نقل قول: شكستن قفل آي سي Mega 64
شنیدم ATMEL برای این کار جایزه بزرگی گذاشته !
ولی یادمه یکی تو اردبیل این کارو انجام میداد ! تو نت دنبال DIAG + ODB2 بگرد پیداش میکنی !
با سلام خدمت دوست عزيز.
نقل قول:
نوشته شده توسط
kernel
شنیدم ATMEL برای این کار جایزه بزرگی گذاشته !
ولی یادمه یکی تو اردبیل این کارو انجام میداد ! تو نت دنبال DIAG + ODB2 بگرد پیداش میکنی !
من كلمه ي كليدي شما را سرچ كردم ولي چيز بدرد بخوري بدست نياوردم . مي شود كمي بيشتر توضيح دهيد.
آيا اين روش آي سي را مي سوزاند؟
خيلي متشكرم.
خدانگهدار.
نقل قول:
نوشته شده توسط
SamaPic
با سلام خدمت دوست عزيز.
من كلمه ي كليدي شما را سرچ كردم ولي چيز بدرد بخوري بدست نياوردم . مي شود كمي بيشتر توضيح دهيد.
آيا اين روش آي سي را مي سوزاند؟
خيلي متشكرم.
خدانگهدار.
نه جناب samapic اینی که نوشتم روش نیست ! ODB2 پروتکل شبکه داخلی خودرو هاست . کلا همه خودرو ها به صورت داخلی برای ارتباط با قطعات داخلیشون از این پروتکل استفاده می کنن !
DIAG هم اسمه دستگاهیه که یه طرفش به ماشین و طرف دیگه به PC متصل میشه و اطلاعات ODB2 رو مثل اطلاعات سنسورها و ........... رو روی سریال یا USB به PC میده !
این دستگاههای DIAG معمولا یعنی 90% از AVR ها استفاده میکنن که همشون Protect شده هستن !
ولی یه بنده خدا تو اردبیل هست که هر چی میکرو بهش بدی با هر تعداد که بخوای برات کپی میگیره بهت تحویل میده ! ( وا عجبا )
عمده کاراش هم رو همین دستگاه DIAG و کلا کارای مربوط به خودرو هست واسه همین گفتم اینا رو Search کن !
اگه خیلی گشتی بازم پیداش نکردی بهم پیام بده اسمشو بهت بدم .
با سلام خدمت دوست عزيز.
من بازهم نتوانستم چنين چيزي را پيدا كنم.
اگر امكان دارد بيشتر راهنمايي كنيد .
با تشكر.
خدانگهدار.
سلام. اگه بخواي يه آي سي رو كپي كني. مي توني از دستگاه IC-Duplicator استفاده كني. كه شامل يه برد الكترونيكي شبيه programmer و يه نرم افزار به نام AVR-Duplicator يا PIC-Duplicator . البته بردي كه براي AVR استفاده مي شه با بردي كه براي PIC استفاده مي شه كاملا متفاوته.
تا جایی که من میدونم duplicator نمیتونه ic قفل شده رو کپی کنه ؟ میتونه؟
فکر نکنم بتونه
تنها روشی که منطقی بنظر میرسه برگرداندن lock bit ها به حالت اولیه است که این راهم مسدود شده !!؟