نقل قول: تولید languege pack
سلام:
فکر میکنم مقاله نیاز نباشه - شما اگه با دیتابیس ها کارکرده باشید مسلمآ میتونید در اون هر نوع داده ای رو ذخیره کنید.
حالا شما برای برنامتون منو و buttonها, Labelها و سایر آبجکتهائی رو قرار داده اید که caption هر کدوم از اونها طرز استفاده یا نوع fieldها رو مشخص میکنند و نوشته موجود شرط اصلی هست.
برای اینکه برنامه شما از نظر زبان پویا باشه میتونید این متنهای موجود رو در بانکه بصورت چند زبان ذخیره کنید و از هر زبانی که خواستید در بانک با یه کد رهگیری یافته و در جای مورد نظر در قرار دهید.
مثلا برای دگمه Save که به زبان لاتین هست میتونید کلمه "ذخیره" رو هم در بانک قرار داده و ازش استفاده کنید
سوالی هست ارسال کن.
موفق باشید.
خیلی ممنونم که وقت گذاشتین، جواب دادین.
برنامه من قراره تو یک شبکه ی شلوغ کار کنه که سرعتش هم خیلی مهم هستش ، این برنامه کارش با بانک داده هستش و باید در زمانهای مختلف بنا به نیازهای متفاوتی به بانک وصل شه چون این برنامه (به صورت client ) در چندین سیستم نصب می شه و همه ی اونا با یک بانک داده ی سرور ارتباط برقرار می کنن ،و در آن واحد همه باهم کار می کنن و روی بانک داده تغییرات می دن و تغییرات هم رو از روی بانک می خونن، من در سرعت اجرای querryهای این نرم افزار به اندازه ی کافی مشکل دارم نمی خوام که رو بانک داده با این کارم بار اضافی وارد کنم به همین دلایل نمی تونم از این روش استفاده کنم، روش دیگه ای هست ؟
چطور بعضی نرم افزارها تولید می شن و بعد از چند مدت languege pack هاشون به بازار میاد ؟ می تونین تو این مورد راهنماییم کنین ؟
راه منطقی و درستش Localization برنامتون هست که خودش یه مبحث مفصله
نقل قول:
روش دیگه ای هست ؟
چطور بعضی نرم افزارها تولید می شن و بعد از چند مدت languege pack هاشون به بازار میاد ؟ می تونین تو این مورد راهنماییم کنین ؟
سلام:
بله روشهای زیادی هست. دوروش زیر رو میتونین انتخاب کنین.
1- بالاخره برنامهexe باید تغییرات زبان رو داشته باشه نه خود دیتایس شما . برای این کار شما میتونید لغات و کلمات رو در چند زبان داخل یه رشته global تعریف کنید تا بصورت ماندگار در exe شما قرار بگیره و بتوننین در ان واحد به زبانها دسترسی پیدا کنین.
2 - میتونین از بانک اطلاعاتی محلی که در کنار برنامه exe یا همون client شما قرار میدید
استفاده بشه و برنامتون بجای ارجاع به شبکه به بانک کامپیوتر جاری یا محلی ارجاع کنه.
این روشها بهترین روش هستند چون خودتون میدونید زبان یه کشور تا دنیا دنیاست همونه و تغییری درش پیدا نمیشه مگر اینکه سیستم عامل کد پیج دیگه ای رو برای زبان معرفی کنه.
نقل قول:
ببینید این بسته ها به لغات و کلمات و انواع زبانها مربوط نمیشه بلکه نوع حروف و فونتها درشون قید شده مثلا Pack ی هست که برای فارسی هم نوشته نستعلیق داره و هم کوفی و سایر قلمهای دیگه. و فقط روی شکل نوشته تاثیر میزارن نه کلمات .
موفق باشید.