-
جالبه در مورد EA بدونین که...
نمی دونم تا حالا امتحان کردین یا نه! اینکه به جایی مثل microsoft ، IBM ,segate بخواین mailبزنین و جواب سئوالاتونو بگیرین.
من اینکارو کردم و جوابها یک چیز بود:
"شرمنده ایم ! شما تحریمین به شما جواب نمی دیم!"
دیروز در کمال نا امیدی maileی به EA زدم و گفتم نمی دونم چه جوری باید یک feature رو پیاده کنم. در کمتر از یک روز جوابش رسید. مفصل و کامل.
فکر می کنم دونستن این موضوع برای کسانی که هنوز case tools شون رو انتخاب نکردن خالی از لطف نیست. به هر حال کم چیزی نیست.به خصوص برای ما ایرانیها که تقریبا از نوع پشتیبانی ها محرومیم.
به هر حال من که هر روز که می گذره بیشتر طرفدار EA می شم. توصیه می کنم کسانی که از Rational و Power Designer استفاده می کنند, یه تستی EA رو بکنند .
ولی کسی راجع به تجربه اش در مورد visual paradigm اینجا حرفی نزده. خود من دوست دارم در مورد اون هم بدونم. کسی تجربه ای نداره؟
-
نقل قول: جالبه در مورد EA بدونین که...
سلام. من تازه نرم افزار visual paradigm رو نصب کردم. به نظر خیلی نرم افزار جالبیه.کمی هم باهاش آشنا شدم ازروی help
-
از نرم افزار EA میشه برای طراحی دیتابیس هم استفاده کرد یا نه؟؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
DataMaster
از نرم افزار EA میشه برای طراحی دیتابیس هم استفاده کرد یا نه؟؟
بله. شما Data Model رو آماده می کنید و اون هم به شما scrip کامل برای ایجاد DataBase رو می ده.
حتی store procedure ها رو اگه که شما طراحی کرده باشین
-
elham_gh
سلام
من از سایت sparx این EA رو DL کردم ولی نسخه آزمایشی 30 روزه هست. شما با crack اش نصب کردین؟ کدوم version اش رو؟ 7.0 ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
odiseh
elham_gh
سلام
من از سایت sparx این EA رو DL کردم ولی نسخه آزمایشی 30 روزه هست. شما با crack اش نصب کردین؟ کدوم version اش رو؟ 7.0 ؟
اون بعد 30 روز هم باز کار میکنه.فقط موقع چاپ نمودارها و مستند تولید شده ،Water Mark داره وBackground ش نوشته EA Trial.
نسخه crack شده اش رو آبی کامپیوتر و تکنو 2000 دارند.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Elham_gh
ولی کسی راجع به تجربه اش در مورد visual paradigm اینجا حرفی نزده. خود من دوست دارم در مورد اون هم بدونم. کسی تجربه ای نداره؟
نرم افزاریه که تحت پلت فرم جاوا کار میکنه و خیلی سنگینه
برای درس تحلیل و طراحی با این نرم افزار کار کردم و به نظرم خیلی قدرتمند و حرفی اومد
یکسری از امکانات این نرم افزار در سایت سازنده به صورت فیلم معرفی شده http://www.visual-paradigm.com/quicktour
من نسخه Visual Paradigm Suite 3.1 رو با کرکش دارم ، کسانی که مایلند از این نرم افزار استفاده کنند پیام خصوصی بدن تا لینک رو براشون بفرستم :چشمک:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
jaza_sa
نرم افزاریه که تحت پلت فرم جاوا کار میکنه و خیلی سنگینه
برای درس تحلیل و طراحی با این نرم افزار کار کردم و به نظرم خیلی قدرتمند و حرفی اومد
یکسری از امکانات این نرم افزار در سایت سازنده به صورت فیلم معرفی شده
http://www.visual-paradigm.com/quicktour
من نسخه Visual Paradigm Suite 3.1 رو با کرکش دارم ، کسانی که مایلند از این نرم افزار استفاده کنند پیام خصوصی بدن تا لینک رو براشون بفرستم :چشمک:
شما با EA هم كاركردين؟ اگه اينطوره مي تونيد محاسن و معايبشونو نسبت به هم بگين؟
-
سلام به دوستان
حقیقتش من خودم عاشق interface نرم افزار VP هستم .خیلی userfriendly هستش.
ولی 10 مزیت استفاده از VP رو می تونسد توی این لینک ببینید.
http://www.visual-paradigm.com/aboutus/10reasons.jsp
البته من خودم با EA کار نکردم نمیتونم ادعا کنم بهتر از EA هستش اما بعید می دونم کم بیاره پیشش.
-
جالبه اينو ببينين، بعد ببنين تو اي جمع كوچك نسبت كاربرانEA به بقيه چقدر است!!
http://www.codingthearchitecture.com...of_choice.html
-
به نظر من Visual Paradigm برای کارای بزرگ و بیشتر برای تیم های نرم افزاری استفاده میشه.
به راحتی میشه پروژه رو بین افراد مختلف تقسیم کرد و بدون تداخل با همدیگه شروع به کار کنند.
به راحتی میتونید بین نموردار ها حرکت کنید و از اشکال ترسیم شده ، به دفعات استفاده کنید.
ارتباط راحت با دیتابیس و ساخت اون از طریق نمودار ها. همچین ویرایش اون به راحتی آب خوردن و بدون دردسر.
مستند سازی خوب با فرمت های رایج (pdf , doc , html , ...)
اکثر فرمت هایی استاندار رو برای import , export داره.
اگر به محیطش عادت کنید ، سریعتر از نرم افزار های دیگه میشه باش کار کرد و نمودار ها رو ترسیم کرد.
و ...
البته عیبی که به نظرم رسید اینکه یکم سنگیه و به همین راحتیا کرک نمیشه
برخلاف EA که خیلی سبکه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
jaza_sa
به نظر من Visual Paradigm برای کارای بزرگ و بیشتر برای تیم های نرم افزاری استفاده میشه.
به راحتی میشه پروژه رو بین افراد مختلف تقسیم کرد و بدون تداخل با همدیگه شروع به کار کنند.
به راحتی میتونید بین نموردار ها حرکت کنید و از اشکال ترسیم شده ، به دفعات استفاده کنید.
ارتباط راحت با دیتابیس و ساخت اون از طریق نمودار ها. همچین ویرایش اون به راحتی آب خوردن و بدون دردسر.
مستند سازی خوب با فرمت های رایج (pdf , doc , html , ...)
اکثر فرمت هایی استاندار رو برای import , export داره.
اگر به محیطش عادت کنید ، سریعتر از نرم افزار های دیگه میشه باش کار کرد و نمودار ها رو ترسیم کرد.
و ...
البته عیبی که به نظرم رسید اینکه یکم سنگیه و به همین راحتیا کرک نمیشه
برخلاف EA که خیلی سبکه.
منظور از سبک و سنگین چیه؟
-
در تکمیل صحبت های دوستمون jaza_sa هم بگم که این نرم افزار import پروژه های rational rose رو هم داره همینطور میشه عکس نمودارها رو و یا مستندات اون رو export کردو همینطور که گفتن team work رو هم support می کنه.
و البته فقط شنیدم که اگه exe بهش بدین reverse Engineering هم می کنه.
حالا نمی دونم دیگه این امکانات رو EA هم داره یا نه؟
-
ببخشید، من نسخه 30 روزشو از اینترنت دانلود کردم، فقط کرکه نسخه 7.1.834 رو می خوام، کسی نداره برام میل کنه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Elham_gh
منظور از سبک و سنگین چیه؟
سبک : حجم فایل نصبی کمی داره ، منابع سیستم (از جمله ram , cpu) رو کم اشغال میکنه ، زمان لود کمی داره ، ...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mashayekhi
ببخشید، من نسخه 30 روزشو از اینترنت دانلود کردم، فقط کرکه نسخه 7.1.834 رو می خوام، کسی نداره برام میل کنه؟
بدون کرک هم بعد 30 روز کار می کنه. فقط تو چاپ یه کمی مشکل خواهیدداشت
-
سلام
سی دی نرم افزار Visual Paradigm ( نسخه کامل ) رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amirferdowsi
سلام
سی دی نرم افزار Visual Paradigm ( نسخه کامل ) رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
آبی کامپیوتر یا تکنو 2000 .جستجو کنید آدرس و تلفنشونو پیدا می کنید
-
من با Rational Rose کار کرده ام. من با Rose راحت تر بودم ولی به خاطر یک سری مشکلاتی که Rose داشت و خصوصیاتی که من می خواستم به EA اومدم. اگر سازگاری با محصولات جدید توی رز بود من به EA نمی اومدم ولی EA هم خیلی خوبه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mohammad_Mnt
من با Rational Rose کار کرده ام. من با Rose راحت تر بودم ولی به خاطر یک سری مشکلاتی که Rose داشت و خصوصیاتی که من می خواستم به EA اومدم. اگر سازگاری با محصولات جدید توی رز بود من به EA نمی اومدم ولی EA هم خیلی خوبه
ولی EA هم خیلی خوبه؟!!! شوخی می کنین!! یعنی شما Rose و EA رو در یک سطح قرار دادید؟؟؟ خیلی خیلی خیلی بی انصافیه.Rose انگشت کوچیکه EA است!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Elham_gh
آبی کامپیوتر یا تکنو 2000 .جستجو کنید آدرس و تلفنشونو پیدا می کنید
سلام
من با هر دو شرکت تماس گرفتم ولی هیچ کدوم این نرم افزار رو نداشتند. :ناراحت:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amirferdowsi
سلام
من با هر دو شرکت تماس گرفتم ولی هیچ کدوم این نرم افزار رو نداشتند. :ناراحت:
بله حق با شماست. شرمنده. اینو ببنید کمکی می کنه:
http://www.istgah.com/province/Tehra..._1/385350.html
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Elham_gh
سلام
دوست عزیز من نسخه کرک شده Enterprise Edition رو میخوام .
این آقا برای لایسنس اون 750 هزار تومان میگیره !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Elham_gh
ولی EA هم خیلی خوبه؟!!! شوخی می کنین!! یعنی شما Rose و EA رو در یک سطح قرار دادید؟؟؟ خیلی خیلی خیلی بی انصافیه.Rose انگشت کوچیکه EA است!
شاید، چون من بیشتر به رُز تسلط دارم تا ای.اِی :لبخندساده:
-
كسي آموزش استفاده از EA رو داره؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hbm_7052
كسي آموزش استفاده از EA رو داره؟
آموزش مدونی برای EA وجود نداره(لا اقل من ندیددم) بهترین منبه خود Help نرم افزار و مستندات داخل سایت است:
http://www.sparxsystems.com.au/