نقل قول:
به جای اینکه در فکر جوابی برای من باشید ، فکر کنید ببینید اینطوریه یا نه؟
اگر تو نمیخوای جواب بگیری که میتونی از مدیرای سایت درخواست کنی که این تاپیک رو برات قفل کنن تا برای خودت جولان بدی اما اگر قرار باشه که ما فکر کنم پس باید جواب هم بدیم
اومدی یک تاپیک مطرح کردی بعد از شما چند تا سوال کردم بدون جواب دادن به این سوالات اومدی گفتی
نقل قول:
ما چقدر رو طراحی الگریتمها کار کردیم
چقدر طراحی سیستمهای ساختیافته یا شی گرا بلدیم
چقدر رو سیستمهای مدیریت فایل کار کردیم
چقدر از پردازش موازی در برنامه نویسی بلدیم
نقل قول:
لطفا اگر جواب میدهید دقیق و با ذکر نمونه عملی و آدرس دقیق آن باشد
نمونه جواب ها رو گرفتی با آدرس دقیق واگر مهندس نرم افزار باشی و راجع به تجزیه تحلیل سیستمها کار کرده باشی باید رد پای شی گرایی و مباحث خواسته شده رو توی این پروژه ها دیدیه باشی بعد راجع به نمایشگاه اله کامپ گفتی که جواب داده شد.
اما در نوشته آخر جریان رو کامل عوض کردی
نقل قول:
کشور ما مغز های المپیادی داره که هر ساله در تمام دنیا رتبه های طلایی کسب میکنن ولی همین مغزها بعد از چند سال که احوالشونو میپرسی میبینی که تو لابراتوار های کشورهای پیشرفته مشغول تولید علم هستند .در لابراتوارهای همان آمریکایی که کمتر تو المپیادها مقام میاره و احتیاجی هم به این افتخار نداره.
این هیچ ربطی به درک ما از تکنولوژی نداره اگر ساختار اجتماعی ما طوری هست که خیلی ها نمیتونن اینجا زندگی کنن این هیچ دلیلی نیست مبنی بر اینکه اینجا تکنولوژی ناقص رسیده همینطور همین مثال برای کشورهایی مثل هند و چین هم هست اونا هم مشکلات اجتماعی زیادی دارن زندگی در هر کدوم از این کشورها مشکلات خاص خودش رو داره و میبینیم که برنامه نویسها و طراح های هندی غالبا به کشورهای دیگه میرن آیا اونا هم درکی از تکنولوژی ندارن چون متخصصان کامپیوترشون از کشورشون میرن ؟ هر چند که ما اصلا قابل مقایسه با این دو نیستیم اما در مقیاس کوچکتر میتوان این را ادعا کرد.
نقل قول:
من شنیدم که ژاپنی ها آی کیو شون از ما کمتره
اینا حرفهایی که میتونی توی سلمونیها یا توی تاکسی ها بشنوی و هیچ.
نقل قول:
شاید بحث من بیشتر فلسفی شده تا فنی ولی واقعا ما در علم دچار فقر فلسفه میباشیم.
اگه یه کتاب در مورد روش کار با اینترنت چاپ میشه باید 4 تا کتاب هم در مورد جامعه اطلاعاتی و تاثیر آن بر سایر زوایای اجتماع تالیف بشه.استاد ما در برگشت از فرانسه میگفت که اولین درسهایی که در دانشکده های فنی تدریس میشه ، فلسفه اون علم و تاریخچه ، جایگاه ، حال و آینده آن علم میباشد.
حالا میریم تو خط فلسفه اگر اینطور باشه که شما میفرمائید باید کتابهای فلسفه وجودی هر علم از تعداد کتابهای اجرایی اون بیشتر باشه و اونقدر توی فلسفه اون علم بچرخیم که به اصلش نرسیم هر چند بعید میدونم که شما اگر در حوزه تکنولوژی به خصوص فناوری اطلاعات یک جستجوی کوچولو روی سایتهایی مثل Amazon یا Mc Grow Hill یا ... بکنی بتونی حتی به تعداد نصف کتابهای منتشره کتاب فلسفی پیدا کنی چه برسه به چهار برابر .
البته شــــــایـــــــــــــد فرمایش استاد شما صحیح باشه اما دونکته همانطور که گفتم اولا اساتید جای دیگه هستند اینا فقط حقوق میگیرن که همون درسهای کپک زده رو به خورد شما بدن و شما بدون مطالعه اضافی تر بیای بگی که ما ( ما رو هم قاطی خودت بکنی ) درک کاملی از تکنولوژی نداریم . ثانیا بالفرض اینم درست اولین درسها فلسفه و ... ولی آیا تا آخر ما به ازای هر یک واحد چهارو واحد فلسفه اونو میگن - نه خودت یک کم فکر کن ببین صحیحه ؟ اصلا این حرفی که میزنی قابل قبوله ؟
نقل قول:
فکر نکنیم که فناوری اطلاعات با سایر تکنولوژیها فرق دارد و ما در این یکی میتوانیم پیشرفته باشیم.تکنولوژیها ماهیتا مانند هم میباشند.اگر 70 سال است که علم مکانیک در دانشگاه تهران تدریس میشود و پیشرفت اندکی در آن حاصل شده پس میتوان گفت که بستر رشد سایر تکنولوژیها را هم نداریم.و این برمیگردد به مسایل فرهنگی ، اجتماعی و تاریخی .
اینجاست که دقیقا متوجه اشتباه عمیق شما و درک نادرست شما از درک از تکنولوژی و فلسفه اون کاملا میشیم . مرد حسابی مهم ترین تفاوت این علم با بقیه توی سرعت اونه شما اگر شش ماه دنبال این علم نباشی که از گردونه عقب میافتی اگر این بچه ها میخواستن مثل علم مکانیک و عمران حرکت کنن که الان باید با داس 3.3 کار میکردن و با Edline فایل میساختن نه اینکه با دات نت و لینوکس و از اینجور چیزها کار میکردن .
نقل قول:
خیلی دنبال مفهوم شی گشتم که چیز در خور توجهی پیدا نکردم.تا دلتون بخواد در مورد UML و RATIONAL و ...مطلب موجود بود ولی شما اگه برید تاریخچه سیستمهای شیگرا رو بررسی کنید به دهه 60 میلادی برمیگرده.زمانی که اثری از UMLو... نبود. شخصی مانند آقای گریدی بوش یک کتاب کامل در مورد سیستمهای شی گرا مینویسد.بعد بر اساس این مفاهیم ابزاری مانند RATIONAL بوجود میاید.هر جا از شی صحبتش شده در حد 5 یا 6 خط بوده ولی شخصی مانند آقای بوش یک کتاب در مورد آن مینویسد
ببین شی در مفهوم برنامه نویسی امروزی یک مفهوم پایه هست چیزی است که همه میشناسن میدونن چیه مثل اینکه شما انتظار داشته باشید که در یک سایت ریاضی یا یک سایت هندسه کتابهای فراوانی راجع به نقطه پیدا کنی نقطه و خط یک مفاهیم ابتدایی هستند توی اونجا دیگه بحث رو یمفاهیم استفاده از نقطه و خط است نه تعریف و چه بسا که کسی در این مورد سوال بکنه جواب خوبی هم بگیره من هم گفتم اگر دقت کنید شما تاپیکی در مورد شی باز کنید و سوال کنید تا موقعی که قانع نشدید به سوال شما جواب میدن و شما اگر انتظار دارید که در مورد شی در این سایت در حد کتاب مطلب پیدا کنی راه رو اشتباه اومدی .
نقل قول:
اگه تو نمایشگاه الکامپ همه نرم افزارها سطحی هستند پس یعنی به صورت کلان در همین سطح کار میکنیم .اینجا ما در کل صحبت میکنیم.
من اینجا مطمن میشم که شما اصلا جواب منو نخونده مینوسی من نوشتم
در موردنمایشگاه اله کامپ باید بگم که نه این نمایشگاه و نه مابقی این نمایشگاه ها نمایانگر توانایی برنامه نویسان و طراحان ما نیستند شمادراین نمایشگاه به عمده طیف وسیعی از سخت افزاروچاپگ وMP3 Palyer میبیند و در حالت نرم افزاری چند تا کار تکراری در زمینه های تکراری اما قدرت اصلی نرم افزار دست یکسری افرادی است که شاید هشتشون گروه نه هست و قدرت مالی شرکت در اینچنین محافل پر زرق و برقی و ندارن . در حالیکه دستان جادوگر اونا میتونه کارایی رو بکنه که هیچ برنامه نویس آمریکایی هم نمیتونه.
خیلی ها اصلا اله کامپ رو قبول ندارن بعد شما میای اونو مرجع قرار میدی و میگی که نرم افزار ها سطحی هستند . من دیگه چی بگم.
نقل قول:
چونکه تکنولوژی مال ما نیست پس بلد نیستیم که اوریجینال فکر کنیم ولی خوب بلدیم که روی تفکرات دیگران مانور بدیم
این حرفت خیلی قشنگه و فقط به درد جایی میخوره که بخوای بقول خودت مانور بدی و گرنه معنی مفهومی نداره .
چون خیلی دیر وقته و حس و حالش نیست و باید برای این دوستانی که هیچ درکی از تکنولوژی ندارن یک برنامه آماده کنم روی همین اصل زحمت رو کم میکنم .