محدود کردن یک کمبوباکس در Datasheet به یک کمبو باکس دیگر
سلام
یک جدول (Book Details) با دو کلید اولیه به نامهای BookID و PrintID به منزله کد کتاب و نوبت چاپ دارم که باجدولی دیگر (Stock Details) با همان دو فیلد ، دارای ارتباط یک به چند میباشد .
فرم جدول می بایست بصورت Datasheet یا Countinues Form باشد. برای راحتی دو فیلد فوق را بصورت کمبوباکس تعریف کردم .
به چه صورت کمبوباکس PrintID را وابسته به کمبوباکس BookID کنم بطوریکه فقط نوبت جاپهای کتاب انتخابی در BookID نمایش داده شود؟ :گیج: :گیج:
(اگر نمایش فرم را بصورت Single Form باشد باید رکوردسورس کمبوباکس PrintID را مشروط کرد ولی در حالت DataSheet و Continues Form برای بیشتر از یک رکورد این کار مقدور نیست. :sad2: )
1 ضمیمه
آخه چرا دیتا تو این combo box تغییر نمیکنه
سلام
من یه مشکل تو اکسس دارم... قضیه اینه که من این دیتا بیسی که Attach کردم رو ساختم. حالا اگر لطف کنین و دانلود کنین در قسمت انتهای main form دوتا combo box وجود داره.
باکس اول دسته هایی از بیماری ها است و باکس دوم زیر گروهها ی اون دسته ها... من می خوام با انتخاب یک گروه اصلی در باکس اول ، در باکس دوم فقط زیر گروههای مربوط به اون گروه فعال بشه و قابلیت انتخاب شدن داشته باشه...
در حال حاضر بعد از باز کردن دیتا بیس بیش از یک بار این امکان وجود نداره... برای بار دوم وقتی گروه اصلی تغییر می کنه دیگه زیر گروه قابل تغییر نیست.
من مدت زیادی سعی کردم تصحیحش کنم اما با کوئری هم کاری از پیش نبردم... لطفاً هرکی میتونه کمک کنه ، دریغ نکنه...:گریه:
بی نهایت ممنون
جستجو با کمبوباکس در اکسس؟
با سلام
از این تاپیک بسیار خوب و نمونه های زیبای آن تشکر می کنم ...
یک مشکل در زمینه جستجو با کمبوباکس ها در اکسس داشتم نمونه رو اینجا گذاشتم لطفا کمک کنید.
http://www.savefile.com/files/410658
با تشکر.
نقل قول: محدود کردن یک کمبوباکس در Datasheet به یک کمبو باکس دیگر
اخر این تاپیک به کجا کشید ؟ ... مساله حل نشد که ؟!!
می دونم کمبو باکس رو می شه چجوری به چیز دیگه ای ربط داد ... که با تغییرش چیزای دیگه و کمبو باکس دیگه تغییر بکنه ... مساله در اینه که در حالت datasheet برای فرم اینطور نمی شه ...
یعنی وقتی تو فرم میای یه کمبو رو تغییر میدی و میری رکورد بعدی تا کمبو رو تغییر بدی اولی هم تغییر می کنه ... چیکار می شه کرد ؟
1 ضمیمه
نقل قول: محدود کردن یک کمبوباکس در Datasheet به یک کمبو باکس دیگر
لطفا منم در این مطلب راهنمایی کنید
چطوری باید کاری کنم که وقتی اپراتوری که فرم رو داره پر می کنه وقتی که روی فیلد کومبوی عنوان قفسه عدد قفسه رو زد بره و کتابهای اون قفسه رو نشون بده به صورت لیستی و با زدن یه دکمه ای اون کتاب به یه کاربر تخصیص داده بشه
تا یه جاهایی تونستم اولین کومبو رو درست کنم که به دومی وصل بشه ولی بقیه اش رو بلد نیستم.
https://barnamenevis.org/showthread.p...50#post2414450
ضمیمه 150231