چند سوال در مورد thread ها
سلام
1-چطوری میشه همه thread ها رو در هر وضعیتی که هستند suspedویا abort غیر فعال کرد یا به اصطلاح kill
کرد.؟
2-وقتی یه thread suspend میشه بعد از resume مجددا از همان سر خطی که suspend شده بود به کار ادامه
میده؟ و مقدار متغیر ها هم حفظ میشه برای ادامه اجرا؟
3-چطوری میشه از وضعیت یک thread اطلاع پیدا کرد؟
نقل قول: چند سوال در مورد thread ها
سلام.من سوال از ترد داشتم.خیلی حیاتیه.لطفا کمک کنید
میخوام بدونم چطور چند ترد باید منتظر بمونند که کار یک ترد تموم بشه؟؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
reyhaneh72
سلام.من سوال از ترد داشتم.خیلی حیاتیه.لطفا کمک کنید
میخوام بدونم چطور چند ترد باید منتظر بمونند که کار یک ترد تموم بشه؟؟؟
یک راهش استفاده از کلاس ManualResetEvent هست، من استفاده کردم و خیلی خوب جواب داد. سرچ کنین تا طرز استفاده ش دستتون بیاد
باید از متدهای Reset, Set, WaitOne استفاده کنین...
سلام
مبحث Threadها یکی از مباحث حرفهای در برنامهنویسی هست، بهتره قبل از مطالعه و آگاهی کامل ازشون استفاده نکنید. چون خیلی اذیتتون میکنه.
ضمن این که فقط جایی از Threadها استفاده کنید که واقعاً لازمه، چون در غیر این صورت فقط کارتون رو سخت کردین.
برای این که یک یا چند رشته منتظر پایان اجرای رشتهی دیگه بشن روشهای مختلفی وجود داره که هر کدوم در شرایط خاصی استفاده میشه.
یکی از روشها استفاده از سیگنال هست که دوستمون elec60 بهش اشاره کرده. اما باید به دقت ازش استفاده کنید. استفادهی اشتباه میتونه
باعث deadlock بشه. یعنی دو تا رشته منتظر سیگنال از طرف مقابل هستن و این سیگنال هرگز ارسال نخواهد شد.
یه روش دیگه هم بررسی وضعیت رشتهی مورد نظر هست. میتونید تو یه حلقه Terminate شدن رشتهی مورد نظر رو بررسی کنید.
صبا صبوحی
ممنون بابت راهنماییتون..thread هایی که استفاده میکنم باید با فایلا کار کنند...چجور میتونم زمان ثبت اطلاعات در فایل توسط هر ترد رو نشون بدم ب کاربر؟؟
سلام
Threadها نسبت به تداخل خیلی حساس هستن. برای همچنین کارهایی باید از Invoke استفاده کنید.
توی فرمی که قرار هست رویدادها نمایش داده بشن یک متد برای این کار تعریف کنید و در Threadها اون متد رو
با استفاده از Invoke فراخوانی کنید.
صبا صبوحی
نقل قول:
نوشته شده توسط
SabaSabouhi
سلام
Threadها نسبت به تداخل خیلی حساس هستن. برای همچنین کارهایی باید از Invoke استفاده کنید.
توی فرمی که قرار هست رویدادها نمایش داده بشن یک متد برای این کار تعریف کنید و در Threadها اون متد رو
با استفاده از Invoke فراخوانی کنید.
صبا صبوحی
میشه بیشتر توضیح بدید چون من C#درحد مبتدی بلدم