نقل قول: پروتکتور ایرانی حفاظ
نمیشه این محصول خودش 1 سایت داشته باشه؟
خواستم بدونم این پروتکتر توسط چه شرکت/ گروه و یا آیا توسط خود شما ارائه شده؟
سلام اين قفلو تو همون سايت معروف که توش عضوي بزار
اگه 1 هفته دوام آورد
ميشه رو خريدش فکر کرد
سلام
ضمن تشکر از جنابعالی لطفا به دو سئوال ذیل پاسخ دهید :
1- با چه زبانی نرم افزار پیاده سازی شده ؟
2- آیا روی نسخه های 64 بیتی عملکرد نرم افزار تست شده ؟
با تشکر - کفاش
امکانات زیر به پروتکتور اضافه شد ...
- استفاده از روشهای پیشرفته Code Mutation و لایه های Anti Trace.
- اضافه شدن متد امنیت مضاعف ( Extra Protection ).
سلام نیما جان .
لطفا یه کرک می پروتکت کن ، بده بچه ها امنیتش رو محک بزنن .
از آنجایی که دمو هایی که گذاشتین فیلم هستند... فایل دمو EXE برای تست این مشخصاتی که گفتین داره بزارید :خجالت:
شما که خودت اینکاره ای ، یه Crackme یه نمونه ای چیزی می ذاشتی ...
سلام
نقل قول:
نمیشه این محصول خودش 1 سایت داشته باشه؟
انشالله به زودی ....
نقل قول:
خواستم بدونم این پروتکتر توسط چه شرکت/ گروه و یا آیا توسط خود شما ارائه شده؟
این پروتکتور توسط بنده به همراه کمک چند تن از دوستانم تهیه شده.
نقل قول:
سلام اين قفلو تو همون سايت معروف که توش عضوي بزار
اگه 1 هفته دوام آورد
ميشه رو خريدش فکر کرد
منظورتون کدوم سایت هست ؟
نقل قول:
سلام
ضمن تشکر از جنابعالی لطفا به دو سئوال ذیل پاسخ دهید :
1- با چه زبانی نرم افزار پیاده سازی شده ؟
2- آیا روی نسخه های 64 بیتی عملکرد نرم افزار تست شده ؟
با تشکر - کفاش
خواهش میکنم.
این برنامه ( منظورم خود Shell هست ) توسط دلفی طراحی شده و متاسفانه فعلا" نسخه های 64 بیتی رو پشتیبانی نمیکنه.
نقل قول:
سلام نیما جان .
لطفا یه کرک می پروتکت کن ، بده بچه ها امنیتش رو محک بزنن .
نقل قول:
از آنجایی که دمو هایی که گذاشتین فیلم هستند... فایل دمو EXE برای تست این مشخصاتی که گفتین داره بزارید :خجالت:
نقل قول:
شما که خودت اینکاره ای ، یه Crackme یه نمونه ای چیزی می ذاشتی ...
فرمایشات شما کاملا" درسته ولی میتونم خدمتتون عرض کنم که پروتکتور طی 1 یا 2 ماه طراحی نشده ؛ تقریبا" از تجربه های 2 سال استفاده شده؛ بنده طی این 2 سال آنپک می هایی در سایت قرار میدادم با عنوان Please Dump Me که فقط جناب Strong Byte قادر با آنپک کردن اونها بودن ( البته قصد جسارت خدمت دیگر اساتید رو ندارم ) این نمونه ها ( که نهایتا" به امنیت 6.5 از 10 رسیدن ) متاسفانه 2 مشکل عمده داشتن اولی سرعت پایین و دومی سازگاری کم ؛ در پروتکتور حفاظ این دو مشکل به همراه اضافه شدن برخی امکانات دیگه حل شدن , در مورد قرار دادن آنپک می در سایتهایی نظیر خود اینجا هم بنده تنهایی نمیتونم تصمیم بگیرم ولی با دوستان همکارم که در این زمینه به بنده کمک کردن هماهنگ میکنم و انشالله در صورت تمایل اونها یا به صورت عمومی و یا به صورت خصوصی آنپک می هایی در اختیار دوستان برای تست و بررسی قرار خواهد گرفت.
فقط شرمنده که پاسخ کمی دیر شد چون گویا مدیر مربوطه پست های دوستان رو دیر public کردن.
با تشکر - نیک جو
اگر یک کرک می بزارن احتمالا دیگه فروش نره نرم افزار
ولی خوب من همیشه خودم برای برنامه ام قفل می نویسم و از پروتکتور های دیگران هم استفاده نمی کنم
با سلام
من به عنوان يك بازديد كننده تمايل به خريد قفل شما دارم ولي نميدانم چرا جواب دوستان را در مورد cRACK ME نميدهيد ؟ همين باعث عدم تمابل بنده و احتمالا ساير دوستان نسبت به خريد قفل خواهد شد .
خدمت دوستان عرض کنم که این نرم افزار پروتکتور هست نه لایسنس منجر ؛ پس بنده ترسی از کرک شدن نرم افزار ندارم , چون قرار نیست دموی پروتکتور رو در اختیار عموم قرار بدم نهایتا" نمونه ای از فایل پروتکت شده در اختیار دوستان قرار میگیره.
در مورد آنپک می هم خدمت دوستان بازهم عرض میکنم ؛ بنده قبلا" نمونه هایی در سایت در تالار امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی قرار دادم و میتونم به جرات بگم که فقط در ایران آقایان Strong Bytes , Magic_h2001 و Narnia موفق به آنپک کردن این نمونه شدن ؛ حالا اگر دوستان باز هم اصرار دارن پیام خصوصی بدن تا نمونه های آنپک می به صورت خصوصی براشون ارسال بشه.
با تشکر.
این تاپیک احتمالا برای معرفی محصول ایجاد شده است و بحث های جانبی باید حذف شود.
از حق نگذریم پروتکتور حفاظ از امکانات و امنیت نسبی خوبی برخوردار است و نباید این همه موضع گیری در برابر یک محصول داخلی که قابلیت رقابت با خیلی از پروتکتورهای بیگانه را دارد انجام شود جدای اینکه نام قبلی پروتکتور (SEH Protector) چی بوده و الان چی هست . (Hefaz)
یا مسائلی از این قبیل ... .
برای رفع شبهات هم یه unpackme از آخرین ویرایش پروتکتور در همینجا یا هرجا که صلاح است بذارید ( به شرط اینکه Strong Bytes , Magic_h2001 و Narnia بیخیالش بشن )
موفق باشید.