سلام دوستان، چه جوری میشه برای یک صفحه از 2 عدد master page استفاده کرد؟
Printable View
سلام دوستان، چه جوری میشه برای یک صفحه از 2 عدد master page استفاده کرد؟
با سلام .
واضح تر بفرمایید .
یعنی این که یک صفحه شما یک مستر پیج داشته باشه که اون خودش از یک مستر پیج دیگه استفاده میکنه ؟
یا اینکه صفحه شما بتواند از دو مستر پیج متفاوت استفاده کند ؟
سلام،
من یک سایت دارم که دارای یک master page اصلی است. کاربران به چند دسته تقسیم می شوند که دارای گرافیک و لینک های خاص خود هستند. برای هر گروه کاربر یک master page در نظر گرفتم. اما می خوام گرافیک اصلی در تمام صفحات باشد، یعنی هر صفحه دارای masterpage مربوط به گروه کاربری خود و masterpage اصلی سایت باشد.
میشه کاری کرد که mastrepage دوم از masterpage اصلی استفاده کند؟
با تشکر از دوستان عزیز
بله میشه
برای اینکار ابتدا یک مستر پیچی که میخوای توی همه صفحه ها تکرار بشه رو درست کن
مثلا اسم اینو میذاریم base.master حالا چند راه داری که بتونی مستر های دیگه را به این مستر مرتبط کنی و آسون ترین راه اینه که بطور معمولی یک مستر دیگه ایجاد کنی مثلا به اسم user.master و بعد دوبار روی اون کلیک کن و در اولین خطی که در بالای صفحه میبینی
اینو اضافه کنی
MasterPageFile="~/base.master"
و این کار رو میتونی برای همه اون مسترهای که میخواهی مستر اولی رو هم داشته باشند تکرار میکنی
بطور مثال اولین خط فایل user.master اینطوری میشه
<%@MasterLanguage="C#"MasterPageFile="~/base.master"AutoEventWireup="false"CodeFile="user.master.cs"Inherits="user" %>
سلام، دوست عزیز کاری که گفتید انجام دادم. وقتی برنامه اجرا می شود درست است و هر 2 mastrepage نشان داده می شود. مشکل این جاست که وقتی در قسمت کد، کدی که گفتید اضاف می کنم دیگه به قسمت design نمی شه رفت و error می گیره؟
دوست عزیز
تا جایی که خبر دارم اگر از ورژن 2008 استفاده میکنید باید در هنگام کار با مسترها یا صفحه هایی که یک مستر دیگر دارند باید آن مستر را هم باز نمایید .(مثلا base.master) را هم باز نگه دارید . این اشکال کار با آپدیت کردن جدید از بین رفته .
اگر از ورژن 2005 استفاده میکنید لطفا خطای داده شده را برایم بفرستید
با سلام
:خجالت:
من یک برنامه برایتان فرستادم که می تواند برای یک صفحه ، یک یا چند مسترپیج را تعیین کند. البته این را بگویم که اینطوری نیست که مثلا یک مسترپیج از یک مسترپیج دیگر به ارث برده شود. ولی فکر کنم تا حدی کمکتان کند.
سلام، ببخشید اگه error دیر فرستادم، امتحان داشتم.:خجالت:
Design view does not support creating or editing master2 master pages. To create or edit Master2 master pages, use Source view.Master2 اسم صفحه masterpage دوم هست. فایل اجرا می شود و هر 2 masterpage هم نشان داده میشود.
توی 2005 نمیشه دو تا مسترپیج Nested رو در محیط Design دید!
برای دیدنش میتونی از MS Expression Web استفاده کنی اونجا باز میکنه.
تا حالا کار نکردم ولی هرچی هست یه دیباگر ضعیف داره که کاربر هر کاری بخواد می تونه بکنه!
سلام
یعنی در مجموعه office قرار دارد یا به صورت جداگانه هست؟
به نظرتون از web developer بهتر هست؟
منظورتون کدوم برنامه هست؟نقل قول:
به نظرتون از web developer بهتر هست؟
web developer در واقع همون Visula Studio است که فقط می تونی پروژه وب باهاش بنویسی .
برو دانلود کن.
خوب فکر نکنم از vs بهتر باشه
اخه vs یه دیباگر قوی داره و ... و فکر نکنم مجموعه افیس بتونه جاش رو بگیره
سلام دوستان
من از web developer استفاده میکنم که به نظرم برای طراحی وب از vs بهتره.
به نظر شما نیازی به یادگیری و کار با MS Expression Web هست؟
سلام دوستان
آیا نرم افزاری به نامExpression studio یا studio Expression داریم؟
با تشکر
بله .
نرم افزاريبسيار قوي در ضمينه طراحي صفحات وب و سازگار با .net
http://www.microsoft.com/expression/
http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Expression_Web
http://www.google.com/search?hl=fa&q=%22Microsoft+Expression+Web%22&btnG =%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%D9%8A+Google&lr=
سلام دوستان
من خیلی گیج شدم، باید از چه نرم افزاری استفاده کرد؟
این نرم افزار ها چقدر با هم فرق می کنند؟
اگه بخوام یه طراح وب خوب بشم باید همه نرم افزار ها بلد باشم؟
با سلام
ببین من همین الان یک راه حل به نظرم اومد .
امتحانش می کنم . اگه جواب داد ، برنامش رو حتما می فرستم.
فردا حتما این تاپیکت رو دوباره نگاه کن.
با سلام
:لبخند:
بالاخره با یک راه حل دیگه حل شد.
:متعجب:
برنامه اش رو براتون فرستادم. دانلود کنید.
حالا کسی میاد یک پاسخ هم به سوال ما بده ؟ ( لطفا ) . https://barnamenevis.org/showthread.php?t=131956
تسلط روی این دوتا محیط صرفا منتج به طراح خوب شدن نمیشه شما اگه بخوای با NotePad هم میتونی طراح وب خوب شی؛ Expression Web یه محیط برای طراحی هست که کار رو برای شما راحت تر میکنه.هستند خیلی از افراد که تا حالا Expression Web رو حتی install هم نکردن ولی طراح قابلی هستن. در کل کار کردن با هر دوی این نرم افزارها در طراحی به شما کمک میکنه....
موفق باشید.