یک نظر در خصوص جستجو یک رشته
:o با سلام خدمت دوست گرامی
این روش کار شما برای من روش غیر متعارفی بود. من معمولا با دستورات SQL و یا Find و اگر نشد با Filter این کار رو انجام می دم. مثلا به دستور زیر توجه کنید:
SELECT * FROM mytable WHERE myfield = '" & Text1.text & "'"
این روش رو هم تست کنید بد نیست. برای درست دیدن متنی که به انگلیسی نوشتم حالت Encoding رو به Left to Right Document تغییر بدهید.
با احترام - خدانگهدار. :P
جستجو از طریق دستورات sql
سلام
چگونه میتوان در دستورزیر
SELECT * FROM mytable WHERE myfield = '" & Text1.text & "'"
به جای اینکه myfield در قسمت command text مشخص شود توسط خود کاربر و در حال اجرای برنامه از طریق یک textbox مشخص شود البته من دستور فوق را امتحان کردم اما خطا میداد. اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشوم.
* البته من به جای myfield و mytable ، نام جدول و فیلد خودم را نوشتم.
با تشکر
نقل قول: جستجو بر اساس...
سلام خسته نباشید
من دارم یک برنامه کتابخانه مینویسم.
یه بخش تعریف کاربر گذاشتم که میخوام کاربر نام کاربری و پسوردشو تو دوتا تکس باکس بنویسه بعد اگه نام کاربری و رمز عبورش صحیح بود وارد سیستم بشه.
نمیدونم چجوری بنویسم که اول بیاد نام کاربری رو پیدا کنه بعد رکورد بعدی شو با تکس دوم مقایسه کنه اگه رمز درست بود وارد بشه هرچی با دستور Recordset.FindFirst کار کردم نتونستم
ممنون میشم کمک کنید.
نقل قول: جستجو بر اساس...
نقل قول:
نوشته شده توسط
error2009
سلام خسته نباشید
من دارم یک برنامه کتابخانه مینویسم.
یه بخش تعریف کاربر گذاشتم که میخوام کاربر نام کاربری و پسوردشو تو دوتا تکس باکس بنویسه بعد اگه نام کاربری و رمز عبورش صحیح بود وارد سیستم بشه.
نمیدونم چجوری بنویسم که اول بیاد نام کاربری رو پیدا کنه بعد رکورد بعدی شو با تکس دوم مقایسه کنه اگه رمز درست بود وارد بشه هرچی با دستور Recordset.FindFirst کار کردم نتونستم
ممنون میشم کمک کنید.
سلام عليکم
خوب جاي نامناسبي تاپيک ايجاد کرديد ديگه.
بريد تو لينک زير و بعد گزيه ي ايجاد تاپيک جديد رو بزنيد.
https://barnamenevis.org/forumdisplay...%AF%D8%B1-6-VB
و سوالتون رو مطرح کنيد البته با عنوان مناسب.
(من موندم که چرا شما رفتيد تويک تاپيکي که در سال 82 ايجاد شده و سوالتون هم با اين تاپيک مرتبط نبوده پست زديد:متفکر::لبخندساده:)
موفق باشيد