نقل قول: AutoNumber برای دیتاگرید
دوست من کامپاننت جالبی پیدا کردی اما خود DataGridView بدون نیاز به کامپاننت چنین امکانی را دارد. برای انجام این کار می توانی بدون نیاز به کامپاننت از این روش استفاده کنی :
DataColumn = New DataColumn("ردیف")
DataColumn.DataType = System.Type.GetType("System.Int16")
DataColumn.AutoIncrement = True
DataColumn.AutoIncrementSeed = 1
DataTable.Columns.Add(DataColumn)
کدومش سریعتر و بهتره واسه برنامه نویس؟
بله خوب؛ مطمعنا استفاده از امکانات استاندارد خود کنترلر (DataGridView). نوشتن 3 خط کد بهتر است (دو خط دیگر برای توضیحات بیشتر اضافه شده و ضروری نمی باشد.) یا اضافه کردن یک Refrence جدید به برنامه؟ کدام سرعت برنامه را بالا تر می برد و حجم اشغال شده برنامه را کاهش می دهد؟ اگر به هردلیلی کامپاننت در جای خود قرار نگیرد کل برنامه از کار می افتد. درست است؟
من برای آگاهی شما و سایر دوستان از این امکان DataGridView این مطلب را اضافه کردم وگرنه هرکسی مالک دانش خودش است و استفاده از آن بر عهده خودش. هرکسی مختار است از هر روشی که راحت تر است استفاده کند.
موفق باشید....
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mani_rf
بله خوب؛ مطمعنا استفاده از امکانات استاندارد خود کنترلر (DataGridView). نوشتن 3 خط کد بهتر است (دو خط دیگر برای توضیحات بیشتر اضافه شده و ضروری نمی باشد.) یا اضافه کردن یک Refrence جدید به برنامه؟ کدام سرعت برنامه را بالا تر می برد و حجم اشغال شده برنامه را کاهش می دهد؟ اگر به هردلیلی کامپاننت در جای خود قرار نگیرد کل برنامه از کار می افتد. درست است؟
من برای آگاهی شما و سایر دوستان از این امکان DataGridView این مطلب را اضافه کردم وگرنه هرکسی مالک دانش خودش است و استفاده از آن بر عهده خودش. هرکسی مختار است از هر روشی که راحت تر است استفاده کند.
موفق باشید....
سلام آقاي ماني
شما كدي برا تاريخ هم ميدونيد؟؟؟؟؟
مي خواستم تاريخ رو با فرمت خود تاريخ وارد گريد كنم.
اگر كدش رو بدونيد ممنون ميشم
Data GridView در حالت معمولی از تاریخ شمسی و مرتب سازی آن پشتیبانی نمی کند. در هنگام فراخانی تاریخ از دیتابیس آن را به فرمت دلخواه تبدیل کنید و به صورت رشته در دیتاگرید نمایش دهید.
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mani_rf
Data GridView در حالت معمولی از تاریخ شمسی و مرتب سازی آن پشتیبانی نمی کند. در هنگام فراخانی تاریخ از دیتابیس آن را به فرمت دلخواه تبدیل کنید و به صورت رشته در دیتاگرید نمایش دهید.
من نمي خواهم اطلاعات رو از بانك بگيرم
بلكه من تازه قصد دارم اطلاعاتي كه توي ديتاگريد هست رو توي بانك ذخيره كنم
من توي بانك فيلد تاريخ رو از نوع رشته تعريف كردم. مي خواستم از همون ابتدا تاريخ به صورت صحيح(ظاهراً) در بانك ذخيره بشه
كسي هست كه مشكل من رو حل كنه؟؟؟؟؟
سلام
نوع فیلد تاریخ شمسی رو به هیچ عنوان از نوع تاریخ نگیرید. بلکه از نوع رشته بگیرید. چون نوع تاریخ برای میلادیه. هنگام فراخوانی هم دیگه لازم نیست که اونو تبدیل کنید.
تاریخ رو تو بانک ذخیره کنید. خواندنش هم که کاری نداره و بعدش توی دیتاگرید نمایش بدید.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته شده توسط
sharifat
من نمي خواهم اطلاعات رو از بانك بگيرم
بلكه من تازه قصد دارم اطلاعاتي كه توي ديتاگريد هست رو توي بانك ذخيره كنم
من توي بانك فيلد تاريخ رو از نوع رشته تعريف كردم. مي خواستم از همون ابتدا تاريخ به صورت صحيح(ظاهراً) در بانك ذخيره بشه
كسي هست كه مشكل من رو حل كنه؟؟؟؟؟
دوست عزيز شما اگر نميخواهيد از كامپونت استفاده كنيد براي تبديل تاريخ ميتونيد خودتون توي EndcellEdit و همچنين توي CellTextChange اين كار رو انجام بديد!
اگر امكانش هست به من اجازه بديد تا يك يا دو روز آينده يه مثال وستون آماده كنم براي اين كار!
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mani_rf
سلام
نمیدونم جای مناسبی سوال کردم یا نه ؟؟؟ ولی لطفا جواب بدین
میشه بگید چطوری فرمت پیش فرض را عوض کنم ؟ فرمت من به صورت 2011/23/01 است که من میخوام به صورت 23/01/2011 باشد
نقل قول:
نوشته شده توسط
shahab2025
سلام
نمیدونم جای مناسبی سوال کردم یا نه ؟؟؟ ولی لطفا جواب بدین
میشه بگید چطوری فرمت پیش فرض را عوض کنم ؟ فرمت من به صورت 2011/23/01 است که من میخوام به صورت 23/01/2011 باشد
دوست عزیز شما باید فرمت رو اینگونه تعریف کنید "##/##/####" یا "yyyy/mm/dd"
نقل قول:
نوشته شده توسط
ali_najari
دوست عزیز شما باید فرمت رو اینگونه تعریف کنید "##/##/####" یا "yyyy/mm/dd"
سلام
علی آقا تا اینجاشو میدونستم
دستورشو نمیدونم
اونو رد کن بیاد
دوست عزیز شما فقط کافیه هنگامی که DataGrid رو پر کردید ستون مورد نظر را فرمتش رو به شکل بالا تعریف کنید:
Me.DataGridView1.Columns(0).DefaultCellStyle.Forma t = "####/##/##"
اگر باز مشکل حل نشد بگید تا یه نمونه واستون آماده کنم
اگه تاریخ رو بخوایم توی دیتا بیس ثبت کنیم چطوری اگه میشه مبتدی تر راهنمایی کنید
1 ضمیمه
دوستان این هم برنامه ای که بهتون قولش رو داده بودم:(بدون نیاز به Dll و کلاس های پیچیده)
شما زمانی که در ستون Date شروع به تایپ کردن کنید خود برنامه تاریخ رو جدا میکنه و علاوه بر آن اجازه نمیده چیزی غیر از عدد وارد بشه!
1 ضمیمه
با سلام بر اساتيد محترم من چگونه ميتوانم در ديتا گريد ويو ستون بلا استفاده حاشيه سمت راست ( چپ ) را حذف كنم
خيلي گشتم اما به جواب نرسيدم
يه جا ديدم كه تو اين ستون ستون رديف رو ايجاد كردن
ضمیمه 74748
این سوال آخری بی جوابه منم همین مشکل دارم بعضی وقتها اون ردیف نیازی بهش نیست. لطف میکنین راهنمایی کنین.
با سلام
حذف اولین ستون دیتاگرید :
مقدار گزینه RowHeadersVisible رو برابر false کنید.
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mani_rf
دوست من کامپاننت جالبی پیدا کردی اما خود DataGridView بدون نیاز به کامپاننت چنین امکانی را دارد. برای انجام این کار می توانی بدون نیاز به کامپاننت از این روش استفاده کنی :
DataColumn = New DataColumn("ردیف")
DataColumn.DataType = System.Type.GetType("System.Int16")
DataColumn.AutoIncrement = True
DataColumn.AutoIncrementSeed = 1
DataTable.Columns.Add(DataColumn)
سلام
من از کد بالا استفاده مي کنم ولي نمي دونم چرا ارور زير رو ميده :
برای از بین بردن اون ستون اول Selection:
DataGridView1.RowHeadersVisible = False
نقل قول:
نوشته شده توسط
niknam_mh
سلام
من از کد بالا استفاده مي کنم ولي نمي دونم چرا ارور زير رو ميده :
اگه به سورس اصلی نگاه کنید، شما دارین بجای DataTable از dgvanbar استفاده می کنید که یک دیتاگرید می باشد.
شما باید ابتدا این ستون رو به یک DataTable اضافه کنید و بعد DataTable رو به دیتاگرید به عنوان Data Source بدهید.