نوشته شده توسط
alireza_s_84
به نظر من اول کسی که میخواد فیلم بسازه باید بره یه کم تحقیق کنه آخه من نمیدونم چه جوری یک کامپوتری که بهترین آنتی ویروس دنیا روش نصب شده(احتمالا کاسپر اسکای بوده ولی به دلیل مساول امنیتی لو ندادن) بعد کسی که با زبان سطح پایینی مثل ++C کار میکنه با یه دونه کول دیسک Transcend ویروسی رو بدون اتوران (شایدم یک روش دیگه که من خبر ندارم) بدون اینکه کاربر متوجه بشه بفرسته رو کامپیوترش(یاد Sub7 بخیر)
حالا همه اینا هیچی خیلی ضایع بود وقتی طرف به کامپیوتر بچه پلیسه وصل شد بچه با دایل آپ کانکت شد بعد طرف چنان عکس ها رو سریع لود کرد و چنان با سرعت این ور و اونور کرد کرد یه لحظه فکر کردم قیمت جدید اشتراک های بالای 10 مگابیت ADSL اعلام شده!!!!
رویهمرفته چرت ترین و ضایعترین فیلمی که تو عمرم دیده بودم همین بود یه مدته یاد گرفتن روی چت و چت روم بحث کنن ولی براشون راه حل بهتری دارم مثل همین سایت میتونید فیلتر کنید بره چرا اینهمه خرج میکنید.
آدم باید به چه هزینه ای عمرش رو پای تلویزیون تلف بکنه بهتر نیست بشینیم کد بزنیم (مثلا یه کامپوننت جدید تولید کنیم بذاریم اینجا کلی هم تشکر میکنن خودتم کلی حال میکنی ستاره هاتم خوشکلتر میشن)