-
افت کیفیت تصاویر
سلام.
اگه دقت کرده باشین وقتی که یک عکس رو داخل VB وارد میکنید از کیفیت اون کلی کاسته میشه .
من برای برنامم به یه splash screen نیاز دارم و به همین دلیل عکس مورد نظر رو روی یه فرم معمولی قرار میدم اما کیفیت اون خیلی پایین تر از سطح معمول میشه ؟
علتش چیه ؟
ممنون.
-
من زیاد با شما در مورد افت کیفیت موافق نیستم.
ولی بهتر است از فرمت gif استفاده کنی چون 256 رنگ است. این موضوع خیلی مهم است. بهتر است تست کنید و نتیجه بگیرید . و در ضمن برای قرار دادن تصویر روی فرم بهتر است از کنترل های تصویری استفاده کنید و نه اینکه خاصیت تصویر فرم را مقدار دهی کنید.
-
خیلی ممنون از پاسختون. افت کیفیت معمولا زمانی اتفاق می افته که تصویر از طیف های رنگی تشکیل شده باشه و این افت هم در کنترل های تصویر و هم در عکس پس زمینه فرم دیده میشه. :wink:
یه سوال دیگه هم داشتم ... در مورد فارسی بودن کنترل ها ... همونطور که فرمودید تو ویندوز های 2000 & XP مشکلی نداره بلکه مشکل بعد از انتقال اونها به روی ویندوز های پایینتر مثل ملنیوم و .. است.چطور میشه این مشکل رو حل کرد ؟
ممنون. :roll:
-
هیچ راه حلی ندارد! فقط باید این آیتم ها را در دیتا بیس ذخیره کرد چون یونیکد ذخیره می کند. و حالا هر بار که برنامه اجرا می شود آنها را از دیتا بیس خواند. روی تمام ویندوزها با هر نگارشی و هر زبانی کار می کند.
-
سلام
در مورد فارسی من نمیدونم دقیقا منظورتون چیه. ولی فکر کنم بد نباشه یه سر به این مقاله بزنید:
http://barnamenevis.net/magalat/M81_327.asp
-
دوست عزیز
بحث ما هیچ ارتباطی به کیبورد فارسی نداشت!
-
ببخشید :oops: :oops: :oops: :oops:
شرمنده ام :oops: :oops: :oops: :oops:
معذرت میخوام :oops: :oops: :oops: :oops:
-
آقا من گفتم اگه مشکلتون اینه که متنای فارسی که تو برنامه تون توی ویندوز XP یا 2000 نوشتید و بعد میارید تو مثلا 98 اجراش میکنید و می بینید قاطی داره راه حلش اینه. اگه نه همونایی که بالا گفتم
-
عباس جان
زود جوش نیار برادر ( مثل من! :wink: ) :twisted:
در ضمن کدوم بالا! رو گفتی ؟!
-
اونو بی خیال
حالا میشه بگید اصلا بحث سر چی بود. بلکه من مفلوکم یه چیزی حالیم بشه
-
وقتی یک فایل exe را در ویندوز عربی یا عربی به زور فارسی شده (!) می سازید فارسی نویسی آن در ویندوز انگلیسی به هم می ریزد و برعکس........
-
سلام.
شما برای نشون دادن رکورد های اون بانک از کنترل های استاندارد VB استفاده میکنید ؟
در ضمن چطور میشه رکورد ها رو به صورت یونیکد وار ذخیره کرد ؟ :roll:
ممنون. :D
-