک
کاربردش رو که اقای کشاورز گفتن ، در محاسبات ریاضی هنوز هم ازش بسیار زیاد استفاده میشه .
مگه سرعتش از C بالاتره که از اون استفاده میشه؟
نقل قول:
پس اصلا نمیشه این دو رو با هم مقایسه کرد .
فعلا که دوستان دلفی نویس دارند به شدت این کار رو انجام میدند!
نقل قول:
نوشته شده توسط
مجتبی تاجیک
جالب بود.
اما متوجه یک چیز نشدم. اینکه "C's poor support for arrays" به چه چیز اشاره داره؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
حالا از فرترن که بگذریم، حداقل Algol60 رو که میشه زبان مرده دونست؟ یا خود Basic را. یعنی میگید هیچ زبان مرده یی وجود نداره؟
نقل قول:
هر کی هر کاری بکنه شما هم میکنید ؟
نقل قول:
C# عملا یه کپی از ساختار دلفی بود
خودتون هم همین کار رو دارید می کنید.
ببینید من اول با Pascal شروع کردم. Pascal رو هم خیلی دوست دارم و برام خاطره انگیزه. بعد رفتم سراغ ++C و بعد ++VC و بعد هم VB و بعد C# برای همین هم خاطرات خوشی که شما از Delphi دارید رو من ندارم. پس حق بدید که به اندازه ی شما عشق Delphi ندارم. اینکه کدوم از روی کدوم کپی شده(که البته کپی شدنش جای بحثه) برای من مهم نیست. مهم اینه که هر کدوم چی هست. ما ایرانی ها هر چی تو سر خودمون بزنیم که اروپا طرح های سعدی و ابوریحان و ابن سینا رو (به زعم خودمون) کپی زد و باهاش هواپیما و آپولو و سیکلوترون و ... ساخت، برای کسی تو اروپا مهم نیست. مهم اینه که کدوم کشور کجاست. من هم با تعصب حرف نمی زنم. فقط چند تا سوال رو مطرح کردم که که به جای اینکه فروم فقط پر از نظرهای متعصبانه باشه جایی برای فهمیدن چیزهای بیشتر باشه برای کسانی که با Delphi کار نمی کنند. اما آتش خشم خیلی ها رو بر افروخت. به هر حال هر کسی که از برنامه نویسان Delphi سوال می پرسه می دونه که این افراد سعی می کنند فقط نقاط مثبت این زبان را نشون بدند(طرف داران همه ی زبان ها همین طورند). ما فقط می خواهیم مطمئن بشیم که اون چیزی که دوستان میگند قانع کننده هست پس اینکه بحث را سر نقاط منفی این زبان بکشونیم و دفاعیات این دوستان رو بشنویم به معنی دشمنی با این زبان نیست. تعصب یعنی به کار بردن الفاظی مثل این:
نقل قول:
چیزهایی از پشت صحنه دات نت به لحاض معماریش میدونم که اگه برای شما باز گو کنم دیگه با دات نت برنامه نویسی نمیکنین.
کسی که برنامه نویسی دات نت می کنه اول از همه پذیرفته که داره با یک زبان غیر Native برنامه می نویسه و عواقبش رو هم قبول کرده. حالا هی میاند این رو تو سرشون می زنند. میگند C# خیلی وحشتناکه!
می دونیم که Managed و Native بودن برای یک برنامه همه چیز نیست.