Syntax error in INSERT INTO statement
سلام به همه دوستان
من کدی برای درج اطلاعات در بانک اکسس نوشتم که وقتی اونو اجرا می کنم با خطای زیر مواجه می شم:
com = new OleDbCommand("insert into anbar(TM,model,count,price_buy)values('" + havBLL.TM + "','" + havBLL.model + "'," + havBLL.count_buy + "," + havBLL.price_buy + ")", conn);
com.CommandType = CommandType.Text;
conn.Open();
com.ExecuteNonQuery();
conn.Close();
اما وقتی در جدول دیگری از همان بانک عمل درج را انجام میدم بدون مشکلی اجرا میشه.
نقل قول: Syntax error in INSERT INTO statement
سلام دوست عزيز
اگر درست فهميده باشم شما در قسمتي كه فيلداتو معلوم كردي نوشتي count و در بخش values نوشتي count_buy اين و يه چك كن تو بانكت اسم فيلدت چيه count يا count_buy ؟
نام فیلد توی جدول count هست و من یه مقدار با نام count_buy به اون می فرستم.
سلام دوست عزيز
نقل قول:
نوشته شده توسط
mshakeri
سلام به همه دوستان
من کدی برای درج اطلاعات در بانک اکسس نوشتم که وقتی اونو اجرا می کنم با خطای زیر مواجه می شم:
com = new OleDbCommand("insert into anbar(TM,model,count,price_buy)values('" + havBLL.TM + "','" + havBLL.model + "'," + havBLL.count_buy + "," + havBLL.price_buy + ")", conn);
com.CommandType = CommandType.Text;
conn.Open();
com.ExecuteNonQuery();
conn.Close();
اما وقتی در جدول دیگری از همان بانک عمل درج را انجام میدم بدون مشکلی اجرا میشه.
نقل قول:
نوشته شده توسط
mshakeri
نام فیلد توی جدول count هست و من یه مقدار با نام count_buy به اون می فرستم.
چيزي كه من متوجه شدم اينه كه كد شما مشكلي نداره و درسته!!:لبخند: ولي اسم اون فيلدتون كه count گذاشتيد فكر مي كنم در اكسس كلمه رزرو شده است و به عنوان نام فيلد نبايد استفاده كنيد!!:اشتباه: اسم اون رو تغيير بديد احتمالا مشكلتون حل بشه!!:متفکر:
موفق باشيد:چشمک:
برای insert کردن در اکسس نیازی به نوشتن نام فیلدها نیست فکر میکنم که خطا هم بگیره قبلا تست کردم به این مثال توجه کنید :
db.DoCommand("insert into telephon values('" + txtName.Text + "','" + txtFamily.Text + "','" + txtTelephon.Text + "')");
ممنونم
حل شد.مشکل همون کلمه کلیدیcount بود.
دوستمون Yasersadegh درست می گفت اسم اون فيلدتون كه count گذاشتيددر اكسس كلمه رزرو شده است