مقدار پیش فرض برای class property
سلام دوستان
تو visual studio و بقیه محیط های برنامه نویسی هر کنترل تعدادی property داره که کاربر فقط می تونه مقادریری رو برای اونا قرار بده که برای اونا در نظر گرفته شده و وقتی کاربر می خواد با کد نویسی این کارو انجام بده مقادیر اون property به کاربر نشون داده می شه
منم می خوام برای property کلاسی که نوشتم همچین امکانی قرار بدم که کاربر فقط بتونه مقادیری که بهش نمایش داده می شه رو انتخاب کنه ممنون می شم کمک کنید
نقل قول: مقدار پیش فرض برای class property
دوستان کسی اطلاعاتی در این مورد نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من خودم یه چیزی پیدا کردم اما تست نکردم می زارم اینجا شما هم تست کنید ببینید نتیجه می گیرید
http://www.homeandlearn.co.uk/csharp/csharp_s10p5.html
اگه کمی بهتر توضیح دهید من می تونم راهنمای زیادی کنم شما را اما نمی فهمم چی می گید
جوابی که میدم خیلی سادس شاید اصلا منظورتون رو متوجه نشدم ولی اون لینکی که گذاشته بودین این طور میگفت که دنبال کار با properties هستین
خیلی راحته شما یک سری فیلد private تعریف میکنین بعد برای دسترسی به اونها property میزارید که در این صورت می تونین به دسترسی به اون فیلد کنترل داشته باشین مثلا اگه property شما set{} نداشته باشه کاربر نمی تونه به اون مقدار بده و فقط باید ازش بخونه برای سوال اصلی تون میتونین property رو از نوع enum هایی که درست کردین تعریف کنین
فصل
دوستان سوال من اینه مثلا شما می خوای برای BORDERSTYLE فرم مقدار قرار بدی visualstudio مقادیر پیش فرض رو برای شما نمایش می ده و خارج از اون مقادیر نمی تونی مقداری قرار بدی من هم می خوام برای کلاسی که ساختم property به این صورت داشته باشم
:متفکر:
خوب آقای moharrami که گفتن از نوع Enum تعریف میکنی
enum دلخواه //
public enum TYPE { Type1, Type2,Type3 }
// default value
TYPE d =TYPE. Type2;
public Format IFormat
{
get
{
return d;