لود کردن Defult Value از داخل جدول
سلام
من در یک فرم برای یکی از تکست باکسها مقدار پیش فرضی دارم که برای چند فرم دیگه هم باید استفاده بشه و برای اینکه برای ویرایش برنامه لازم نباشه توی همه فرمها دست ببرم میخوام که این مقدار پیشفرض از داخل یک جدول لود بشه .
ایا امکانش هست ؟
فرض کنید از جدول 1 فیلد 1 رو برای پیشفرض بخوام قرار بدم در اپشن Defult Value تکست باکس چه عبارتی باید بنویسم
نقل قول: لود کردن Defult Value از داخل جدول
Dim rs As Recordset
Dim DF
Set rs = CurrentDb.OpenRecordset("TableName")
DF = rs.Fields("FieldName").DefaultValue
Set rs = Nothing
اینو تو کدوم روال بزارم
form load ?
می توانید یک فانکشن در یک ماژول تعریف کنید .
Public Function GetDefaultValue(td As String,fd As String)
Dim rs As Recordset
Dim DF
Set rs = CurrentDb.OpenRecordset(td)
GetDefaultValue = rs.Fields(fd).DefaultValue
Set rs = Nothing
End Function
خصوصیت DefaultValue =GetDefaultValue("TableName","FieldName")
1 ضمیمه
ُسلام
اقا اين كد كار نكرد . امكان داره يه نگاهي به نمونه بندازي
من الان از يك روش ديگه استفاده ميكنم كه كارم رو راه ميندازه ولي براي گسترش اين كار نياز دارم كه بتونم به يك فيلد خاص در يك جدول خاص و در صورت امكان يك فيلد از يك ركورد مشخص اشاره بشه
=Dmax("TableName","FieldName")
در حال حاضر كد بالا كار منو راه ميندازه . ولي براي تعريف مقادير بيشتر حتما بايد تابع ديگه اي نوشته بشه كه در اون ارگومانهاي ورودي شامل نام جدول نام فيلد و شماره ركورد باشه
در Table1 مقدار Default Value فیلد Onvan خالی است
ظاهرا یه اشتباه کوچیک پیش اومده . من نمیخوام مقدار پیش فرض یک فیلد رو بخونم . من میخوام مقدار درج شده در یک فیلد مشخص از یه جدول که قابل تغییر برای کاربر باشه رو به عنوان مقدار پیش فرض یک فیلد دیگه تعریف کنم .
خب برای از چه شرطی برای پیدا کردن فیلد مورد نظرتان باید استفاده شود؟ بزرگترین ، کوچکترین ، میانگین ،مقدار خاص
من در حال حاضر از بزرگترین و کوچکترین برای دو مقدار موجود در جدول استفاده میکنم . ولی نیاز به تابعی دارم که بتونم نام جدول نام فیلد و شماره رکورد رو بدم و مقدار داخل فیلد رو به دست بیارم . اگه چنین تابعی وجود داره معرفی کنید اگه نیست در خصوص نوشتن تابع کمک کنید
ازتابع DLookup استفاده کنید
MyVar=DLookup("FieldName","TableName","SomeField=" & SomVar)
ممنون اقای امیری . اصلا به ذهنم نرسیده بود . خیلی فکر کردم :بامزه:
ممنون از راهنمایی شما
کد قبلی شما هم مورد استفاده یک قسمت دیگه در نرمافزار قرار گرفت . راهنمایی خوبی بود در مورد خوندم مقادیر پیشفرض فیلدها
سلام برای اینکه بتونم تابع dlookup رو در یک حلقه با متغیر i استفاده کنم و شرط dlookup هم همون متغیر i باشه باید چه کاری انجام بدم؟؟؟ اصلا این کار شدنیه؟؟