نقل قول: مشکل در کارکرد Session
احتمالا قبل از ارسال کوکی سشن مقداری فرستاده شده.
اگه فایل هاتون utf8 ذخیره شدن با نرم افزاری مثل em editor بازشون کنید و بعد با حالت utf-8 without signature ذخیرشون کنید
اول فایلت
ob_start()
و در آخر فایلت هم
ob_end_flush();
بنویس حل میشه
سلام دوباره
و تشکر فراوان من نسبت به لطف شما دوستان عزیز
مثل اینکه مشکل از همون (امضای فایلهای یونیکد) بود
چون با نصب EmEditor و ذخیره مجدد فایل (با Unchecked کردن چک باکس Add a Unicode Signature ) مساله حل شد...
دقیقا این مشکل رو من هم داشتم که وقتی فایلو با برنامه notpad++ باز کردم و کدهای اضافی اولشو پاک کردم حل شد.
بله مشکل همون کد های مخفی هست که اول فایل قرار میگیره وتوی یک سری ادیتور ها قابل نمایش هست یا باید ادیتور عوض بشه و یا اینکه اون کدی که گفتم رو اول فایل بگزارید
سلام
باز یه مشکل دیگه پیش اومد
حالا وسط کدم نیاز دارم کاربر رو ارجاع بدم به یه صفحه دیگه و از این کد استفاده می کنم
header("Location: index.php");
اما باز هم با این خطا مواجه میشم :
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ...showcart.php:13) in ...showcart.php on line 45
کاری که funpatogh گفت رو انجام بده
ob_start();
نقل قول:
نوشته شده توسط
Blue Rose
سلام
باز یه مشکل دیگه پیش اومد
حالا وسط کدم نیاز دارم کاربر رو ارجاع بدم به یه صفحه دیگه و از این کد استفاده می کنم
header("Location: index.php");
اما باز هم با این خطا مواجه میشم :
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ...showcart.php:13) in ...showcart.php on line 45
شما مطمئن هستی که قبل از این تابع چیزی رو چاپ نکردی؟
سلام
خیلی ممنون حل شد
اول کدی که شما گفتی رو تو فایلم اضافه کردم بعد با EmEditor ذخیره اش کردم
مثله اینکه باید کار کردن با notepad رو به تاریخ پیوستhttp://www.barnamenevis.org/im...tor/attach.gif کنم