آغاز سریع با VirtualBox - ۱۰ صفحه - PDF
VirtualBox نرمافزاری است رایگان برای شبیهسازی یک سیستم کامل. در این برنامه بخشهایی از سیستم مانند کارت صدا و درگاههای USB سیستم با گزینش شما به طور اشتراکی میان سیستم میهمان و میزبان( سیستم فعلی شما ) استفاده میشوند، بخشهایی مانند دیسک سخت و کارت شبکه شبیهسازی میشوند و در پایان، بخشهایی مانند Floppy Drive و CD Drive توانایی شبیهسازی و کاربرد اشتراکی را همزمان دارا میباشند.
در این آموزش به کوتاهگویی روش استفاده از VirtualBox
و چندین نکته در کاربرد بهینهی آن را خواهیم آموخت.
دریافت ۷۳۳ کیلوبایت
اینجا کلیک کنید
نوشتهی: امیرمسعود ایرانی( AMIB )
نقل قول: آغاز سریع با VirtualBox - ۱۰ صفحه - PDF
مقاله سريع و خوبي بود وخصوصا واسه كسايي مي خوان تازه باهاش كار كنن.
اما تو virtualbox مي خواي linux نصب كني بايد از command استفاده كني كه يكم داستان داري اونجا
نقل قول:
اما تو virtualbox مي خواي linux نصب كني بايد از command استفاده كني كه يكم داستان داري اونجا
چه توزیعی از لینوکس؟ چه commandایی؟ حداقل من ابونتو رو در VirtualBox نصب کردم، و نصبش در VirtualBox تفاوتی با نصبش در خارج ماشین مجازی نداره.
با سلام
من ویندوز میزبانم سونه و مهمان رو هم سون نصب کردم.با راهنماییهای شما نتونستم فولدری رو که تو مهمان نیاز دارم share کنم و تو مهمان از اون استفاده کنم.فلش رو هم مهمان نمیشناسه-چیکار کنم؟تمام حالتهای شناسوندن فلش و نصب Guest Addition و ... رو انجام دادم.البته روش Image گرفتن هم زیاد جالب نیست.حجم فولدرم زیاده.اگه میشه راهنماییم کنید.:افسرده::گیج:
نقل قول:
نوشته شده توسط
arbab333
با سلام
من ویندوز میزبانم سونه و مهمان رو هم سون نصب کردم.با راهنماییهای شما نتونستم فولدری رو که تو مهمان نیاز دارم share کنم و تو مهمان از اون استفاده کنم.فلش رو هم مهمان نمیشناسه-چیکار کنم؟تمام حالتهای شناسوندن فلش و نصب Guest Addition و ... رو انجام دادم.البته روش Image گرفتن هم زیاد جالب نیست.حجم فولدرم زیاده.اگه میشه راهنماییم کنید.:افسرده::گیج:
آخرین ورژن رو نصب کنید ، مشکل حل میشه .
این لینـــــک
من میخوام که Android Live رو با Wmware باز کنم، اجرا میشه ولی وقتی که به روی سیستم مجازی اندروید میرم دیگه دسترسی به ویندوزم رو ندارم و مجبورم با ALT+CTRL+DEl از برنامه سیستم مجازی بیرون بیام..
ایا راهی برای استفاده از اندورید دارید ؟
راهی برای نصب اپلیکیشن در Android Live هستش ؟
چطوری متونم سیستم با VirtualBox شبکه کنم که اسکیول VirtualBox نصب شده قابل دست رسی باشد وچطور آپی بدم
VM ساخته شده را Turn Off کنید و کلیک راست و بعد هم Settings . در قسمت Nework می توانید 4 عدد Adapter اضافه کنید .
تست کن ببین کدام به دردت می خوره !