به نام خدا
مگه C++ builder چه نحوستی درش هست که کسی چندان باهاش کار نمیکنه؟ با این که همه امکانات دلفی را دارد؟ :-x
در بخش C++ builder فقط 26 تاپیک است ولی در دلفی 2819 تا :!:
Printable View
به نام خدا
مگه C++ builder چه نحوستی درش هست که کسی چندان باهاش کار نمیکنه؟ با این که همه امکانات دلفی را دارد؟ :-x
در بخش C++ builder فقط 26 تاپیک است ولی در دلفی 2819 تا :!:
مشکل اینست که
1- برنامه نویسان C++ Builder زیاد نیستند.
2- اونهایی هم که هستند اینجا رو نمیشناسند.
C++ builder اصلا چی هست؟
سلام
مباحثش با دلفی خیلی فرق نداره !
شما اینو بخونید انگار اونو خوندید
فقط سینتاکس یکم فرق داره
سلام آقای ali_hadian
راستش من C++ Builder کار کردم و برنامه های زیادی برای یک شرکت نوشتم، ولی مشکلاتی که در آن دیدم سعی کردم بیشتر با دلفی برنامه بنویسم
1-در تعداد فرمهای زیاد کامپایل برنامه وقت زیادی را میگیرد
2-اغلب نیاز است Build All Project استفاده کنی
3- اغلب به مشکلات بر می خوری که نیاز به پاک کردن Obj و کامپایل دوباره داری
4- در کد نویس راستش فرق زیادی با دلفی نداره
در کل اگر کارهات زیاد شه سعی میکنی به دلفی رجوع کنی البته اینها تجربیات ناچیز من بوده
جالبه !نقل قول:
برنامه های زیادی برای یک شرکت نوشتم،
فرهنگ برنامه نویسی CPP با دلفی متفاوت است ، هر چند علی الظاهر قالب و شمایل سی بیلدر مانند دلفی باشه . اگر بلد باشی با محیط و ابزارهای جانبی BCB کار کنی ، توسعه نرم افزار ، حتی میتونه از دلفی سریعتر باشه .نقل قول:
در تعداد فرمهای زیاد کامپایل برنامه وقت زیادی را میگیرد
اینطور فکر نمیکنمنقل قول:
اغلب نیاز است Build All Project استفاده کنی
خیر . این مطلب صحت ندارهنقل قول:
اغلب به مشکلات بر می خوری که نیاز به پاک کردن Obj و کامپایل دوباره داری
تنها وجه اشتراک BCB و دلفی ، VCL است و IDE . فرهنگ و متد برنامه نویسی ویندوز با CPP به صورت جدی با دلفی متفاوته . جملهء فوق این ذهنیت رو القاء میکنه که یک برنامه نویس دلفی براحتی میتونه به BCB مسلط بشه در حالیکه اینطور نیست . ( البته واضحه که اینجا منظور از "تسلط" نصب کردن و مشاهدهء دموهای BCB نیست )نقل قول:
در کد نویس راستش فرق زیادی با دلفی نداره
همانطور که قبلا" گفتم ، تعداد برنامه هائی که بنده حقیر شخصا با سی بیلدر یا ویژوال سی نوشتم ، از برنامه هائی دلفی ام بیشتره ؛ و در تمام این سالها هیچ وقت دچار مشکل نشدم . واضحه که این جمله به معنای تطابق یا معادل بودن این محیطها از نظر من نیست . در این باره قبلا" زیاد مطلب نوشته شده .نقل قول:
در کل اگر کارهات زیاد شه سعی میکنی به دلفی رجوع کنی البته اینها تجربیات ناچیز من بوده
BCB یک محیط توسعهء برنامه های وب و ویندوز با زبان CPP و کتابخانهء VCL است . محیط توسعهء آن مشابه دلفی است و مانند دلفی از VCL استفاده میکنه ( دقیقا" از نسخهء آبجکت پاسکال VCL ، چرا که یک کامپایلر دلفی بصورت درون ساخته در BCB وجود داره ) اما به استفاده از VCL محدود نیست . یعنی از تولید درایورهای لایهء کرنل تا توسعه برنامه های مبتنی بر M$ MFC با استفاده از BCB ممکنه . این محیط ضمن اینکه بهت کمک میکنه از خروارها کد قدیمی ( Legacy Codes ) که به زبان سی نوشته شده اند استفاده کنی ، بهت اجازه میده از محیط مدرن و قابل اتکائی بنام VCL برای افزایش سرعت و سهولت روند توسعه بهره مند بشی . BCB اولین محیط توسعهء سی است که مفهوم RAD رو به بستر توسعهء وب منتقل کرده که با استفاده از این موهبت توسعهء برنامه هائی برای قبول Mission Critical مقدور و امکان پذیره . BCB بهت کمک میکنه با استفاده از CLX برنامه هائی بنویسی که براحتی توسط کایلیکس و تحت لینوکس قابل کامپایل و توسعه مجدد باشن . شرکتهائی مثل مکرومدیا ، ادوبی ، دیتا سکیور ، زیمنس ، موتورولا و ... به از BCB به عنوان یک ابزار جدی برای توسعه نرم افزارهاشون استفاده میکنند .نقل قول:
اصلا چی هست؟
نسخهء آتی BCB احتمالا" بصورت همزمان توسعهء Win32 و دات نت رو مورد حمایت قرار میده .
موفق باشید
اینهایی که من گفته ام راستش تجر به من و همکارام بوده حال یا نسخه برنامه ما درست کار نمی کرده یا مشکل منه ولی اگر مشکل من بوده برای 5 نفر دیگه که چند ساله دارند با آن برنامه می نویسند چی؟
راستش به علوم شما اعتقاد دارم ولی من این چیزهایی که نوشتم به عینه دیده ام و هدف گمرا کردن نبوده
از نظر شباهت هم منظورم خصوصیات عناصر بوده نه ساختار کلی ولی خیلی راحت می شود از دلفی با بیلدر و بالعکس با مدت زمان کم سویچ کرد(البته با توجه به آشنایی با زبان سی)
منبع هم ذکر کنید:) :oops:نقل قول:
شرکتهائی مثل مکرومدیا ، ادوبی ، دیتا سکیور ، زیمنس ، موتورولا و ... به از BCB به عنوان یک ابزار جدی برای توسعه نرم افزارهاشون استفاده میکنند .
منبع: با یک PE Processor مثل GTW فایلهای Exe محصولات شرکت های فوق را چک کنید و نتیجه را بخوانید.
همچنین یافتن کلمه Borland در داخل فایل Exe محصولات فوق کار چندان سختی نیست!