تغییر رنگ متن خاصی از ریچ تکسباکس
سلام . میخوام آیتمهایی که با الگوی ریجکس من تطبیق میکنه در ریچتکس رنگش عوض شه . این کد رو نوشتم اما توی خط اول داخل ایف اون خط کد باعث میشه یک آیتم مثه گزینه جاری بعد از اون اضافه بشه برا همین چون ترکیب اون آیتم به هم میخوره و کلمه دوبل میشه دیگه سلکت نمیشه بنابراین رنگش هم عوض نمیشه . چکار میتونم بکنم براش ؟
foreach (Match item in wordPattern.Matches(this.Text))
{
for (int i = 0; i < keywords.Length-1; i++)
{
if (item.Value==keywords[i])
{
this.SelectedText = item.Value;
this.SelectionColor = Color.Blue;
}
}
}
1 ضمیمه
نقل قول: تغییر رنگ متن خاصی از ریچ تکسباکس
فكر نميكنم كاري كه شما ميخوايد انجام بديد به اين راحتي بشه انجام داد!!! اگر بخوايد برنامه اي باشه كه هم سرعت بالايي داشته باشه و هم هيچوقت اشتباه نكنه يه مقدار كار سخت ميشه.
نمونه برنامه زير رو يه نگاه كنيد شايد بتونه كمكتون كنه.
جناب آقای یار احمدی من یه خورده تغییرات تو اون برنامه دادم این شد نتیجه . میخوام بیشتر روش کار کنم . چیز به درد بخوری میشه .اما یک مشکل اینجاست . میخوام موقع کپی استایل کدها هم کپی بشه کدش رو نوشتم اما کار نمیکنه یه نگاهی میندازی بهش ؟
لينكي كه گذاشتيد مشكل داره.
متوجه منظورتون نميشم!! اگر منظورتون از استايل اينه كه به همون رنگي كه هستند كپي بشه كه RichTextBox خودش اين قابليت رو داره و نيازي نيست شما كاري كنيد.
اگه منظورتون یه چیزی مثل محیط های برنامه نویسی هستش من یه پروژه دارم که اومده کامل یه تکس باکس ازنو طراحی کرده که این امکانات رو داره یه زبانهایی مثل سی شارپ و sql , چند تا دیگه رو هم تو خودش داره خواستی بگو واست بفرستم
چیز جالبیه
حتی خودت میتونی واسش key word مشخص کنی