نقل قول: اخبار مربوط به زبان #F
خب ، حدود یک سال گذشت و بالاخره .NET 4.0 و VS 2010 عرضه شدند
نسخۀ F# جدید 2.0.0.0 هست. برای استفاده از این زبان دو راه دارید:
استفاده از یکی از نسخه های پولی Visual Studio
استفاده از نسخۀ CTP که روی .NET 2.0 اجرا شده و جدا از VS 2010 نصب میشه
متاسفانه برای این زبان نسخۀ رایگان Express وجود نداره (یک اشتباه از تیم marketing مربوطه!)
چیز چشمگیر جدیدی مشاهده نکردم. اکثرا bug fix هست
این هم پست خالق این زبان در این باره: http://blogs.msdn.com/dsyme/archive/...udio-2010.aspx
اونطور که Don Syme اینجا گفته ، میشه از PowerPack قبلی برای نسخۀ جدید استفاده کرد (البته نسخۀ قبلی 1.9.9.9 بود ، ولی binary compatible هستن)
این هفته نسخۀ جدید پاورپک (2.0.0.0) هم رلیز شد.
من که تازه دیروز نسخۀ Visual Studio 2010 Ultimate رو نصب کردم (قبلا اکسپرس داشتم) متوجه شدم هر چیز مربوط به F# در اون کار نمی کنه (مثلا Project Type ها مشابه نسخۀ CTP 2008 هستن یا نمی شد پروژۀ جدید ایجاد کرد)
کلا گیج کننده بود. برای حل این مسئله ، ابتدا هر چیز مربوط به F# رو که از گذشه مونده بود (رانتایم ، پاورپک ...) پاک کردم. بعدش وارد ستاپ VS2010 شده و F# رو حذف کردم. سپس
devenv /setup رو اجرا کرده و دوباره وارد ستاپ VS2010 شده و F# رو اضافه کردم. بعد پاورپک جدید رو نصب کردم.
الان همه چیز درسته
Websharper مجموعه ابزار و کتابخانه برای برنامه نویسی وب با #F هست.
اگه علاقه به دونستن جزییات بیشتر دارید اینجا رو ببینید
http://www.intellifactory.com/products/wsp/Home.aspx
نسخۀ 1.0 این زبان چند روزی هست که رلیز شده و رایگانه
نقل قول:
WebSharper™ is an F#-based platform providing a type-safe environment for web-programming. It features:
• Compilation of F# assemblies to JavaScript.
• Formlets - a library for type-safe web form combinators.
• Support for client/server communication.
• Support for a large part of the F# standard library (including sequences, events and asynchronous workflows) on the client.
• Extensible support for a growing collection of .NET classes on the client.
• Support for type-safe programming with the standard JavaScript library, DOM and jQuery.
• Facilities for embedding raw JavaScript code and binding to external JavaScript codebases.
• Facilities for resource management and dependency tracking for CSS, image and other supporting files.
• Integration with ASP.NET.
• Integration with VisualStudio.