Re: چند سوال درباره ASP.NET
مطابق قوانین سایت در هر تاپیک فقط یک سوال باید مطرح شود.
------------
نقل قول:
نوشته شده توسط Majid2003
1-اول اینکه به طور تخصصی چه فرقی بین کنترل های HTML(در toolbox در قسمت HTML)و کنترل های ASP (در Toolbox در قسمت web forms)وجود دارد؟یعنی فرق بین یک ASP Submit button با یک HTML Submit Button (یا لیبل ها ویا تکست باکس ها)در چیست؟
کنترل های HTML صرفا برای حفظ سازگاری با asp قبلی به شکل صوری ارائه شده اند و توصیه می شود از آنها تا حد ممکن استفاده نکنید.
کنترل های وب از دات نت فریم ورک مشتق شده اند ولی کنترل های HTML همان المان های HTML معمولی هستند.
کنترل های وب خاصیت حفظ حالت دارند برعکس کنترل های HTML .
و ........
نقل قول:
نوشته شده توسط Majid2003
2-آیا باید تا جایی که میتوان از کنترلهای HTML استفاده کرد و در صورت ضرورت از ASP کنترلها؟ یا اینکه هیچ فرقی نمیکنه؟ به هر حال استفاده از کدوم دسته بهتره؟ ویا هر کدام را باید کجا استفاده کرد؟
همانطور که عرض کردم تقدم با وب کنترل ها است و کنترل های HTML صرفا محض سازگاری با نگارش های قدیمی ارائه شده اند.
نقل قول:
نوشته شده توسط Majid2003
3-چه طور میشه از توی کد به کنترل های HTML دسترسی داشت و مقادیر آنها را مورد ارزیابی قرارداد ؟ آیا این کنترلها دارای Event هم هستند؟ چه طور میشه به این Eventها دسترسی پیدا کرد؟
باید روی آنها کلیک راست کنید و سپس Run at server را تیک بزنید (سرور ساید)
کلاینت ساید : همان برنامه نویسی اسکریپتی معمولی مانند جاوا اسکریپت و چیزی بیشتر هم نیست.
نقل قول:
نوشته شده توسط Majid2003
4-کنترل های که طرف سرور اجرا میشه(Runat=server)با کنترل های طرف کلاینت چه فرق و کاربردی داره؟
کنترل های سمت سرور برای برهم کنش و فرستادن اطلاعات به سرور طراحی شده اند. کنترل هایی که تگ run at server ندارند در همان مرورگر وب عملکردشان خلاصه می شود. مانند نمایش دادن افکت های تصویری و غیره ....
نقل قول:
نوشته شده توسط Majid2003
*5-چه جوری میشه در یک وب فرم یه متن معمولی نوشت بدون هیچ تگ خاصی فقط یه متن معمولی البته در حالت Design, نه در حالت HTML.(یه متن معمولی مثل اینکه بخواهیم یه Welcom ساده بنویسیم ,دقت کنید که من نه از لیبل میخوام استفاده کنم نه از هر تگ دیگه ای)
نمی شود. چون شما از *هیچ* ابزاری نمی خواهید استفاده کنید!
نقل قول:
نوشته شده توسط Majid2003
*6-چه طور میشود به Server objects & events دسترسی پیدا کرد(مثل reguest,session و یا response)و(Session_end , Sessoin_Start و...)البته در یک وب فرم.مثلا به Client Object & events خیلی راحت دسترسی دلریم.
درمورد فایل global.asax در گوگل تحقیق کنید.
نقل قول:
نوشته شده توسط Majid2003
*7-چرا وقتی در حال طراحی سایت و کشیدن کنترل ها هستیم(در حالت Design) یه دفعه تمام کنترل ها قفل میکنه و دیگه نمیشه محل اونها رو تغییر داد.(معمولا وقتی در حال رسم کنترل های HTML هستم این اتفاق می افته!!)
این محیط طراحی هنوز بتا ورژن است و در مراحل تکاملی خودش به سر می برد!