نقل قول: usb in C#
سلام دوست خوبم
1) دستور ft_write(write data to devic)که ورودیش میشه checkbox رو می خواستم ؟؟؟ورودی که checboxe باید با یه دستوری به ft232فرستاده بشه که درآخرled روشن بشه؟
2)فایل ftd232.dllرو از لینکی بهم دادین گرفتم ولی به refrence برنامم که با vsبه زبان C#هست اضافه می کنم اضافه نمیشه؟؟؟؟ یه drivere ftdxx.net.dll قبلا گرفته بودم که به refrence برنامم اضافه شده بود این driverبرای ftd232bm استفاده میشه؟؟
3)شماتیک مال ft232r هست که فرستادین .میشه شماتیکی که طریقه اتصال ft232bm به atmega8 نمایش میده رو بهم بدین ممنون میشم.
نقل قول: usb in C#
شما مستندات را مطالعه نکردی و دستورات C# را هم مشکل داری به نظر من در این مرحله باید برگردی عقب یعنی اینکه بشینی موضوعاتی که نیاز داری برای کارت مطالعه کنی و بعد ابزار مناسب را انتخاب کنی , منظور از ابزار این است که بدانی چه IC برای کارت مناسب است چه درایوری مناسب است چه روشی برای نوشتن نرم افزار در pc مناسب است و چگونه باید به آن دست یافت اینها را باید بعد از اینکه اجزا را خوب فهمیدی پیدا کنی. تفاوت فهمیدن و دانستن در این است که شما وقتی موضوعی را بفهمید می توانید برای موارد و مشکلات مشابه هم منطبق کنید اما وقتی موضوعی را بدانید فقط در همان مورد می توانید دانسته ها را به کار ببرید. از نوع سوالات شما معلوم است که کار خود را نفهمیده اید و دنبال راه حل آسان و تمام شده هستید!
البته در مورد این تمرین ساده شانس با شما بوده و تمامی اطلاعات در سایت اصلی موجود است و فقط باید اندکی وقت گذاشت و پیدا کرد اما در یک پروژه در دنیای واقعی اینگونه نخواهد بود!
به هر حال
1- دستوری که ورودیش Checkbox بشود یعنی چی؟!!!
وقتی روی Checkbox کلیک کنید یک Event اتفاق میفتد و در این CheckedChanged شما می توانید محتوای Chechbox.text را مثلا به USB بفرستید و یا هر کار دیگر که نیاز هست انجام دهید. یک بار دقیق properties و Event های checkbox را نگاه کن .
2 - استفاده از درایور را با توجه به اینکه برای تازه کارها مشکل است توصیه نمی کنم و پیشنهاد می کنم از روش دیگر که در سایت آمده استفاده کنید یعنی Virtual COM Port
در این روش USB device شما همانند یک پورت سریال مجازی شناخته می شود و استفاده از آن در C# هم همانند ارتباط با یک COM است و بسیار ساده است و نمونه برنامه هم در سایت اصلی وجود دارد.
3- چیپ ft232r مدل بعدی ft232bm هستش و یک مزیت دارد نسبت به bm که از آنجا که هیچ فعالیتی نشان ندادی برای کار خودت تفاوتش را باید خودت پیدا کنی! :متفکر:
شماتیک کامل برای تمامی چیپ ها در این سایت وجود دارد
http://www.ftdichip.com/Documents/Schematics.htm
روش اتصال به میکرو هم اگر نگاهی به میکرو انداخته بودی متوجه می شدی که پایه های Tx و RX در میکرو وجود دارد و در مداری که تصویرش را ارسال کردم هم همینطور و باید این پینها با ترتیبی که باز هم باید خودت پیدا کنی به هم متصل شوند :لبخندساده: