نقل قول: فیلتر کردن datagrideview
شما می تونین از گرید telerekیا جانوس استفاده کنین.در این زمینه ای که شما می خواین معجزه می کنن
خیلی ممنون از راهنمایی تون من برنامه تحت ویندوز استفاده می کنم نه تحت وب(آیا این کامپوننت ها تحت ویندوز هم هست). میشه یه راه حل مناسب بدید کارم سریع راه بیفته تا بعداً برسم این کامپاننت ها رو مطالعه کنم.
ممنون:لبخندساده:
این کامپوننت بهترین نوع کامپوننتیه که من تا حالا دیدم.بسیار کار راه اندازه.بله تحت ویندوز هم هست.
برای حل این مشکلتون شما باید از دستور if استفاده کنید.الان سرم شلوغه سعی می کنم تا یکی دو روز آینده بنویسم و بزارم اینجا و شما استفاده کنین.
خیلی ممنون پس منتظرم:تشویق:
یافتم یافتم اینم جوابش:
GV_Main_Student.DataSource = Search.S_Students.Where(C => (C.S_LastName.Substring(0, txtS_LastName.Text.Length) == txtS_LastName.Text.Substring(0, C.S_LastName.Length)) &&
(C.S_ID.ToString().Substring(0, txtS_ID.Text.Length) == txtS_ID.Text.Substring(0, C.S_ID.ToString().Length)) &&
(C.S_Name.Substring(0, txtS_Name.Text.Length) == txtS_Name.Text.Substring(0, C.S_Name.Length)) &&
(C.S_Father.Substring(0, txtS_Father.Text.Length) == txtS_Father.Text.Substring(0, C.S_Father.Length)) &&
(C.S_Telephone.Substring(0, txtS_Telephone.Text.Length) == txtS_Telephone.Text.Substring(0, C.S_Telephone.Length)) &&
(C.S_Address.Substring(0, txtS_Address.Text.Length) == txtS_Address.Text.Substring(0, C.S_Address.Length)) &&
(C.S_NationNum.ToString().Substring(0, txtS_NationNum.Text.Length) == txtS_NationNum.Text.Substring(0, C.S_NationNum.ToString().Length)) &&
(C.S_IdentifyNum.ToString().Substring(0, txtS_IdetifyNum.Text.Length) == txtS_IdetifyNum.Text.Substring(0, C.S_IdentifyNum.ToString().Length))).Select(C => C);