1 ضمیمه
نقل قول: جمع چند فیلد در یک فیلد
جناب اقای صارمی من تازه عضو شدم پس برای سوال مجدد ببخشید.
من این کاردکس را در اکسل نوشتم ولی بردن این فرمول update کردن موجودی تو اکسس برام سخت لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
درود
دوستان من تازه عضو شدم اصطلاحا بچم
من میخوام با دستورات وی بی یا ماکرو یا هر چیز دیگری یک یا چندتا فیلد از یک جدول یا کوئری رو توی یک فیل از یک جدول دیگه قرار بدم
لطفا کمک کنید
خیلی ممنون.
1 ضمیمه
با سلام و احترام خدمت همه اساتید عزیز، بنده کاملا مبتدی هستم برای همین خیلی ممنون میشم راهنمایی را که لطف می کنید ساده بیان بشه
یه بانک خیلی ساده ایجاد کردم که ورودی و خروجی کالا در یک جدول و در ردیف های مختلف ثبت میشه بعد دو تا کوئری جدا از جدول ایجاد کردم که جمع ورودی و خروجی کالا از انبار رو بدست بیارم بعد یه کوئری سوم ایجاد کردم که با کم کردن خروجی از ورودی موجودی رو بدست بیارم تا اینجا همه چیز درسته
نکته : دو تا انبار در دو جدول مختلف دارم که دقیقاً همون فرایند بالا رو برای هر دو جدول انجام دادم
ولی وقتی میخوام جمع مانده دوتا انبار رو باهم جمع یا تفریق کنم در صورتی که تعداد ردیف های یک کد مشترک بیشتر از یک ردیف میشه نتیجه چند برابر میشه
ارتباط بین دو کوئری مانده از طریق کد مشترک کالا و شرکت تامین کننده کالا هست
در صورت راهنمایی بی نهایت سپاسگذار خواهم بود / تشکر
فایل رو ضمیمه کردم / پیشاپیش ممنونم
نقل قول:
نوشته شده توسط
shojaei.s
با سلام و احترام خدمت همه اساتید عزیز، بنده کاملا مبتدی هستم برای همین خیلی ممنون میشم راهنمایی را که لطف می کنید ساده بیان بشه
یه بانک خیلی ساده ایجاد کردم که ورودی و خروجی کالا در یک جدول و در ردیف های مختلف ثبت میشه بعد دو تا کوئری جدا از جدول ایجاد کردم که جمع ورودی و خروجی کالا از انبار رو بدست بیارم بعد یه کوئری سوم ایجاد کردم که با کم کردن خروجی از ورودی موجودی رو بدست بیارم تا اینجا همه چیز درسته
نکته : دو تا انبار در دو جدول مختلف دارم که دقیقاً همون فرایند بالا رو برای هر دو جدول انجام دادم
ولی وقتی میخوام جمع مانده دوتا انبار رو باهم جمع یا تفریق کنم در صورتی که تعداد ردیف های یک کد مشترک بیشتر از یک ردیف میشه نتیجه چند برابر میشه
ارتباط بین دو کوئری مانده از طریق کد مشترک کالا و شرکت تامین کننده کالا هست
در صورت راهنمایی بی نهایت سپاسگذار خواهم بود / تشکر
سلام و روز خوش
هر چه توضیحات شما گویاتر و دقیقتر باشه زودتر و بهتر پاسخ میگیرین، گشتن در برنامه و پیدا کردن ارتباط بین اجزای اون کار وقت گیری هست؛
1- اسکرین شات از نتایج نادرست بگیرین و روی اون مشکل رو مشخص کنین.
2- کوئری ها رو مشخص کنین.