-
تاپیک کد اسنیپت های C#.Net
سلام عرض میکنم خدمت تمامی کاربران گرامی سایت برنامه نویس .
بنده پس از مدتی فعالیت در بخش سی شارپ متوجه کمبودی در این بخش شدم و آن وجود یه تاپیک جامع و کامل در مورد کد اسنیپت ها بود . بنابراین تصمیم گرفتم که تاپیکی با این موضوع راه اندازی کنم تا از این امکان مفید هر چه بیشتر استفاده ببریم .
در ادامه چند سطری کوتاه در مورد کد اسنیپت ها صحبت خواهم کرد .
کد اسنیپت ها همانطور که از نامشان نیز معلوم است ، قطعه کدهای کوتاهی ( گاهی اوقات بلند ) هستند که یک برنامه نویس آن ها را نوشته و در دفعات بعدی استفاده خود آنها را براحتی و فقط با نوشتن کلمه کلیدی شان در برنامه اش تعریف میکند . بنابراین سرعت توسعه برنامه بیشتر شده و در زمان برنامه نویسی تاثیر بسزایی میگذارد . از دیگر مزایای این کدها دسترسی بسیار سربع به آنهاست . بدین صورت که فقط با نوشتن کلمه کلیدی یک کد اسنیپت و در نهایت فشردن دکمه TAB کد مورد نظر به صورت کامل وارد قسمت کد نویسی شده و کار نوشتن یک تکه کد را راحت میکند .
در ادامه خواهشمندم به نکات زیر جهت هرچه بهتر شدن و بهتر ماندن این تاپیک توجه کنید :
1- تاپیک پیش روی شما تاپیک کد اسنیپت های C#.Net است و شما باید در این تاپیک فقط و فقط کد اسنیپت های خود را قرار دهید.
2- کلمه کلیدی هر کد اسنیپت باید در انتهای پست مربوط به آن درج شده باشد .
3- در صورتی که سوالی در مورد یک کد اسنیپت داشتید ، سوال را به صورت پیام خصوصی با فرد ارائه دهنده در میان بگذارید و از سوال پرسیدن به صورت یک پست خودداری کنید . در ضمن درخواست های خود را نیز در تاپیک های جداگانه مطرح کنید .
4- به منظور تشکر از فرد ارائه دهنده کد اسنیپت فقط از دکمه تشکر استفاده کنید و از دادن پست های بیهوده به منظور تشکر که فقط باعث شلوغی تاپیک می شوند امتنا کنید .
5- ارائه ابزارها و مطالبی که صرفا مربوط به کد اسنیپت ها میشوند ، مانعی ندارد .
6- از مشاجره لفظی و بحث های بیهوده با دیگر کاربران خودداری کنید .
در پایان امیدوارم که در بهبود هرچه بیشتر این تایپک همکاری کنید .
با تشکر از کاربران و مدیریت محترم سایت برنامه نویس .
-
نقل قول: تاپیک کد اسنیپت های C#.Net
روش استفاده از کد اسنیپت ها :
1- به منوی Tools رفته و گزینه Code Snippet Manager را انتخاب کنید .
2- در کادر باز شده ، از قسمت Language ، گزینه Visual C# را انتخاب کنید .
3- اکنون دکمه Import زده و در صفحه باز شده فولدری که کد اسنیپت ها را درون آن قرار دادید انتخاب کرده و دکمه Open را بزنید .
4- در پایان نیز دکمه OK را کلیک کنید .
نکته : اگر میخواهید کد اسنیپت ها را با صورت تک تک وارد محیط Visual Studio کنید ، مراحل یک و دو را انجام داده و سپس در مرحله 3 به جای دکمه Import دکمه Add را کلیک کنید و فایل کد اسنیپت را وارد محیط VS کنید .
وقتی که کار اضافه کردن کد اسنیپت ها تمام شد ، خیلی راحت و با نوشتن کلمه کلیدی مربوط به هر کد اسنیپت و فشار دادن دکمه TAB کد مورد نظر به محیط کد نویسی اضافه میشود .
در پایان اگر کسی مشکلی داشت یا چیزی واسش مبهم بود ، به صورت پیام خصوصی ازم بپرسه .
از پست بعدی کد اسنیپت های رو قرار میدم .
-
1 ضمیمه
با توکل به خدا و یاری شما دوستان اولین کد اسنیپت رو قرار میدم .
این کد اسنیپت برای شما یه خط قوس دار رسم میکنه . ( کار با تابع Draw Arc )
کلمه کلیدی : DA
-
1 ضمیمه
این یکی واسه رسم یه خط با قوس بیشتره . ( کار با تابع Draw Bezier )
کلمه کلیدی : DB
-
1 ضمیمه
اینم مثل کد قبلی یه خطر قوس دار رسم میکنه ، البته با شکستگی های بیشتر . ( Draw Beziers )
کلمه کلیدی : DBS
-
1 ضمیمه
خب . این یکی هم واسه رسم یه منحنی بسته هستش . ( Draw Closed Curve )
کلمه کلیدی : DCC
-
1 ضمیمه
یکی دیگه . با این یکی میتونید دایره یا بیضی رسم کنید . ( Draw Ellipse )
کلمه کلیدی : DE
-
1 ضمیمه
رسم منحنی هم با این کد انجام میشه . ( Draw Curve )
کلمه کلیدی : DC
-
خب . حالا وقت معرفی یه ابزار در مورد کد اسنیپت ها رسیده . با این برنامه میتونید خیلی راحت واسه خودتون کد اسنیپت تولید کنید .
از این لینک میتونید بگیریدش .
دانلود از سایت مایکروسافت
-
1 ضمیمه
اگه میخاید رو فرمتون آیکون رسم کنید ، این کد اسنیپت بدردتون میخوره . ( Draw Icon )
کلمه کلیدی : DI
-
1 ضمیمه
سلام .
یه چندتایی کد اسنیپت دیگه هم آماده شده که در ادامه تقدیم میکنم .
اگه خواستید یه عکس روی روی فرمتون رسم کنید ، بهتره که از این کد اسنیپت استفاده کنید .
کلمه کلیدی : DIMG
-
1 ضمیمه
وظیفه این یکی هم کشیدن خطه .
کلمه کلیدی : DL
-
1 ضمیمه
بوسیله این یکی هم میتونید چند خط متصل به هم رو روی فرم بکشید .
کلمه کلیدی : DLS
-
1 ضمیمه
سلام .
یه چندتا کد اسنیپت دیگه واستون نوشتم که تقدیم میکنم .
خب این یکی واسه کشیدن یه چند ضلعی نامرتب روی فرم هستش . ( Draw Pie )
کلمه کلیدی : DP
-
1 ضمیمه
خب این یکی هم واستون یه چند ضلعی رسم میکنه . ( Draw Polygon )
کلمه کلیدی : DPLYG
-
1 ضمیمه
رسم یک مربع یا مستطیل هم با این اسنیپت انجام میشه . ( Draw Rectangle )
کلمه کلیدی : DR
-
1 ضمیمه
این یکی هم کار همون قبلی رو میکنه با این تفاوت که چندتا مربع و یا مستطیل رو با هم رسم میکنه . ( Draw Rectangles )
کلمه کلیدی : DRS
-
1 ضمیمه
اگه یه متن دارید که میخاید روی فرم بنویسیدش ، با این اسنیپت میتونید خیلی راحت این کار رو انجام بدید . ( Draw String )
کلمه کلیدی : DS
-
1 ضمیمه
رسم یک منحنی بسته که داخلش هم رنگ شده با این اسنیپت انجام میشه . ( Fill Closed Curve )
کلمه کلیدی : FCC
-
1 ضمیمه
رسم دایره رنگی . ( Fill Ellipse )
کلمه کلیدی : FE
-
1 ضمیمه
رسم چند ضلعی نامرتب رنگ شده . ( Fill Pie )
کلمه کلیدی : FP
-
1 ضمیمه
رسم چند ضلعی رنگ شده . ( Fill Polygon )
کلمه کلیدی : FPLYG
-
1 ضمیمه
رسم مربع رنگ شده . ( Fill Rectangle )
کلمه کلیدی : FR
-
1 ضمیمه
رسم چند مربع رنگ شده با هم . ( Fill Rectangles )
کلمه کلیدی : FRS
-
1 ضمیمه
سلام .
خب چندتا کد اسنیپت دیگه نوشتم که منتظر این هستن که شما دوستای عزیز دانلودشون کنین و در برنامه نویسی بهتون کمک کنن.
این بار در مورد کار با فایل صوتی هستش .
کد اول : با این کد میتونید خیلی راحت یه فایل از نوع WAV رو در برنامتون اجرا کنید . توجه کنید این کد اسنیپت با اسنیپت قبلی که با همین مضمون ارائه شده بود فرق داره . ( استفاده از فضای نام System.Media (
قبل از شروع فضای نام System.Media رو در برنامتون تعریف کنید .
فقط یه نکته میمونه که باید بگم . در این پست و 3 پست بعدی ، هر جا این آدرس رو دیدید ( C:\Your_File.wav ) آدرس فایل خودتون رو جایگزین کنید .
کلمه کلیدی : SUNDPLY
-
1 ضمیمه
کد دوم : با این کد میتونید موزیکی رو که با کد اسنیپت قبلی اجرا کرده بودید ، متوقف کنید .
کلمه کلیدی : SUNDSTP
-
1 ضمیمه
کد سوم : بوسیله این کد میتونید فایل موزیکتون رو به صورت پشت سر هم تکرار کنید . مثل خاصیت Repeat در برنامه Media Player .
کلمه کلیدی : SUND_PLY_LOOP
-
1 ضمیمه
کد چهارم : این کد هم میتونه فایل مویک شما رو قبل از بارگذاری فرم اجرا کنه و وقتی موزیک تمام شد ، فرم ظاهر بشه . بنابراین میتونید خیلی راحت یه موزیک کوتاه رو به عنوان موزیک خوش آمدگویی قرار بدید .
کلمه کلیدی : SUND_PLY_SYNC
-
1 ضمیمه
سلام .
بابا عجب اعضای فعالی داره این بخش سی شارپ !!! من دو روز توی این تاپیک پست ندادم ببینم کسی پست میده یا نه . انگار نه انگار . بدونید این کدا فردا به درد خودتون میخوره . بده کم حجمه و استفادش هم راحته .
بیخیال ..................
یه کد اسنیپت دیگه واستون نوشتم . با این کد اسنیپت میتونید نام سطل بازیافت ویندوز رو عوض کنید .
کلمه کلیدی : RRB
-
سلام به همه دوستان عزیز .
یکی از دوستان بنده رو راهنمایی کرد و به من گفت که شاید کدهایی که مینویسم خیلی مورد نیاز برنامه نویسا نباشه . بنابراین از شما درخواست میکنم کد اسنیپت هایی که مورد نیازتون هست رو به صورت پیام خصوصی با بنده در جریان بگذارید تا من هم اونا رو درست کنم و در تاپیک قرار بدم .
با تشکر ..........................
-
1 ضمیمه
سلام .
بابا یه وقت خسته نشید این همه همکاری می کنید !!!!!!!!!
ولش کن بابا ، بیخیال .
خب یه کد اسنیپت واستون نوشتم تا حال کنید . فقط بگذاریدش توی Form_Load و تماشا کنید .
البته قبلش باید این Namespace رو در برنامتون تعریف کنید . پس کد زیر رو در قسمت General بنویسید :
using System.Drawing.Drawing2D;
کلمه کلیدی : FRMELPS
-
1 ضمیمه
سلام به همه دوستان عزیز .
اینم یه اسنیپت واسه نوشتن ساخت یک فایل تکست . نوشتن داخل اون .
کلمه کلیدی : CRTWRT
-
1 ضمیمه
این یکی واسه خوندن از یه فایل تکست بکار میره .
کلمه کلیدی : RDTXT
-
1 ضمیمه
سلام .
خب با این کد اسنیپت میتونید کامپیوترتون رو خاموش کنید .
کلمه کلیدی : SHTDWN
در صورتی که دیدید کامپیوترتون داره خاموش میشه Command Prompt رو باز کنید و دستور زیر رو وارد کنید :
بای بای .........................
-
2 ضمیمه
سلام و عرض ادب .
خب یه دوتا اسنیپت دیگه آمده کردم که تقدیم شما دوستان عزیز ، میکنم .
شاید تابحال واستون پیش اومده باشه که بخاید یه فایل رو به حالت Super Hidden ( ابر مخفی ) ببرید . با کد اسنیپت اولی کار شما راه میفته .
کلمه کلیدی : SPRHIDN
کد اسنیپت دومی فایل شما رو به حالت معمولی بر میگردونه ( دوباره ظاهرش میکنه ) .
کلمه کلیدی : SHWFIL
-
1 ضمیمه
بازم سلام .
خب مثل اینکه فقط خودم باید کد اسنیپت بزارم و دوستان تمایلی به همکاری ندارن . باشه اشکالی نداره .
خب ، این دفعه یه کد اسنیپت واستون نوشتم که کارتون رو خیلی راه میدازه .
مثلا شما میخاید نام تمامی فایل های داخل یه فولدر رو بدست بیارید . باید با کلی مکافات و تعریف حلقه و از اینجور چیزا کارتون رو انجام بدید . اما با استفاده از این کد اسنیپت دیگه نیاز به کار اضافی ندارید . وقتی کلمه کلیدی کد اسنیپت رو تعریف کردید و دکمه TAB رو زدید ، یه تابع در برنامه شما تعریف میشه . حالا در هرجای برنامتون که خواستید میتونید این تابع رو فراخوانی کنید و از اون استفاده لازم رو ببرید . این تابع فقط یه پارامتر میگیره . اونم آدرس فولدر منظور شماست . مثل کد زیر میتونید از این تابع استفاده کنید :
وقتی که تابع رو اجرا کنید ، یه ListBox به صورت Runtime ( در زمان اجرا ) ساخته میشه و نام فایل ها در اون جا میگیره .
البته یه روال کنترلی هم در برنامه بکار گرفته شده . این روال کنترلی از وجود فولدر مورد نظر اطمینان حاصل میکنه . اگه فولدر وجود نداشت از تابع خارج میشه .
کلمه کلیدی : GTFIL
-
1 ضمیمه
سلامی دوباره به شما دوستان عزیز .
خب با یک کد اسنیپت دیگه در خدمت شما هستم . این کد اسنیپت مثل کد اسنیپت پست قبلی هستش ، با این تفاوت که بجای بدست آوردن نام فایل ها ، نام فولدرهای داخل یه فولدر یا درایو رو بدست میاره .
اگه خواستید نام فولدرهای داخل یه فولدر رو بدست بیارید ، مسیر کامل اون فولدر رو باید به این تابع بدید . مثل کد زیر :
Get_Folders(@"C:\Windows");
اگه هم خواستید نام فولدرهای داخل یه درایو رو بدست بیارید ، آدرس درایو رو به تابع بدید . مثل کد زیر :
کلمه کلیدی : GTFLD
-
1 ضمیمه
سلام . امیدوارم تا به این لحظه روز جمعه خوبی رو سپری کرده باشید .
گفتم یه حالی بهتون بدم و یه کد اسنیپت جالب واستون بنویسم .
بوسیله این کد اسنیپت میتونید یه متن رو به صورت عمودی ( یا همون Vertical ) رو فرمتون بنویسید .
کلمه کلیدی : VRTCTXT
-
سلام
واقعا خسته نباشی.:قلب::قلب::قلب::قلب::قلب ::قلب::قلب::قلب::قلب::قلب::قلب:: قلب::قلب::قلب::قلب::قلب::قلب::ق لب::قلب::قلب::قلب::قلب:
توهمه پست ها تشکر کردم اما دیدم کمه!!!!
عالی بود. من که سوپرایز شدم.
موفق و موئید باشی.
-
با تشکر از شما دوست عزیز به خاطر مطالب جالب و جدید
لطفا در مورد نحوه نوشتن Snipet ها توضیح بدین مثلا روش قرار دادن یک تابع در اسنیپت