یک پیشنهاد برای مدیران بخش و برنامه نویسان حرفه ای
بیایید دوستان تا به کمک هم یه برنامه حسابداری توپ با تمام امکانات بسازیم
با ساختن این برنامه می توانیم تجربیات یکدیگر را این کار شریک نمائیم
من می دونم که آگر شروع کنیم این آموزش را خیلی به همه چیزهایی که می خوان میرسند
و دیگر تایپیک های زیاد و بی مورد و کم ارزش در بخش دلفی استفاده نمی شود
اگه شما دوستان مایلید تا یک برنامه جامع حسابداری و انبارداری و مدیریت یکپارچه مالی و اعتباری درست کنیم
و کدهایی که بلد نبودیم را از تجربیات یکدیگر یاد بگیریم
بگید بسم الله
منتظر نظرهای شما هستم
برنامه نویسان حرفه ای و مدیران بخش و مدیر ارشد نظر بدهید
نقل قول:
نوشته شده توسط Pesare_khob
من هم با صحبت های دوست عزیزم mzjahromi موافقم . من اولین برنامه رسمی که با دلفی نوشتم یه برنامه حسابداری بود . کاری واقعا سخت و وقتگیر بود .
به نظر من دوستانی که به این سایت سر می زنن دو دسته هستن :
دسته اول کسایی که که اگر چه با دلفی کم و زیاد آشنا هستن اما تجربه کاری کمی دارن و بیشتر برای طرح سوالاتشون به این سایت سر می زنن، اینا بی تعارف نمی تونن چنین برنامه ای رو در سطح استاندارد بنویسن .یعنی می تونن شروع کنن اما من قول میدم که نمی تونن کار رو به پایان برسونن.
دسته دوم برنامه نویسان حرفه ای که سر زدنشون به این سایت بیشتر جنبه تفریح داره و البته سرشون هم مسلما خیلی شلوغه و وقت اینکه بطور عملی کمکتون کنن ندارن و اگه خیلی همت کنن بتونن به بعضی از سوالات جواب بدن .
از اونجا که شما میخواین این برنامه به عنوان یه برنامه الگو برای برنامه نویسان تازه کار استفاده بشه به یک گروه از برنامه نویسان دسته دوم احتیاج دارید که مسلما این نوع برنامه نویسان نمیان کارهاشون رو رها کنن و برای کسی برنامه نویسی مجانی بکنن. برای همین ادامه این بحث تا زمانی که که هزینه ای برای اون در نظر گرفته نشه بی فایده هستش .
به نظر من در این مورد دو کار میشه انجام داد :
1- تعدادی از اساتید سایت که حاضر به نوشتن این برنامه هستن یه گروه تشکیل بدهند و هزینه نهایی این برنامه رو تعیین کنن . بعد دوستانی که مایل به خرید هستن ثبت نام کنن و این هزینه رو بین خودشون تقسیم کنن . بعد از اون هم این برنامه در همین سایت قرار داده بشه تا کاربران تازه وارد هم بتونن اون رو بخرن ، با این کار هم درآمدی برای سایت ایجاد میشه و هم بسیاری از سوالات پرسیده نخواهد شد.
2 - اگه از دوستان کسانی هستن که قبلا برنام حسابداری نوشتن (مانند mzjahromi ) و حاضرند که برنامشون رو با سورس بفروشن ، اینجا امکانات برنامشون رو به همراه قیمت و چند تا تصویر از برنامشون بزارن ، تا در مورد برنامشون تصمیم گیری بشه ، در این صورت در وقت هم صرفه جویی میشه .
من به این برنامه احتیاج ندارم ، اما حاضرم برای کمک به دوستان در هزینش شریک بشم.
یا علی
آفرین
حرف حق را تو زدی
و با اجازه آقای پسرخوب می خواستم یه حرف دیگه به صحبت هاش اضافه کنم
اونم اینکه تنها به سورس برنامه اکتفا نکنند بلکه در کنارش آموزش هم بدهند شاید از هزینه اولیه بیشتر بشه ولی خیلی می ارزه
به نظر من این بهترین روش است
خیلی دوست دارم بعد از این دو تاپست نظر برنامه نویسان حرفه ای و مدیران بخش را بشنوم
نه نگین تو روخدا
تو این بحث بعضی اصلا نمی خوان یه کار درست و حسابی انجام بدیم