لطفا یک قفل مطمئن معرفی کنید
سلام
لطفا یه قفل مطمئن معرفی کنید که تعداد نصب برنامه رو محدود کنه
من یه برنامه نوشتم و باید تحویل بدم ولی کارفرمام قبل از اتمام کار اقدام به فروش اون کردهبدون در نظر گرفتن حقوق من :(
لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم دفعات نصب رو محدود کنم یا اگر ÷یشنهاد بهتری دارید ممنون میشم از راهنماییتون
نقل قول: لطفا یک قفل مطمئن معرفی کنید
از درج آدرس ايميل خودداري كنيد
آقا بهتره بری سراغ قفل های سخت افزاری.
و اصلا" سراغ پرولاک نرو ، چون من که هیچی حالیم نیست تونستم کرکش کنم چه برسه به کسی که یه چیزایی حالیش بشه.
اگه می خوای برنامت تو هر کی هر کی کرک نشه فقظ قفل سخت افزاری.
اینم فایل کرک شده قفل نرم افزاری پرولاک
چرا حالا گیر دادی به قفل راکی ، این جور قفل های رو سخت تو ایران گیر بیاری .
ولی به نظر من قفل سخت افزاری رستم و قفل سخت افزاری USB شرکت گام الکترونیک ( نمایندگی انحصاری قفل ) هم بد نیستن.
لا اقل نشنیدم کرک بشن.
من فقط Hefaz Lock پیشنهاد میکنم . نرم افزار جامع امنیت برای Win32 و .Net
اون موقع باید به خدمتتون برسونم که تقریبا" بی خیال شو ، چون فایل اجرائی هر جور محافظت بشه حتما" قفلش میشکنه ، اگه به سورس دسترسی داشته باشی اونوقت می شه کاری کرد که کراکر ها همه تو کف برنامه بمونن.
جناب Nima NT
کاش بیشتر توضیح میدادید؟
خدمتتون عرض کنم که شما برای اینکه بتونی یه فایل EXE کامپایل شده رو محافظت کنی باید از روش Code injection استفاده کنی ، یعنی کد های محافظتی ( مثلا" قفل تلفنی ) رو به فایل اجرایی الحاق کنی ( کاری که قفل نرم افزاری شتاب انجام می ده )
این روش معمولا" زود کرک می شه ولی اگه به سورس برنامه دسترسی داشته باشی می تونی برنامه رو به نحوی محافظت کنی که حالا حالا ها کرک نشه.
می تونم بهت قول بدم که راه درست و حسابی وجود نداره که یه فایل EXE بدی و با امنیت بالای 70 ٪ تحویلش بگیری ، اگه بازم سوالی داشتید در خدمتم.