نقل قول: اموزش ++c از صفر تا...
با سلام.
دوست من کار خود را ادامه بده .ولی سعی کن ابتدا مطالب آن را با یک نفر در میان بگذاری (نشان بدهی ) تا ، مطالب مفید شما از نظر علمی عملی ، هیچ مشکلی نداشته باشند.
کمی هم جمله سازی ات ، خوب نیست.
به هر حال کار شما در مجموع مثبت و سازنده است.
من خودم تا جایی که بتوانم به شما کمک خواهم کرد و از همه ی دوستان می خواهم تا به این پست مطالب و تجربیات خود را بیافزایند.
موفق باشی.
خدانگهدار.
درس 2:
در هنگام رسیدن به پایان main،برنامه ما مقدار 0 را به سیستم عامل برگشت می دهد.این برگشتن مقدار چون به سیستم عامل میگه که برنامه موفق بوده یا نه،مهمه.
برگشت 0 به معنای موفقیته و بصورت اتوماتیک وار برگشت داده میشه(البته فقط برای main)
اما اگه ما می خوایم یه چیز دیگه برگشت داده بشه،مثلا 1 مجبوریم که یه همچین کاری بکنیم:
#include <iostream>
using namespace std;
int main(){ cout<<"HEY, you, I'm alive! Oh, and Hello World!\n";
cin.get();
return 1;}
کمانک اخر تابع رو می بنده.شما باید سعی کنین که برنامه رو کامپیال کرده،اجراش کنین...
می تونید برای راحتی کار کد ها رو توی یک فایل متنی با فرمت .cpp ذخیره کنین...
توضیح کد:
شما در حال یادگیری برنامه نویسی هستید،اما باید بتونید برنامه رو برای خودتون یا دیگران روشن کنید!این کار رو با اضافه کردن توضیحات در کد ها می تونید انجام بدید.من از اونها برای توضیح دادن برنامه ها به شما استفاده خواهم کرد.
لازمه بدونید که علامت شروع و پایان در اینجا خیلی مهمه...
می تونید از//در اول و اخر استفاده کنید یا اینکه از /* در ابتدا و در انتها نیز از /* استفاده کنید.وقتی شما برنامه رو در اینها می نویسید ،کامپایلر اینها رو نمی خونه .
رفتار متقابل کاربر! و ذخیره اطلاعات در متغییر ها:
شما یاد گرفتید که یه برنامه بنویسید که به کاربرها چیزهایی از پیش تعیین شده از طرف شما رو نشون بده،همینطور یاد گرفتید که با توضیح دادن کد ها ی هر خط اونها رو روشن کنید یا بقولی توضیحشون بدید.
خوب کار شاهکاری رو انجم دادید!ولی رفتار کاربر چی؟یعنی عکس العمل کاربر در مورد برنامه شما؟
خوشبختانه گرفتن پاسخ هم در برنامه ها قابل قبول و امکان پذیره!
تابعی که ازش استفاده خواهید کرد اسمش هست cin و بعدش از >> استفاده میشه...
100%شما وقتی یه ورودی رو از کاربر می گیرید باید یه جایی ذخیرش بکنید دیگه!
در برنامه نویسی ورودی ها توی متغییر ها ذخیره می شن.انواعی از متغییر ها وجود داره که انواعی از داده ها رو در خودشون ذخیره می کنن.وقتی که به کامپایلر می گید که دارید از متغییر استفاده می کنید،شما باید نوع داده را نیز مشخص کنید.
بعضی از این انواع char , int, float هستند.
متغییر نوع char فقط یک کاراکتر را می پذیرد.
متغییر های نوع int رشته ها رو که میشه اعداد و حروف رو شامل میشه.
متغییر نوع float هم شامل اعداد و اعداد ناصحیح!(اعشاری مثلا) میشن.
نسبت دادن متغییر ها:
برای نسبت دادن یک متغییر از type <name>; استفاده کنید.
چند تا مثال:
int x;char letter;float the_float;
خوب امکان نسبت دادن چند نوع داده از یک نوع در یک خط هم وجود داره که فقط باید با کاما از هم جدا بشن:
int a, b, c, d; استفاده از متغییر ها:
این یه مثال ساده برای نسبت دادن متغییر ها است:
#include <iostream>
using namespace std;
int main(){ int thisisanumber;
cout<<"Please enter a number: ";
cin>> thisisanumber; cin.ignore();
cout<<"You entered: "<< thisisanumber <<"\n";
cin.get();}
این کتابی که توی Weblog آقای Cppbuilder2006 هست! خیلی خوبه!! اما واسه کسایی که یکمی سر رشته دارن! بنده مطالعه کردن خیلی خوب بود!