1 ضمیمه
ظاهر فرم های ساخته شده در MFC
با سلام
من ساختن فرم ها در ام اف سی و ظاهرشون در حال کسب تجره هستم .
در حال حاظر مشکلی که دارم در عکس اتچ شده مشخص هست:
به این صورت که میخام وقتی فرم Maximize میشه اندازه ی کامپوننت های دیگه هم اتومیتیک تغییر کنه و مکان دکمه ها بر اساس لبه ی سمت راست فرم تغییر کنه.
ممنون میشم کمک کنید
اگه توضیح بیشتری لازم دیدید بفرمایید تا من بیشتر توضیح بدم و روشن تر بشه
نقل قول: ظاهر فرم های ساخته شده در MFC
فرض کنیم شما در دیالوگ خود یک Edit دارید و می خواهید اندازه آنرا مطابق با اندازه پنجره خود تغییر دهید.
void CMdiView::OnSize(UINT nType, int cx, int cy)
{
CView::OnSize(nType, cx, cy);
if (::IsWindow(m_Edit.GetSafeHwnd()))
{
m_Edit.MoveWindow (0, 0, cx, cy);
}
}
یعنی فقط باید با کد نویسی این کار رو انجام داد آیا خصوصیت هایی که مثل Dock یا Anchor عمل میکنند وجود ندارد؟
مثلا اگه مقدار Anchor یک دکمه رو بزارید RightAndTop اونوقت با تغییر اندازه ی فرم دکمه مکانش بر اساس گوشه ی بالا و راست فرم ثابت میمونه و دیگه دکمه نمیاد وسط فرم.
بله اینجا حتما کدنویسی می خواهد و Dock و Anchor مربوط به فرمهای #C می باشد.
میشه لطفا یه منبع معرفی کنید که این موارد که مربوط به ظاهر برنامه هست رو توضیح بده؟
کتاب Ivor Horton’s Beginning Visual C++®2008 کتاب مناسبی می باشد.
ایمیل خود را به من بدهید تا برایتان بفرستم.
خوب اگه بخوام توی زمان طراحی مثه وی بی یا سی شارپ و سایر زبانهای ویژوال اندازه دقیق فرمها رو تنظیم کنیم بایست چطوری اینکارو انجام بدیم؟
مثلا من میخوام فرمم دقیقا طول و عرضش 800x400px باشه و بعدش میخوام سایر کنترلهامو روش بچینم چکار باید بکنم؟ میدونم در زمان اجرا میشه اینکار رو انجام داد ولی در زمان طراحی چطور؟ آیا همچن امکانی هست؟ که در زمان طراحی درست همون فرم و دیالوگی رو با هومن اندازه هایی ببینیم که در زمان اجرا دیده میشن؟