چگونگی کار با پورت پرینتر و برنامه نویسی ربات (موضوع جالبی.)
سلام دوستان .
میخواستم بدونم چطور میتونم با پورت پرینتر کار کنم و مثلا پین شماره 2 رو روشن کنم اصلا یک مقاله کامل برا برنامه نویسی رباتها و اینکه چطور ارتباط بین کامپیوتر و بخش الکترونیک صورت میگیرد (کاری به ارتباط بخش الکترونیکش با مکانیکی اش ندارم ) میخوام . میخوام این مقاله سوالات زیادی رو که برام بوجود اومده جواب بده مثل : روشن شدن مثلا پین شماره 2 جه ولتاژی داره و مثبت یا منفی است و اینکه اصلا چطور جریان رو بهش بدم ( یک بکنم ) و یا جریان رو قطع کنم (صفرش بکنم) . مقدار این جریان چقدر است و ده ها سوال دیگر .
:موفق:
Re: چگونگی کار با پورت پرینتر و برنامه نویسی ربات (موضوع جال
نقل قول:
نوشته شده توسط dadvand
سلام دوستان .
میخواستم بدونم چطور میتونم با پورت پرینتر کار کنم و مثلا پین شماره 2 رو روشن کنم اصلا یک مقاله کامل برا برنامه نویسی رباتها و اینکه چطور ارتباط بین کامپیوتر و بخش الکترونیک صورت میگیرد (کاری به ارتباط بخش الکترونیکش با مکانیکی اش ندارم ) میخوام . میخوام این مقاله سوالات زیادی رو که برام بوجود اومده جواب بده مثل : روشن شدن مثلا پین شماره 2 جه ولتاژی داره و مثبت یا منفی است و اینکه اصلا چطور جریان رو بهش بدم ( یک بکنم ) و یا جریان رو قطع کنم (صفرش بکنم) . مقدار این جریان چقدر است و ده ها سوال دیگر .
:موفق:
- تا وقتی از ویندوز استفاده میکنی ، API همه کاره است . توسعهء یک نرم افزار کنترلی کامل با اسمبلی که برتریهای کیفیتی چشمگیری داره نسبتا" غیر ممکنه و در این زمینهء به خصوص بین زبانهای سطح بالائی مانند دلفی - سی و ...تفاوت چشمگیری وجود نداره .
- معمولا تو مستقیما" دستور سخت افزاری ویژه ای صادر نمیکنی . یعنی تغییر ولتاژ و جهت جریان و مسائلی از این دست عمدتا" جای دیگری حل میشن ؛ چیزی که برنامه نویس برای کنترل و مدیریت روبات نیاز داره کتابخانهء نرم افزاری قابل اعتماد و مرجع مناسب است . این روزها کتابخانه های تجاری و رایگان متعددی برای انجام وظایف کنترلی وجود دارند که اغلب روباتهای نمایشی و صنعتی از همین کتابخانه های موجود استفاده میکنند . بسته به نوع و مدل و معماری و وظایف و نیازهای سیستم میتونه پیشنهادات مختلفی وجود داشته باشه .
نقل قول: چگونگی کار با پورت پرینتر و برنامه نویسی ربات (موضوع جالبی.)
نقل قول:
نوشته شده توسط
Delphi Skyline
کاملا درسته :
اول :
اسمبلی
++C
Delphi
#C
JAVA
VB
سرعت, دلفی !!!!!!!!!!!!!!! تجربه ثابت کرده که سرعت دلفی از همه کمتره.
نقل قول: چگونگی کار با پورت پرینتر و برنامه نویسی ربات (موضوع جالبی.)
نقل قول:
سرعت, دلفی !!!!!!!!!!!!!!! تجربه ثابت کرده که سرعت دلفی از همه کمتره.
یکی از اون تجربیاتت را بیان بکن که ما هم استفاده کنیم. این اولین بار هست که من می بینم کسی ادعا میکنه کدهای Manage شده جاوا یا #C از Native Code سرعت بیشتری دارند!