روش کار با دستور OPENDATASOURCE
با سلام
دوستان من برا اینکه یه سری اطلاعات از یه دیتابیس اس کیو ال به یه دیتابیس اس کیو ال ببرم می خوام از دستور OPENDATASOURCE استفاده کنم اما هر طوری باهاس کار می کنم یه جور خطا می ده .
com.CommandText = " insert into omoomi (SELECT * INTO omoomi FROM OPENDATASOURCE('SQLOLEDB', RTRIM(@Path))database1.dbo.omoomi)";
نقل قول: روش کار با دستور OPENDATASOURCE
دوست عزيز به صورت زير امتحان كنيد ببينيد كارتون رو راه ميندازه يا نه (در صورت خطا دادن متن خطا رو بذاريد)
اين نمونه از MSDN است
Insert Into ....
SELECT a.*
FROM OPENROWSET('SQLNCLI', 'Server=Seattle1;Trusted_Connection=yes;',
'SELECT GroupName, Name, DepartmentID
FROM AdventureWorks.HumanResources.Department
ORDER BY GroupName, Name') AS a;
اين يكي هم براي Access 2007 نوشته شده.
Insert Into omoomi
SELECT
a.*
FROM
OPENDATASOURCE(
'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0',
@DateBasePath;
'admin';
'',
TableName
) as a
با تشکر از جوابتون
اما چند سوال اینجا هست
1- من از نسخه اکسپرس استفاده می کنم , جلوری server نوشته Seattle1 این یعنی چی آیا من هم باید اینو بنویسم یا نه چیز دیگه ای رو بنویسیم
2- آدرس دیتابیس مهمان که از نع اس کیو ال هست رو کجا معرفی کنم
نقل قول:
من از نسخه اکسپرس استفاده می کنم , جلوری server نوشته Seattle1 این یعنی چی آیا من هم باید اینو بنویسم یا نه چیز دیگه ای رو بنویسیم
براي اكسپرس فكر نميكنم بشه اين كار رو كرد (مطمئن نيستم) . در مورد Seattle1 هم اين نام سرور مورد نظر است.
نقل قول:
2- آدرس دیتابیس مهمان که از نع اس کیو ال هست رو کجا معرفی کنم
توي مثال دوم آدرس فايل بصورت پارامتر قرار داده شده (DataBasePath@).
1 ضمیمه
من sp رو اینطور نوشتم
select * from OPENDATASOURCE('SQLNCLI','Data Source=MACHINENAME\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=c:\ Database1.mdf;Integrated Security=SSPI').database1.dbo.omoomi
اما یه خطا میده در عکس ضمیمه هست
تا جایی که من فهمیدم میگه این دو تابع غیر فعال هست و باید یه چیز رو فعال کنم برا همین یه سرچ زدم که این دستورات اومد و من هم وارد sp خودم کردمش ام خطا از go می گیره
CREATE PROCEDURE dbo.StoredProcedure1
as
exec sys.sp_configure 'show advanced options',1
reconfigure
go
exec sys.sp_configure 'Ad Hoc Distributed Queries',1
reconfigure
go
select * from OPENDATASOURCE('SQLNCLI','Data Source=MACHINENAME\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=c:\ Database1.mdf;Integrated Security=SSPI').database1.dbo.omoomi
RETURN
تشکر از دوست عزیز آقای یار احمدی
اگه اساتید عزیز راهی برا ارتباط دو دیتابیس در اکسپرس دارن بگن ممنون می شم
یعنی یکی از دوستان یه محبت نمی کنه در در مورد انتقال اطلاعات از یه دیتابیس به دیتابیس دیگه با استفاده از sqlexpress 2008 وضیحی بده:ناراحت: